Манчестър Юнайтед - Аякс
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Аякс
Оставете го за малко мача и кажете как е възможно феновете на Аякс, които не бяха повече от 1000 да надвикат тотално тези на Юнайтед?
Аякс си бяха домакини. Феновете на Юнайтед постоянно мълчаха и само ръкоплясканията им се чуваха. Срам и позор!

Eminem написа:Оставете го за малко мача и кажете как е възможно феновете на Аякс, които не бяха повече от 1000 да надвикат тотално тези на Юнайтед?![]()
![]()
Аякс си бяха домакини. Феновете на Юнайтед постоянно мълчаха и само ръкоплясканията им се чуваха. Срам и позор!
Ако го кажеш още един веднъж, ще ти е за първи път.

Eminem написа:Оставете го за малко мача и кажете как е възможно феновете на Аякс, които не бяха повече от 1000 да надвикат тотално тези на Юнайтед?![]()
![]()
Ти това феновете на Юнайтед ли ги наричаш?
Билетите за Лига Европа се продават свободно, което предполага още повече туристи на стадиона... така че нищо ново...
Пиши ми някой път ЛС ако искаш и се интересуваш,ще те информирам къде са истинските дяволи

Офтопик:
Офтопик:
Офтопик:
- OldTrafford
- Контакти:
Защо сте такива бе? Разваляте всичко пффффффф.
Пишете колкото искате как Аякс е надиграл Юнайтед и т.н ама с тия евтини провокации доказвате какви боклуци сте всъщност..
Пишете колкото искате как Аякс е надиграл Юнайтед и т.н ама с тия евтини провокации доказвате какви боклуци сте всъщност..

- Сър Гарра Дембеле
- OldTrafford
- Контакти:
Сър Гарра Дембеле написа:Хаха манафите бяха смачкани от АЯКС xaxax
Levskar90,Гара,Сър Гара
Айде влез си и с четвъртия профил да си отговориш,подлога такава.

lrlazarov_19 написа:Ей, отпадък такъв, не се ли научи, че с жалките си коментари не можеш да промениш действителността, колкото и да ти се искаа ти си знаеш каква е тя:
19>18
Не мисля че трябва да се мериме с отборчета от невърленд като Тотнъм,Сити,Челси и Пуул,казвам невърленд,щото първите 3 никога не са печелили ШЛ или КЕШ,а скаузърите са най-големите нещастници в историята на футбола може би и не са ставали шампиони на собствената си страна повече от 20 години като се очертава и още толкова да не станат (да фалират през това време,амин!).
Ако трябва да се сравняваме с някой това трябва да са Барса,Реал,Милан и Юве. Големите отбори на Европа.
А доколко ПЛ е номер 1 и доколко са обосновани премиършибаняческите бръщолевения се видя и в ШЛ тая година (то там лъсва обикновено истината) - нито 1 английски отбор няма да играе на 1/4-финалите,освен ако не стане някво чудо Челси да обърнат Наполи...

- lrlazarov_19
- Контакти:
clever_ написа:lrlazarov_19 написа:Ей, отпадък такъв, не се ли научи, че с жалките си коментари не можеш да промениш действителността, колкото и да ти се искаа ти си знаеш каква е тя:
19>18
Не мисля че трябва да се мериме с отборчета от невърленд като Тотнъм,Сити,Челси и Пуул,казвам невърленд,щото първите 3 никога не са печелили ШЛ или КЕШ,а скаузърите са най-големите нещастници в историята на футбола може би и не са ставали шампиони на собствената си страна повече от 20 години като се очертава и още толкова да не станат (да фалират през това време,амин!).
Ако трябва да се сравняваме с някой това трябва да са Барса,Реал,Милан и Юве. Големите отбори на Европа.
А доколко ПЛ е номер 1 и доколко са обосновани премиършибаняческите бръщолевения се видя и в ШЛ тая година (то там лъсва обикновено истината) - нито 1 английски отбор няма да играе на 1/4-финалите,освен ако не стане някво чудо Челси да обърнат Наполи...
Както каза Боби Борисов: "Истината е, че всички английски отбори подцениха жестоко турнира този сезон и си плащат с лихвите." И аз съм на това мнение, но също така всеки тези отбори си имаше и своите проблеми. Но нека всички да злорадстват за това, нека избиват комплексите си.
Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
lrlazarov_19 написа:clever_ написа:lrlazarov_19 написа:Ей, отпадък такъв, не се ли научи, че с жалките си коментари не можеш да промениш действителността, колкото и да ти се искаа ти си знаеш каква е тя:
19>18
Както каза Боби Борисов: "Истината е, че всички английски отбори подцениха жестоко турнира този сезон и си плащат с лихвите." И аз съм на това мнение, но също така всеки тези отбори си имаше и своите проблеми. Но нека всички да злорадстват за това, нека избиват комплексите си.
Големите са най-мразени!