Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот jermiun » 22 фев 2012 12:08

Расате написа:Аз нямам нищо против да продват и купуват, който и да било, защото на мен играта на отбора, който разпродадохме не ми харесваше... Беше изключително бавна!!! Ако сега след продажбите, всички тези покупки и младите момчета в отбора заиграем по-бърз футбол аз ще съм доволен!!! Защото основния проблем не само на ЦСКА, а и на целия ни футбол е скоростта!?! Така че се надявам да видя един по-бърз ЦСКА през пролетта ;)
САМО ЦСКА!!!

Добре казано. Освен скорост ни трябва и ръст за да сме по-комплексен отбор и да няма треперене при статични положения, центрирания и тн.Много е важно и наличните да ги научат да отнеман топката чисто, и къде НЕ се правят нарушения. По това се познава и треньора колко е качествен{нямам предвид Пенев}. Като пример бих дал Карачанаков, който бая е израснал тактически :)
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 фев 2012 12:21

Ще се повторя за сетен път, но за мен продажбите на Нелсън, Делев и Зику бяха за добро. Ще прозвучи странно, но те колкото помагаха на отбора, толкова и бяха пречка в схемата на игра. Говоря по-конкретно за Делев и Зику най-вече. Големият проблем е защо продадоха Платини! Да, на 28 е, да има странен характер и да не знам колко му е оставало от договора и каква е била договорката с Черноморец за бъдещ негов трансфер, но по дяволите боклуците взеха 2-3 млн. от гореспоменатите трима играчи. Защо не оставиха Платини дори и с риск да изпуснат трансферна сума за него и да си иде без пари след време, но да го оставят, защото с него шансовете за титлата бяха много по-големи. Или ще продадат и нея.
Какви 2, 5 млн за Мораеш, те сигурно и майките си биха продали, ако им предложат толкоз пари
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 фев 2012 12:22

jermiun написа:
Расате написа:Аз нямам нищо против да продват и купуват, който и да било, защото на мен играта на отбора, който разпродадохме не ми харесваше... Беше изключително бавна!!! Ако сега след продажбите, всички тези покупки и младите момчета в отбора заиграем по-бърз футбол аз ще съм доволен!!! Защото основния проблем не само на ЦСКА, а и на целия ни футбол е скоростта!?! Така че се надявам да видя един по-бърз ЦСКА през пролетта ;)
САМО ЦСКА!!!

Добре казано. Освен скорост ни трябва и ръст за да сме по-комплексен отбор и да няма треперене при статични положения, центрирания и тн.Много е важно и наличните да ги научат да отнеман топката чисто, и къде НЕ се правят нарушения. По това се познава и треньора колко е качествен{нямам предвид Пенев}. Като пример бих дал Карачанаков, който бая е израснал тактически :)

Скоростта е хубаво нещо, но има много отбори в А група срещу които тя не върши работа, а по-скоро трябва да се играе изцяло на постепенна атака.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 фев 2012 14:10

Всъщност ЦСКА са спечелили 5 120 000 евро от трансфери този сезон.Това са малко над 10 милиона лева,а какви футболисти се взеха за заместници на продадените?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 фев 2012 14:14

Parmalat написа:Всъщност ЦСКА са спечелили 5 120 000 евро от трансфери този сезон.Това са малко над 10 милиона лева,а какви футболисти се взеха за заместници на продадените?

Щом можеш да пишеш значи можеш и да четеш.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 фев 2012 14:18

Президентът на ЦСКА Димитър Борисов потвърди, че клубът е много близо до връщането на Христо Янев в тима още сега. В момента халфът е в Литекс. "Имаме интерес към него и сме на път да го вземем. За да има трансфер обаче, от Ловеч трябва малко да намалят сумата, която искат. Ако това се случи, Янев пак ще играе в ЦСКА", коментира босът на "Титан" пред БНТ.

Ако от Литекс не отстъпят от финансовите си изисквания, то сделка едва ли ще има на този етап. Договорът на Янев с шампионите и без това изтича след няколко месеца, което ще позволи на "армейците" да подпишат с него през лятото за без пари.

Зимният трансферен пазар у нас затваря в края на февруари.

Е това ще бъде добър трансфер, ако стане. Само фаулове да бие Ицата е достатъчно 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 фев 2012 14:29

Христо Янев ли ще замести Платини. Айде стига уважавам джуджето, но той е на години вече. А и не мисля, че скоростта му е най-силното качество

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2012 14:35

danko_sot написа:Христо Янев ли ще замести Платини. Айде стига уважавам джуджето, но той е на години вече. А и не мисля, че скоростта му е най-силното качество

Янев от няколко години не играе крило, а го раздава типичен плеймейкър, въобще не му трябва скорост. Освен това, в момента в ЦСКА няма нито един човек, който да се отличава с пас, да не говорим за статични положения. Като гледам Галчев как се мъчи да центрира от ъглов, например, направо ми иде да си изям ризата от яд и жал...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 фев 2012 14:44

danko_sot написа:Христо Янев ли ще замести Платини. Айде стига уважавам джуджето, но той е на години вече. А и не мисля, че скоростта му е най-силното качество

А бе пич стига с тази скорост. Може да видиш във форума, че лично аз съм пускал такава тема, но тук става дума за съвсем различни качества. Нямаме футболист, който може да изпълнява статични положения и да даде тънък пас зад гърба на противника.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 22 фев 2012 15:03

danko_sot написа:Ще се повторя за сетен път, но за мен продажбите на Нелсън, Делев и Зику бяха за добро. Ще прозвучи странно, но те колкото помагаха на отбора, толкова и бяха пречка в схемата на игра. Говоря по-конкретно за Делев и Зику най-вече. Големият проблем е защо продадоха Платини! Да, на 28 е, да има странен характер и да не знам колко му е оставало от договора и каква е била договорката с Черноморец за бъдещ негов трансфер, но по дяволите боклуците взеха 2-3 млн. от гореспоменатите трима играчи. Защо не оставиха Платини дори и с риск да изпуснат трансферна сума за него и да си иде без пари след време, но да го оставят, защото с него шансовете за титлата бяха много по-големи. Или ще продадат и нея.
Какви 2, 5 млн за Мораеш, те сигурно и майките си биха продали, ако им предложат толкоз пари

Извинявайте,че се меся във вашата тема,но според мен в последното изречение на колегата се крие цялата философия на президентите на нашите отбори.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Архив”