Да изчакаме и 2рия пулосезон..
Да дадем време на Генов да видим какви ше ги свърши,според мен стила който трябва да се търси е бързия футбол,нападателен,резултатен.Дано да гледа мачове на Реал Мадрид пък може да хване нещо и той.
Дано излезем с левски да играем футбол,иначе ще станем лесна плячка в София..
ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bojo0o0o94
- Контакти:
Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Някой знае ли къде ще се играе контролата с Черноморец в петък?
Iceberg написа:Румънеца... пълна катастрофа! Чудя се как някои видяха в него хляб?! Може, ама... типов, сух и плесенясал даже...Четох отзивите за мача и голямо веселие падна. Тук има големи сладури обаче...
Добре, че са няколкото свестни и разумни момчета, та да се прочете и нещо вярно и смислено... Иначе се чуди човек на друг мач ли е бил или някой е гледал надрусан
![]()
А ето и повода, за който влязох и пиша сега тук: http://football24.bg/novina/69963-chern ... t-rumyneca
Прочетох внимателно каквото си постнал и не можах да разбера няколко неща.Първо дали е освободен румънеца или не.Второ,как смята да дава път на младите в отбора,като едни ги освобождава/Тошко Колев който прави фурор в момента/,други ги преотстъпва,но според това което съм прочел,Виктор се справя отлично.Специално аз Виктор съм го гледал в няколкоо мача и ми е направил добро впечатление.Това което му липсва е физиката/,трети търкат пейката/Румен и Илиян-за тях е разбираемо,но не мога да разбера защо не ги постави на върха на атаката за една две контроли.Другите гии знаем какво могат-или не могат/,четвърти като Янчо чета че не стават.Ако си прочел това което си постнал,би ли ми отговорил на моите въпроси,че аз напоследък изпадам във все по голямо недоумение за това което става в любимото ми Черно море.А от тази статия изпаднах във още по сериозно недоумение,какво за бога се опитват да направят тези от които зависят нещата.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
не че нещо ама стига с тоя Тошко Колев, какво значи да прави фурор в ВИДИМА РАКОВСКИ
това си е направо комично, и аз го харесвах като риташе тука, ама с цялото ми уважение беше слаб, особенно последните 1-2 сезона, и е смешно 22-23 годишен играч да го причислявате още към юношите и младите надежди на отбора

-
- Контакти:
Как какъв фурор ? Севлиево се изсипва на стадиона да гледа дори тренировките на Тошко Колев. Това е най-коментираното име в града.
Румънеца ... пълна катастрофа е даже меко казано. Губеше топката безпричинно или забавяше атаката ненужно. Има голяма вина за безидейната ни игра през първото полувреме вчера. Новите Марлон и Ж.Атанасов са добри попълнения. Липсва ни качество и острота по фланговете. Генов явно може да селектира играчи,но трябва да видим идеите му за отборна игра, как да се придвижват, как да играят без топка, да започнат да играят с едно докосване. За предната контрола с Несебър ми допадна коментара на Айсберг.

