Аз лично като локомотивец, съм доволен от тази новина. За толкова години след отказването му от футбола, така и не разбрах какво точно работи в Локомотив, Дончо Донев.
Селекционер на отбор, който няма пари за трансфери е малко странно, но при вас може пък и да свърши нещо, Божа работа.
Официално: Дончо Донев е главен селекционер в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sofia 1929
- Контакти:
Re: Официално: Дончо Донев е главен селекционер в Левски

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Последна промяна от leski на 21 фев 2012 15:53, променено общо 1 път.
Дончо Донев е човекът в основата на изгонването на Стефан Грозданов от Локо София. Видяхме Локото колко вързаха след това.
А за работата му като главен скаут на Локо София... Като се сещам какви таланти минаха през клуба...
А за работата му като главен скаут на Локо София... Като се сещам какви таланти минаха през клуба...
да си го храните със здраве 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
и Роналд и Роналд

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- Captain Stottlemeyer
donpacko написа:Дните на Гонзо са преброени.А и Дончо Донев е направо професор сравнение със Гонзо,а и си имам приятни спомени когато носеше синия екип.Веднага се сещам за финала който ЦСКА щеше да спечели за юбилея си,а след мача левскарите отидоха и на всички плакати им сложиха по две сини точки между числото и се получи точния резултат.
Добре изглежда 5:0 години.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- bigbonusprize
- Контакти:
Еми с това назначение, вече не виждам какво ще върши Гонзо. Успех на Дончо и дано си сложи като приоритет българския пазар...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Еми с това назначение, вече не виждам какво ще върши Гонзо. Успех на Дончо и дано си сложи като приоритет българския пазар...
Като приоритет да сложи не пазара а школата.Ако Левски и ЦСКА се обърнат към школите и се съсредоточат само към 3-4-ма чужденеца може и да стане,но тия чужденци да са като Зико,Мораеш,Грийн и Мулдер или във по ранен етап като Бардон,Новакович и тем подобни играчи,а не на килограм разни.Вчера във една тема пуснах едно клипче,момчето е на 16 години но го викат във младежите на България във по горната група.Пак си казвам мнението за него,има много хляб във него и най-важното на 16 години все още не е ПИЛ НИКОГА АЛКОХОЛ.
- bigbonusprize
- Контакти:
Е разбира се. Не мисля, че има левскар, който да не предпочита школата.
Но там той няма работа, а Ники Костов...
Все пак не ми харесва, че се напълнихме с чужденци...

Все пак не ми харесва, че се напълнихме с чужденци...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!