ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот morqche » 23 фев 2012 16:44

Mourinio написа:
morqche написа:жалко, че ни осакатиха защитата некадърните чернодрешковци но се надявам да измъкнем точица :)

Колега с това няма как просто да се съглася ;) при положение, че картоните бяха в последния кръг и имаше 3 месца преди пролетния полусезон да се реши този проблем, не може да разчиташ на двама защитници целия сезон, пак ще има картони, контузии, така че...освен това не може да няма конкуренция на такива постове ако си сериозен отбор, осакатен може да е състава ни единствено от некадърното ръководство и треньори

Защо колега? В България такива защитници няма... още по-зле политиката на нашите за без пари от къде ще се намерят други като Сашо и Росен... като гледам сняг не е валяло от 2 седмици можеше и да не се отлагат мачовете... направи си изводи.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 23 фев 2012 20:21

Видима-Раковски и Спартак Плевен завършиха наравно - 2:2, в контролна среща, играна днес, в Ловеч.

Футболистите на Костадин Ангелов два пъти повеждаха в резултата, но не успяваха да удържат преднината си, допускайки бързо изравняване. Головете за севлиевския тим реализираха Тодор Колев и Пламен Кожухаров.

Започвам много да съжелявам ,че го изтървахме ;( ама супе ми е болно на нашите умници :@.За едно се радвам нека се РАЗВИВА И МАЧКА! САМО ТАКА ТОШЕ!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 фев 2012 20:39

истината е, че за нас тошко игра много слабо... може би не се е чувствал комфортно, а сега напрежението му е паднало, има повече мотивация или не знам и аз... нека се развива :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 23 фев 2012 20:55

T.Колев тази зима в контролите :
Видима-Раковски - Спартак Варна 1-0 (T.Колев 72")
Видима Раковски - Етър 3-0 (T.Колев 14" и 47")
Видима-Раковски - Спартак Плевен 2-2 (T.Колев **")

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 фев 2012 21:04

аз си мисля друго..... защо изпуснахме Димитър Петков, много добре си беше момчето като дефанзивен халф :!:

спокойно можеше да се пробва една схема:
--------------Д. Петков----------------------------------------
-----------------------------------Камазола--------------------
----------------------------------------------------------------------
--------------------Г. Илиев------------------------------------
Миро-------------------------------------------------Божилов
--------------------Паломино-----------------------------------

мисля, че така можем да мачкаме в мачовете и да създаваме опасност в предни позиции - Камазола също добре вижда играта и може да е малко по-изнесен напред и да помага.... Г. Илиев ще играе нещо като плеймейкър и ще дирижира играта на отбора, а и ще е по-близо до противниковата врата,а знаем че може и да вкарва голове.... Миро е борбен и умее да играе и в защита както и да пробива, би се справил на крилото и да му се дадат функции малко повече да подава.... божилов според мен би бил доста по-успешен като ляво крило от дончо и си мисля, че там би си паснал добре в отбора при една такава схема.... а Паломино умее и да подава и да вкарва, на върха на атаката задължително :) но най-важното при една такава схема е, че всичките играчи са с характер, не се крият и не бягат от топката като мишки.... дори обичат да я владеят, при една такава схема можехме да сме изключително опасни, просто това си мисля аз :!:

но все пак ми е интересно вие как виждате подобна схема? :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 24 фев 2012 00:20

ogrizko написа:аз си мисля друго..... защо изпуснахме Димитър Петков, много добре си беше момчето като дефанзивен халф :!:

спокойно можеше да се пробва една схема:
--------------Д. Петков----------------------------------------
-----------------------------------Камазола--------------------
----------------------------------------------------------------------
--------------------Г. Илиев------------------------------------
Миро-------------------------------------------------Божилов
--------------------Паломино-----------------------------------

