ЧЕРНО МОРЕ БЕЗ АЛЕКС И ДЯКОВ СРЕЩУ ПСВ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: ЧЕРНО МОРЕ БЕЗ АЛЕКС И ДЯКОВ СРЕЩУ ПСВ

Мнениеот Sagittarius » 05 авг 2009 21:33

Българско е поведението на Кривия.Лидер,капитан,никой не му е оспорвал ролята,ама да се репчи на всеки,който се обажда "като говоря ще мълчиш"...не става.Не става и да се репчи на Спасов.Треньора е водещата фигура и съм изумен,че на 34 години и със стаж в Турция не е научил това.В последно време,а и по принцип такива изпълнения тровят атмосферата в един отбор.Кривия е голям,много голям,но не е някакъв Господ и в крайна сметка е просто един футболист в отбора и трябва да си знае мястото.Кольо Спасов му го показа.В едно съм сигурен-играчите са по-скоро доволни,че Кривия няма да е в Бургас утре.Така,че това е добър ход на Спасов.Наистина са нужни свръхчовешки усилия утре,но най-много ни е нужен колектив.Кривия нищо не направи в Холандия,след Мишката най-слабия беше именно той.Холандците ни бяха разгадали,мачкаха го двама още преди да вземе топката,единия от пазачите му беше двуметровия Енгелаар.Всеки пас сбърка.Така,че сега поне ще има изненада.Помнете,че в Щутгарт Кривия не игра и бяхме много много опасни,много близо до сензацията.Жоро Илиев е човека,Жорката ще бъде утре човека-оркестър.Този път ние трябва да вземем точната тактика,без таргет мен,а от холандците-всяка топка минава през Афелай,който е плеймейкър от световна класа.Трябва да му лепнем персонална охрана,може би Димов и Наката да му се изредят с по 1 балтия,но този задължително трябва да бъде спрян,че дори и елиминиран по какъвто и да е начин.ПСВ ни показа как,като тероризираха Кривия,тяхната игра се върти около Афелай,колкото и други добри играчи да имат всеки пас го дава той
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 05 авг 2009 23:02

Момчета! И с Кривия и без Кривия, ще мачкаме.Вярвайте ми!Момчетата също си вярват.Много хора споменаха мача с Щутгарт и със Спартак.Утре сме в Бургас и ще пеем за победа :mrgreen: и ще вярваме в нея. Напред Моряци.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 авг 2009 23:15

ludiq1913 написа:
Sole написа:Без Кривия мисията става невъзможна.Типично по български преди важен мач конфликти,вместо единство.Ако,беше наистина контузен щеше да отиде да подкрепя отбора в Бургас.

Ай стига глупости била мисията невъзможна, да не е Роналдо или Меси да може да решава сам мачове, сега без Кривия имаме дори по-голям шанс да отстраним ПСВ

От както Кривия дойде при нас Черно норе започна да става един от добрите български отбори. И да - за нашите стандарти той е Роналдо или Меси. Той наистина е футболиста на Моряците, който може сам да реши даден мач. Засрамете се ! Стига плюнки по най-добрия ни футболист!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 авг 2009 23:31

Не виждам някой да плюе Кривия.Кривия никога няма да бъде плют на Тича.Но той е футболист,а треньора е Никола Спасов и той е шефът.Ако в една институция работниците започнат да нарушават субординацията нещата излизат от релсите.Нещо,което не можем да си позволим.Кривия може и да е най-добрия,но най-важен е отбора,най-важен е Черно Море.така или иначе утре той няма да играе.Убеден съм,че останалите ще играят с двойна мотивация,за да покажат,че могат и без него.Това е добре(заради самия мач).В точно такива моменти колективите умеят да се обединяват,много е вероятно нашите да стигнат до чудеса от героизъм утре на терена както направиха и в Щутгарт(отново без Кривия).Дано и Бог е с нас най-после,колко пъти вече в 90 93 95 минута,айде малко и да ни помогне :lol: .

---------------------------------------Пиргов------------------------------

--М.Лазаров--------Кулибали---------Сашко-----------Адемар------

---Г.Илиев---------Борносузов-------Димов----------Д.Георгиев---

--------------------------Юруков-----------------------------------------
-------------------------Манолов-----------------------------------------

Това мисля,че ще са титулярите.Пред тези момчета се открива шанса да пишат история и да станат герои.С нашата подкрепа,Божията помощ и техния хъс - можем да елиминираме лалетата
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 06 авг 2009 17:18

Ман Юн спечелиха ШЛ, когато си тръгнаха Инс и Кантона. Със сигурност липсата на Кривия ще затрудни ПСВ поне колкото и вас, като се сетя как не го оставяха сам в първия мач.

А довечера ви пожелавам втори гол в 17-тата минута на второто продължение, да видат ПСВ кво ми беше миналата седмица.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
[1948]CSKA
Контакти:

Мнениеот [1948]CSKA » 06 авг 2009 17:19

България над всичко!! в тези мачове няма ЦСКА , Левски , Черно Море играете за БЪЛГАРИЯ и за всички верни фенове на стадиона който ще е препълнен!! Успех на БГ отборите!

Върни се в “Черно море”