lrlazarov_19 написа:Джони си го знаем, неспасяем случай е
Видич липсва ужасно много!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
lrlazarov_19 написа:Джони си го знаем, неспасяем случай е
daniel875 написа:Levskar_90 написа:Много жалко отборче са юнайтед. АЯКС с детската градина ги направиха на посмешище в Англия. Ако се паднете по нататъка срещу Сити не ви виждам, ще валят отново шестиците. Слабо съдийско отборче, даже накрая ви подпряха само с 2 мин продължение, да не вземе АЯКС да ви вкара още едно парцалче
Корумпираният Скомина даде само две минути, за да не стане грешка. Брех! То голям страх, то голямо нещо!
Аз за такъв отбор "Юнайтед" не знам. Чувал съм за друг, но коментаторът само това си знаеше. Ако не беше Роки първият мач с онази неотсъдена чиста дузпа за "Аякс" в края на първото полувреме, какво ли щеше да стане? Слабото английско отборче продължава напред, за да продължи своята пълна агония.
Слабаци!
lrlazarov_19 написа:daniel875 написа:Levskar_90 написа:Много жалко отборче са юнайтед. АЯКС с детската градина ги направиха на посмешище в Англия. Ако се паднете по нататъка срещу Сити не ви виждам, ще валят отново шестиците. Слабо съдийско отборче, даже накрая ви подпряха само с 2 мин продължение, да не вземе АЯКС да ви вкара още едно парцалче
Корумпираният Скомина даде само две минути, за да не стане грешка. Брех! То голям страх, то голямо нещо!
Аз за такъв отбор "Юнайтед" не знам. Чувал съм за друг, но коментаторът само това си знаеше. Ако не беше Роки първият мач с онази неотсъдена чиста дузпа за "Аякс" в края на първото полувреме, какво ли щеше да стане? Слабото английско отборче продължава напред, за да продължи своята пълна агония.
Слабаци!
Ей, отпадък такъв, не се ли научи, че с жалките си коментари не можеш да промениш действителността, колкото и да ти се искаа ти си знаеш каква е тя:
19>18
Claymore написа:Честито главите горе и напред! ONCE A RED ALWAYS A RED!
clever_ написа:Странното е че все едни и същи индивиди идват в форума при загуба на ЮНАЙТЕД
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта