Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА
От целия ви форум най-признавам потребителя данко-сот. Пича си ги казва нещата в прав текст. Евала му правя, въпреки пристрастията си не му е замъглен мозъка и вижда нещата точно и ясно!
[center]Member of Old School Boys [/center]
калпазанчо написа:Пичове, въпреки че има доста шашав народ от вашите в този форум, аз пак да поясня: Зараи наглите схеми на господата от Титан - аз, който никога не съм мразил друг български отбор - намразих този отбор от дъното на душата си. И зная, че доста фенове на други отбори са ви намразили покрай Титаните. И пак поради същите причини. Не може с лека ръка да решаваш да неплащаш на някой за нещо което си купил преди балдъръм години...Та така се съсипаха бая отбори (не че и те са нямали гениални ръководители, ама)..Само не ги защитавайте тия боклуци, че много се дразня! Все едно да се кефиш на мутрата, която похвърля нагло 20 кинта на катаджията и си тръгва с мръсна газ! Айде моля ви се!
аве спри се ве нагла схеми не ли нагло че чрез черноморец поморие се откраднаха над 50 милиона на община бургас вие ще ми говорите за схеми тука три поми...та от бургас ще ми давате наклон на к..а кой да защитавам и кой не само ни настроивате след две седмици да да има някои пребит фен на черноморец айтос

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
След като http://www.gong.bg не и потвърдил за лиценза значи всичко е въздух под налягане и печелене на слава от някакви псевдо журналисти търсещи евтина сензация и слава на гърба на ЦСКА.

kiko75 написа:калпазанчо написа:Пичове, въпреки че има доста шашав народ от вашите в този форум, аз пак да поясня: Зараи наглите схеми на господата от Титан - аз, който никога не съм мразил друг български отбор - намразих този отбор от дъното на душата си. И зная, че доста фенове на други отбори са ви намразили покрай Титаните. И пак поради същите причини. Не може с лека ръка да решаваш да неплащаш на някой за нещо което си купил преди балдъръм години...Та така се съсипаха бая отбори (не че и те са нямали гениални ръководители, ама)..Само не ги защитавайте тия боклуци, че много се дразня! Все едно да се кефиш на мутрата, която похвърля нагло 20 кинта на катаджията и си тръгва с мръсна газ! Айде моля ви се!
аве спри се ве нагла схеми не ли нагло че чрез черноморец поморие се откраднаха над 50 милиона на община бургас вие ще ми говорите за схеми тука три поми...та от бургас ще ми давате наклон на к..а кой да защитавам и кой не само ни настроивате след две седмици да да има някои пребит фен на черноморец айтоси аз ще съм на стадиона за разлика от такива формнни плъхове като тебе
Eвала за мнението! Един от най-големите мошеници, ощетили държавата с милиони, търсят сметка на ЦСКА! Измисленото отборче с измислените фенове, което открадна стадиона и идентичността на Нефтохимик Бургас. Между другото, другия уикенд в нашия сектор ще бъдат и някои от знаковите фенове от агитката на Нафтата да викат срещу ментето на Събев.
- blue avalanche
- Контакти:
toffees написа:След като http://www.gong.bg не и потвърдил за лиценза значи всичко е въздух под налягане и печелене на слава от някакви псевдо журналисти търсещи евтина сензация и слава на гърба на ЦСКА.
Те,Гонг,"потвърдиха" за Лабурде,пък после кво стана?
blue avalanche написа:toffees написа:След като http://www.gong.bg не и потвърдил за лиценза значи всичко е въздух под налягане и печелене на слава от някакви псевдо журналисти търсещи евтина сензация и слава на гърба на ЦСКА.
Те,Гонг,"потвърдиха" за Лабурде,пък после кво стана?
ми тоя е футболис на ЦСКА след като му истече наема в кипар никои не твърдял обратното той може вобще да не играе при нас но е собственос на ЦСКА
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Да, ще ни отнемат лиценза и това е почти сигурно вече! Вземете се запознайте с наредбите на УЕФА и стига сте писали глупости тука! Аз не мога да разбера вие повечето малоумни ли сте тука, какви хора сте вие, бе? И какво защитавате тея тъпаци от Титан бе? Това са най-смешните ръководители на бг отбор изобщо. Отбора ни е пълна развалина в момента. За 3 месеца няма никаква селекция в клуба, сега на килограм идват 10 негра от Африка. Продадоха най-добрите играчи, не са изплатили 1лв задължения по трансфери, дължат пари на много бг отбори и на няколко европейски. Не дадоха 1лв за нови играчи, всичко прибраха в джоба си. И къде сте тръгнали да ходите по мачове бе, като още след първата загуба ще почнете да мрънкате за оставки и, че нямало трансфери и т.н.То друго с този отбор развалина няма как да стане. Протест на тези смешници до дупка и това е, но не тука "големите фенове" ще си ходят на всеки мач
, ама ако ги питаш защо и те не знаят. 100 пъти предпочитам отбора да тръгне от В група наново, както Ботев Пд с нови собственици, отколкото сегашното положение. Станахме за смях пред цяла Европа, за цирка в Либия да не говорим.

-
bufara написа:Да, ще ни отнемат лиценза и това е почти сигурно вече! Вземете се запознайте с наредбите на УЕФА и стига сте писали глупости тука! Аз не мога да разбера вие повечето малоумни ли сте тука, какви хора сте вие, бе? И какво защитавате тея тъпаци от Титан бе? Това са най-смешните ръководители на бг отбор изобщо. Отбора ни е пълна развалина в момента. За 3 месеца няма никаква селекция в клуба, сега на килограм идват 10 негра от Африка. Продадоха най-добрите играчи, не са изплатили 1лв задължения по трансфери, дължат пари на много бг отбори и на няколко европейски. Не дадоха 1лв за нови играчи, всичко прибраха в джоба си. И къде сте тръгнали да ходите по мачове бе, като още след първата загуба ще почнете да мрънкате за оставки и, че нямало трансфери и т.н.То друго с този отбор развалина няма как да стане. Протест на тези смешници до дупка и това е, но не тука "големите фенове" ще си ходят на всеки мач, ама ако ги питаш защо и те не знаят. 100 пъти предпочитам отбора да тръгне от В група наново, както Ботев Пд с нови собственици, отколкото сегашното положение. Станахме за смях пред цяла Европа, за цирка в Либия да не говорим.
Пич,объркал си,тук не психодиспансера.
Борисов: В ЦСКА никога няма пари
Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви иронично, че "червените" никога нямат пари, но за сметка на това отбори като Левски, Литекс и Лудогорец процъфтяват.
"В ЦСКА никога няма пари и всяка година ни взимат лиценза. За сметка на това пък отборите на Левски, Литекс и Лудогорец процъфтяват. Парите за клуб като ЦСКА никога не стигат, но какво да се прави. Общините ни бавят плащанията и ние бавим заплатите на футболистите. Само, че момчетата ни разбират. На който не му изнася, може да си ходи. Може да дойде да играе тук в Либия", заяви Борисов.
"Много добре разбирам, че в отбора има дупки, които трябва да запълваме. Признавам, че изоставяме със селекцията, но работим по този въпрос", добави босът на "армейците".
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

гражданин от село написа:bufara написа:Да, ще ни отнемат лиценза и това е почти сигурно вече! Вземете се запознайте с наредбите на УЕФА и стига сте писали глупости тука! Аз не мога да разбера вие повечето малоумни ли сте тука, какви хора сте вие, бе? И какво защитавате тея тъпаци от Титан бе? Това са най-смешните ръководители на бг отбор изобщо. Отбора ни е пълна развалина в момента. За 3 месеца няма никаква селекция в клуба, сега на килограм идват 10 негра от Африка. Продадоха най-добрите играчи, не са изплатили 1лв задължения по трансфери, дължат пари на много бг отбори и на няколко европейски. Не дадоха 1лв за нови играчи, всичко прибраха в джоба си. И къде сте тръгнали да ходите по мачове бе, като още след първата загуба ще почнете да мрънкате за оставки и, че нямало трансфери и т.н.То друго с този отбор развалина няма как да стане. Протест на тези смешници до дупка и това е, но не тука "големите фенове" ще си ходят на всеки мач, ама ако ги питаш защо и те не знаят. 100 пъти предпочитам отбора да тръгне от В група наново, както Ботев Пд с нови собственици, отколкото сегашното положение. Станахме за смях пред цяла Европа, за цирка в Либия да не говорим.
Пич,объркал си,тук не психодиспансера.
+1

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