Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот baerba1995 » 21 фев 2012 21:28

Pichichi написа:
olfix написа:Надявам се,че тук едва ли има човек,който да не си мисли,че ако се предложи такава сума за който и да е играч в бг първенството,то собственика на отбора ще им го занесе на гръб:)
Поредното замазване на нещата в стил-"Ето толкова пари ни дават,но ние милеем за отбора и искаме да го запазим"!Истината за Мораеш е,че когато и да се появи оферта,която задоволява Бекали,той веднага излита...

Абсолютната истина е това, ще го оставят да изиграе сезона в ЦСКА , да вкара 10-на гола пък ако вкара повче
още по-добре за цената му. Лятото няпуска .

Титан толкова не им пука за отбора, че дори ако станем шампиони ( което вече силно се съмнявам) съм сигурни , че ще разпродат всичко...

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 22 фев 2012 07:46

Към всички ,които реват ,че отбора се разпродавал ---абе вие наясно ли сте ,че който футболист идва в ЦСКА -идва ,за да отиде в друг ,чуждестранен отбор? Вие замисляте ли се ,че никой качествен футболист не желае да играе в българско първенство и само ако има нужда да си възроди кариерата -идва.Какво тогава сте ревнали -тук да не е Англия ,че да се натискат да стоят -ама сте разбиратели .Ако искате постоянен отбор ,тогава ,не очаквайте титли --защото това може да стане само с наши момчета ,а с тях виждаме какво можем.Така че преди за n-ти път да ревнете за продажбите --помислете.Какво ви пречи да има различин футболисти след като ЦСКА става шампион и играе в ШЛ --хайде отговорете на този въпрос.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 22 фев 2012 10:19

абе нека първо ЦСКА да стане шампион, после да влезе и в ШЛ и никой няма да има нищо против повярвай ми ;)
иначе за трансферната политика на Титан има много мнения, факт е обаче че си играят на трансферния пазар като хлапаци на FIFA12 .. какъв ще е резултата ще разберем напролет, ще бъде доста тежко обаче защото ще играем срещу империята на злото БФС :idea:
п.п. като говорим за трансферна политика :arrow: http://www.sport1.bg/sport1/node/248075 ;) :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 22 фев 2012 10:36

Синьо сърце написа:Ми човекът попита и така.Всички имат такива дългове и не съм казал че са проблем.Такъв стават при смяна на собственост.Което е при нас, а и при вас рано или късно ще дойде такъв момент.
Да, не е тук мястото... ;)

http://www.dnes.bg/politika/2011/12/03/ ... zka.145547

съжалявам, че поствам това тук просто отговарям на тюлена с апел да не се занимава с ЦСКА И дълговете ни, а да си гледа отбора, и да се информира малко повече, а не като старовременна латерна да пише едни и същи глупости. Извинявам се пак за публикацията в темата за трансферите на ЦСКА.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 фев 2012 11:17

fen0212 написа:Към всички ,които реват ,че отбора се разпродавал ---абе вие наясно ли сте ,че който футболист идва в ЦСКА -идва ,за да отиде в друг ,чуждестранен отбор? Вие замисляте ли се ,че никой качествен футболист не желае да играе в българско първенство и само ако има нужда да си възроди кариерата -идва.Какво тогава сте ревнали -тук да не е Англия ,че да се натискат да стоят -ама сте разбиратели .Ако искате постоянен отбор ,тогава ,не очаквайте титли --защото това може да стане само с наши момчета ,а с тях виждаме какво можем.Така че преди за n-ти път да ревнете за продажбите --помислете.Какво ви пречи да има различин футболисти след като ЦСКА става шампион и играе в ШЛ --хайде отговорете на този въпрос.

Както обикновено си несъстоятелен - 1
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 22 фев 2012 11:18

