vesodoc написа:Пичове, не мога да разбера защо е тая злоба! Момчето очевидно не може да се аклиматизира и явно има психологически проблеми. Когато дойде в Левски беше съвсем различен. Не пиеше, не ходеше по жени (поне така говореше, пък и нямаше тогава такива скандали около него). Фактът, че така се промени, означава, че в Левски не му понася. Няма да е първият играч, който за малко да опропасти целия си живот като спортист, заради престоя си в Левски. Това показва, че проблемът не е само на Рабех, а и на самия клуб. Всъщност какво точно означава клуб???? Нали това е място, където се събират хора с еднакви интереси, с еднакви цели, които са винаги заедно в хубаво и в лошо. Може да ви се стори глупаво от моя страна, обаче си мисля, че когато някой млад човек се спъне, ако е в нормален клуб, би трябвало в клуба да му помогнат. След като Левски НЕ МОЖЕ ДА ПРИВЛИЧА ИГРАЧИ С ПАРИ, би трябвало да прави това с дух, сплотеност и вдъхновяваща за успехи атмосфера.
Очевидно нито едно от изброените не е налице в любимия ми отбор и това ме притеснява.
САМО ЛЕВСКИ!!!!!
и аз съм на това мнение САМО ЛЕВСКИ !!!