Messinho написа:И това го има, че тея могат да търсят и известност, аз лично не ги бях чувал, преди да разбера за песента
Бъдете сигурни че не го правят за слава !!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Messinho написа:И това го има, че тея могат да търсят и известност, аз лично не ги бях чувал, преди да разбера за песента
cska_vd написа:Messinho написа:И това го има, че тея могат да търсят и известност, аз лично не ги бях чувал, преди да разбера за песента
Бъдете сигурни че не го правят за слава !!!!
igra4 написа:Messinho написа:Всичко в песента е абсолютно вярно!
Ей сега ще дойдат платените драскачи и малките деца, облъчени с пропагандата бойко, за да оплюят темата![]()
Иначе, да абсолютно всичко е вярно
igra4 написа:Messinho написа:Всичко в песента е абсолютно вярно!
Ей сега ще дойдат платените драскачи и малките деца, облъчени с пропагандата бойко, за да оплюят темата![]()
Иначе, да абсолютно всичко е вярно
1916 написа:Не мога да повярвам колко много мрънкалници имаМомчетата са направили песен и клип отразяващи точно ситуацията в България, направете и вие нещо освен да мрънкате като к*рви по форумите!
ENTOMBED написа:1916 написа:Не мога да повярвам колко много мрънкалници имаМомчетата са направили песен и клип отразяващи точно ситуацията в България, направете и вие нещо освен да мрънкате като к*рви по форумите!
Ти, погледна ли, каква глупост си написал?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост