Red Warrior написа:danko_sot написа:,,Титаните са и моя слабост, но се опитвам да гледам всеки трансфер и всяко действие само за себе си. Има една приказка, че роднините и съседите човек не може да си избира, а трябва да се научи да се разбира с тях. Аз бих добавил и със собствениците на любимият му отбор. Докато нямаме нови собственици, можем да ги псуваме (и аз лично ще го правя на стадиона), но това са хората които ще се разпореждат с ЦСКА
За мен ЦСКА е нещо повече от обикновен клуб, от селска долнопробна фирма, която видиш ли някой собственик може да купи и да прави квото си иска с нея. За милиони хора този клуб е свещен и когато има черно тото, когато падаме с много от Левски, когато усетим, че ръководството си прави далавери бит-пазари на гърба на клуба, за да забогатее ние реагираме, защото чувстваме ЦСКА като нещо наше едва ли не, нещо много близо до нас. ЦСКА И ЛЕВСКИ са такива клубове в Б-я, че трудно някой може да си прави гавра на гърба на тези отбори. И Титаните много скоро ще го усетят. Трябваше да вземат Славия, ако искат да си правят далаверки с трансфери и тотоигрички. В ЦСКА не може да стане. Сбъркали са адреса!