Нека аз: крадците на стадион, гробокопачите на отбора на Бургас- Нефтохимик, убийците на школата на отбора на Бургас, за отбора на Черноморец Поморие също, хората с професия: привържаник на Черномерец, нямащите пари да си закупят билет и т.н[/quote]
ХАхахахахахахаахаах, я се махай, бе! От къде ги преписа тия простотии

Искрено се забавлявам с такива като теб, честна дума

[/quote]
Радвам се, че в иначе скучния ти, изпъленен с незгоди и депресии живот нещо те забавлява.[/quote]
Готин живот си водя. Аз никого не съм закривал, откривал и прочие. Тази гад, Събев, взе един отбор, който иначе фалираше, тъй като Портос нямаве начин вече да краде. Стадионът е КУПЕН, не е откраднат. Никойу нищо не е убил, момчетата си мачкат наред

Поморие ако го нямаве Събев, щяха да си играят в селските групи и до сега, "привържаник" не знам какво е... А за парите, имам и си купувам, хората спряха да купуват след ерата Нефтохимик, където влизаха без билети и печелиха чушкопеци от томболи.
Смешен си ми и ти! Други да се обадят неподготвени?[/quote]
Аз не съм казал, че си ми смешен. Да не страдаш от някакъв вид комплекс, че някой като ти прочете това което си написал, започва да ти се смее? Казваш, че готин живот си водиш, обикновено хората които имат "готин живт" не се хвалят с това с цел да се защитят. Написал си доста неща, които не смятам да коментарим. Има много интелигентни момчета в тоя форум и за това мисля с тях да си пиша,а не с теб. И като за последно спри да пишеш разкази от 1001 нощ, а се замисли как да си вдигнеш социалния статус.