Този бразилец - Висоза като го гледам от клипа не е по-различен тип играч от Платини и би се вписал добре в отбора. Две мнения по въпроса дали имаме нужда от него не може да има. Отделен въпрос е, че шансът да дойде клони към нулата. От испанеца не вярвам да става чеп за зеле и поради тази причина сигурно ще дойде, но и това не е сигурно. Проблемът е там, че още преди края на полусезона ръководството е било наясно, че тези, които продадоха са били за продан и не беше работено по селекцията в обратна посока - привличане на нови играчи. Мен лично ме интересува какво става с Апостол Попов? Кога ще е готов да играе, броят ли го за жив въобще? Защото може да реши проблемите в защита в нашето първенство. Хадад е средна работа и не мога да кажа, че ще играе по-успешно от Крачунов или Грънчов. Важното за мен е Грънчов да играе в по-леките мачове и може да се окаже, че до края на сезона може и да ни стане трудно да си представим защитата без него. Крачунов също има качества, но малко поизгуби увереност в последните мачове. Ляв бек нямаме и по нищо не личи да се работи по такъв вариант. Ако се сетят да налагат Дечев там ще е добре, докато се оправи Костадин Стоянов, който там е доста стабилен и е по-добре да стои там, защото е рисков в центъра на отбраната. В центъра на халфовата линия липсата на класа е крещяща и това лесно може да се види от факта, че Галчев изпъква пред останалите там. Каквото и да си говорим преди година имахме Янчев и Маркиньос там, а и двамата са в пъти по-добри. В мачове срещу силни съперници Галчев винаги тъпче на едно място (изключение беше последният мач с приятелките, когато игра много силно). От Присо не трябва да се чака много и май единственият плюс при него е, че е по-комбинативен, но не е футболист, който да ни дърпа към титлата. Анисе е все тая дали ще е в отбора или не. Само шумът, който се вдигна около него е голям. Друг въпрос е защо Якимов не кара подготовка с отбора? Момчето може спокойно да направи Присо своя резерва. Добре е, че на Карачанаков може да се разчита, но ще му трябва сериозна подкрепа, а и той по-скоро е на нивото на Спас в началото, а и това не е достатъчно за титла. Информацията за оферта за Жуниор Мораес е ясно за всеки, че е ПР с цел да си каже някой, че видиш ли не продаваме всеки на всяка цена. Голяма грешка е било, ако сме имали възможност да вземем Кардасио, че не сме го направили. Халфовата линия щеше да изглежда по съвсем различен начин. Много несериозно беше започването на работа по "привличане" на играчи в първият ден на подготовката. Цял Декември си седя на топло в Сърбия и после всичко се прави на пожар... Така не се работи просто. Ако се напънем малко и си вземем мача с Черноморец ще има достатъчно време за обиграване и подготовка за по-сериозните мачове, защото в началото програмата ни е лека. За да си дойде всичко на мястото трябва Стойчо Младенов да бъде треньор, отсега да се почне набелязвването на играчи за лятна селекция. За да работи нормално всичко трябва да има ясен бюджет, да се знае колко от парите получени от тансфери да се инвестират в трансфери и това е. Стадион, тренировъчна база за момента са думи, които спокойно можем да поставим на рафта с фантастиката, а е абсурдно да се отлагат. Истината е, че имаме 3 поста, на които имаме достатъчно качество - вратар, десен бек и централен нападател. И за да станат сериозни нещата на всички други постове имаме нужда от нови класни футболисти, за да може да станем отбор, който да може да играе в ШЛ. Докато не стане това ще се надяваме на луд късмет ититла на мускули, защото класата липсва в момента. Няма нищо, което да екато хората в момента и заслугата е на Титан.

П.С. Вместо Станко Йовчев можеше спокойно в момента в отбора да са Томи Костадинов и Радулович... И двамата имат потенциалда помогнат на отбора.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 22 фев 2012 11:22

Имам питане: Как ще взимаме либиец като нямаме място за играчи извън ЕС? Чуто има ли ЕС паспорт? Висоза има ли ЕС паспорт? Очевидно няма място за всички. Някой да има идея?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 фев 2012 11:34

Либиеца е на 34 г.,сети се сам кои недоклатковци са си я измислили тази "новина" без дори да им дойде в кухите канчета да проверят елементарни данни за него.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 22 фев 2012 11:38

гражданин от село написа:Либиеца е на 34 г.,сети се сам кои недоклатковци са си я измислили тази "новина" без дори да им дойде в кухите канчета да проверят елементарни данни за него.

Ами надявам се да няма нищо вярно.

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 22 фев 2012 11:47

Аз нямам нищо против да продват и купуват, който и да било, защото на мен играта на отбора, който разпродадохме не ми харесваше... Беше изключително бавна!!! Ако сега след продажбите, всички тези покупки и младите момчета в отбора заиграем по-бърз футбол аз ще съм доволен!!! Защото основния проблем не само на ЦСКА, а и на целия ни футбол е скоростта!?! Така че се надявам да видя един по-бърз ЦСКА през пролетта ;)
САМО ЦСКА!!!

Върни се в “Архив”