Румънеца ... пълна катастрофа е даже меко казано. Губеше топката безпричинно или забавяше атаката ненужно. Има голяма вина за безидейната ни игра през първото полувреме вчера. Новите Марлон и Ж.Атанасов са добри попълнения. Липсва ни качество и острота по фланговете. Генов явно може да селектира играчи,но трябва да видим идеите му за отборна игра, как да се придвижват, как да играят без топка, да започнат да играят с едно докосване. За предната контрола с Несебър ми допадна коментара на Айсберг.
Готвача написа:Iceberg написа:Румънеца... пълна катастрофа! Чудя се как някои видяха в него хляб?! Може, ама... типов, сух и плесенясал даже...Четох отзивите за мача и голямо веселие падна. Тук има големи сладури обаче...
Добре, че са няколкото свестни и разумни момчета, та да се прочете и нещо вярно и смислено... Иначе се чуди човек на друг мач ли е бил или някой е гледал надрусан
![]()
А ето и повода, за който влязох и пиша сега тук: http://football24.bg/novina/69963-chern ... t-rumyneca
Прочетох внимателно каквото си постнал и не можах да разбера няколко неща.Първо дали е освободен румънеца или не.Второ,как смята да дава път на младите в отбора,като едни ги освобождава/Тошко Колев който прави фурор в момента/,други ги преотстъпва,но според това което съм прочел,Виктор се справя отлично.Специално аз Виктор съм го гледал в няколкоо мача и ми е направил добро впечатление.Това което му липсва е физиката/,трети търкат пейката/Румен и Илиян-за тях е разбираемо,но не мога да разбера защо не ги постави на върха на атаката за една две контроли.Другите гии знаем какво могат-или не могат/,четвърти като Янчо чета че не стават.Ако си прочел това което си постнал,би ли ми отговорил на моите въпроси,че аз напоследък изпадам във все по голямо недоумение за това което става в любимото ми Черно море.А от тази статия изпаднах във още по сериозно недоумение,какво за бога се опитват да направят тези от които зависят нещата.
Първо да те питам прочете ли това, което ти написах на лични?! А сега и за това, което ме питаш. Не мога да знам дали е освободен или не още. Просто постнах това, което прочетох на две места, за да го видят и другите и коментират, ако искат. Мисля, че още не е освободен. Знам със сигурност, че днес не тренира, нещо адукторите.... Относно това, какво смята да прави треньора, също няма как да знам. Имам си собствено мнение по въпроса и то не е никак положително. Аз също си задавам твоите въпроси, както много други и отговор не намирам! Но то си е негова работа, той носи отговорност за постъпките и решенията си. Само за едно нещо ми се иска да споделя с пишещите тук и ще ми е интересно мнението им. Защо, след като се знае, че Сашко и Росен са наказани за първия мач, продължава да ги слага титуляри в контролите? Обиграва ли ги, какво? Разбрахме вече, че най-вероятно Живко Атанасов и Християн Попов ще излязат като двойка първия мач. Защо не се обиграват те в повечето време в контролите?! В последния мач Живко влезе второто полувреме като ляв бек, а Попов като халф???! А и предните контроли играха съвсем малко като централни защитници и то доколкото си спомням разделени, с по един от наказаните титуляри. Може за един мач от първенството само да излязат, но все пак той е с Левски и то в София. А може пък да се наложи в процес на първенството да играят заедно пак, дано не се случва де. Струва ми се, че се гони резултат в контролите от страх за лоши резултати, а не обиграване на двете млади момчета. Ами ако отнесем сопата на Герена яко? Тогава срамът няма ли да е по-голям и по болезнен от някоя и друга издънка в контролите. То пък щото много добре се представихме в Турция и така, ама.. Не знам готвачо. И аз съм притеснен, гледам повечето фенове са така... Дано притесненията ни са напразни и отборът просперира в първенството. Аз лично не вярвам, но пък се надявам...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Прочетох и отговорих.
Сега относно защитата.Мисля си че Живко ще играе ляв бек,освен ако мечката не се изцери чудодейно,което НЯМА да стане с оглед на това което си мисля.Генов според мен търси обиграване на защитата с вратаря,с цел в следващите ни мачове да има сработеност.С Левски мача е отписан.Относно румънеца ще изляза може би прав за съжаление.Поредният пропилян талант,който е свършил с футбола прекалено рано.И това което си написал за адукторите ме озадачи.Стара травма,или оправдание?И ако наистина не може да бяга,да си тръгва бавничко с автобуса.Не е необходимо да се надбягва с него.
Голямото НО е обаче отново по крилата.И докато в дясно имаме все пак някакви опции,в ляво сме без гащи.И ако Генов сътвори тая глупост която си мисля че подготвя ще е катастрофа за много хора,включително и за самия Марлон.С един ход/Марлон в дясно/спира напълно развитието на Румен и Илиян,а и според пишещите тук,момчето си е баш плеймейкър ,а не крило.Но ние знаем за кого се пази тази позиция зад нападателя.Апропо,имаше ли някакви опити Генов да пробва Румен и Илиян в ляво?Или там е свещена зона,запазена за богоизбрани?п.п.Струва ми се че Фернандес ще бъде пожертван в името на продажбата на Божилов.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
-
- Контакти:
миналата контрола 2рото полувреме Генов пусна Румен НИколов отляво на мястото на Дончо и веднага играта се раздвижи, Румен ги попиля с финтове
аз си мисля, че Генов има ясна идея какво да прави със защитата ни в мача с Левски - до сега не сме падали с разлика, отдава му се да играем така, че срещу по-силните да падаме с малко. отпред обаче единствения, който знае какво да прави с топката, на този етап, е Паломино. да го срещу пуска срещу Левски заедно с Миро отпред. първо - Миро игра напоследък доста начове като десен външен халф - справя се в дефанзивен план, второ - срещу Левски едва ли ще разиграваме продължително - нито Божилов, нито Фернандес ще свършат реално нещо, особено предвид видяното в контролите. крила (или за предпочитане външни халфове, според терминологията на Генов, все пак само той май има Про лиценз измежду нас
) - беш ли му ма.ата ... няма кой! няма! да сложи Мишо ляв бек и да пусне Сашо външен халф в дясно май ще е най-добре. вляво Дончо (салб, слаб, ама май нямаме по-добър, който да играе със самочувствие срещу Левски) и Румбата на смяна.

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Хайде да говорим за мача с Левски в съответната тема, когато му дойде времето.