мисля, че така можем да мачкаме в мачовете и да създаваме опасност в предни позиции - Камазола също добре вижда играта и може да е малко по-изнесен напред и да помага.... Г. Илиев ще играе нещо като плеймейкър и ще дирижира играта на отбора, а и ще е по-близо до противниковата врата,а знаем че може и да вкарва голове.... Миро е борбен и умее да играе и в защита както и да пробива, би се справил на крилото и да му се дадат функции малко повече да подава.... божилов според мен би бил доста по-успешен като ляво крило от дончо и си мисля, че там би си паснал добре в отбора при една такава схема.... а Паломино умее и да подава и да вкарва, на върха на атаката задължително :) но най-важното при една такава схема е, че всичките играчи са с характер, не се крият и не бягат от топката като мишки.... дори обичат да я владеят, при една такава схема можехме да сме изключително опасни, просто това си мисля аз :!:

но все пак ми е интересно вие как виждате подобна схема? :roll:

Ние в България имаме на въпроса как си представяме нещо си,отговаряме така:-Ами ще спра да си представям и всичко ще се оправи само. :) Няма ка да сработи такава схема,защото един от играчите вече липсва. ;) Първо ще споделя че схема с 6 играча ми се струва странна :mrgreen: .Второ радвам се че си намерил най сетне място на Божилов. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Не знам как ще реагира колегата АнтиБож,но шефовете определено ще бъдат доволни./Чечо,ти ли си,бе?/.Сега да те попитам вече сериозно.Ти как мислиш ще се справя Божилов на крилото?Като ляв външен полузащитник-може би да,а може би не.По скоро не,защото там няма как да разгърне качествата които според мен има,а според други няма.А те са задържане на топката,успокояване на играта и евентуално бърз пас към едното от двете крила.или към ЦН.Забит на фланга,бавен,не се връща достатъчно да помага в защита/не е Дончо се връща мнпого де/ ще ни правят криви в тази зона.Ако Дончо е на терена,поне създава усещане за скорост в противника и именно това възпира бековете да атакуват.Ако е жоро,няма да имат този проблем и Мечката ще го направят крив и щастлив.Сега относно характерите.Да изброените от теб са мъжки момчета/повечето поне/ама при подобна схема къде ще играе Марлон и кога е въпроса,при положение че е взет под наем до лятото.Само заплатата ли ще му се плаща,или ще чакаме да поиграе малко?Така че липсващият и на мен Гравесен освободи място на Марлон.Правилен ход и то при положение че имаме и Симеонов и Попов,Гравесена нека порита някъде другаде.Ти кажи какво ще правим с онези останали четирима липсващи в схемата ти полеви играчи?Че перманентно двама от титулярите липсват,а и както отиват нещата,стават трима,а сед мача с Левски може да прибавим и Сашко към липсващите.Ама ще се върнат Шерифа и Росен ще кажеш.Ще се върнат,ама пак няма да ги има двама поне от защитата.Да не говорим че след мач на националите,обикновено се контузва някой и с нашия късмет познайте КОИ ще са контузените?Единият ще зарадва грийнпика,а другият ще ядоса всички нас.Оки приятелю,написаното е просто за забавление,нищо че според мен е вярно.Казвам това за да не си помислиш че се заяждам нещо с теб.Просто ми е криво от това което става с отбора.Дано нещата тръгнат на добре и всичко сии дойде на правилното място.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 фев 2012 00:57

Те отиват да тренират, не да играят. Всички искаме Божилов контузен ама надали, буболечката е жилава. Всички ние които не можем да го понасяме де..

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 фев 2012 00:59

Гравесена е едно абсолютно нищо пред Камазола.Да играем с 2 деф халфа при положение,че и крила нямаме като хората....не знам,всеки мач ще е за 0:0 и тук и навън.Жоро-Камазола-Марлон,това трябва да са халфовете и работата заспива поне в центъра на терена.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 фев 2012 01:52

Днес играете с нас.Очаквам да ви бием на нула. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

motion_man2
Контакти:

Мнениеот motion_man2 » 24 фев 2012 10:06

Е, ние очакваме друго :lol:

Този мач трябва да се види и титулярния състав, с който ще излезем и срещу Левски.
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!

Ф.К.Ч.М.

Върни се в “Архив”