Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mbg
Контакти:

Явно не е само при Йовов

Мнениеот mbg » 06 авг 2009 17:08

http://vbox7.com/play:17c7ed4c&al=1&vid=4444435

И другите го могат :)

Ицо голям си .

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Re: Какво мислите за ТВ предаването на мача?

Мнениеот jindo » 06 авг 2009 17:13

carefree написа:еи верно нема такива простаци! сякаш си умират от кеф , като дават онея идиоти с носилката от 2-рата световна воина ... винаги дават наи големите кретени по трибуните .. като ония с космодиска и цаисите от снощи... и тея кондоми с дъждобраните..... ужас... имам приятели англичани с които гледахме мача , ... потънах в земята от срам!

rofl...

Картината и коментарите са на изключително ниско ниво. Повторенията на интересните положения се превръщат в изтезание за очите с премигваща картина и прескачаща заготовка, а на края разбираш, че си изпуснал някое изпълнение на корнер или фал.

novnik
Контакти:

Re: Еврокоефициент на Левски до момента

Мнениеот novnik » 06 авг 2009 17:13

За този сезон досега е 2.325. Това като се прибави към общия коефициент става 25.100. Ако влезем в ШЛ, ще ни дадат 4 чисти точки и може да чукнем 30.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 06 авг 2009 17:14

В предварителните кръгове вече не трупаш коефициент при победи за себе си, а за страната, личния коефициент на отборите се увеличава при класиране за следващия етап, и се добавят точките от националния, разделен на броя отбори, например мисля, че за достигане до четвърти кръг в ШЛ получаваш 2 точки за личния + една четвърт от националния, за ЛЕ май точките са 1,5, но числата ми са по памет.

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 06 авг 2009 17:15

PFC Levski Sofia (BUL) 24.250
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Явно не е само при Йовов

Мнениеот delqnski47 » 06 авг 2009 17:16

Бе баш голям не е!Само се чудя защо го няма в клипа :lol: !Може да добавят и Руй Мигел ако има място...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: БАТКОООООООООВ !!!

Мнениеот SAMP » 06 авг 2009 17:16

Levski 1914 написа:
mormona написа:Апропо - някои може ли да каже има ли макар и минимален шанс, някъде в НЕта да се види бюджет и за какво се дават парите в ЛЕвски?Отчет така да се каже? Интересно ми е за какво отидоха парите след последното влизане в Лигата и след продажбите на Кюрдов, Домовчийски, Еромоигбе... оправихме терена , вчера се видя уникално е!Зехме някой друг играч , маа незнам смсял ако сме изхарчили сички 7 - 8 милиона ОК , маа според мене има заделени някъде.Сега ако земем още 7,500 000... някой да каже какви са плановете на Мустака, какво ще пооправи по клуба ?

Купихме нов клубен автобус + общежитието...поне на първо четене се сещам за това.

Пичове аре стига бе, за общежитието и автобуса са дадени общо 1.5 милиона евро.Само от вчерашния мач си гарантирахме 3 милиона евро.
Без нови футболисти няма да стане, вчера бихме на мускули няма, какво да се лъжем.
Не може Йовов вчера да вкара един гол и всички да го боготворят, а до преди 1 седмица да са го псували жестоко :shock: За мен Йовов не става(мн е дал на Левски но вече трябва да се оттегли), да влиза резерва ОК, но да се разчита на него да е водеща фигура и да води отбора, не става.Не се залъгвайте, Баку е слаб отбор, тактически грамотен но дотам.
Батков го псуваме цял сезон и сега малко еуфория и ще го изкараме най-големия.
Въртим се в един затворен кръг за моя жалост.Единственото вариант да излезем от тази ситуация е ИНВЕСТИЦИЯ В ТРАНСФЕРИ!!!!!!ОК в ШЛ и после?!?!?!Батков ще каже отбора е страхотен няма да купуваме никой и ще прибере 20 милиона лева и с тях ще върже бюджета на Левски за 5 години.После пак ще се бие в гърдите, че вади пари от собствения си джоб.Изобщо положението не е никак розово,Левски няма КЛАСА това е истината.И лошото е, че няма кои да го признае от ръководството.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Re: Изстрадалия ПФК Левски

Мнениеот jindo » 06 авг 2009 17:16

Аз ще съм на някое място за което ти само си чувал и ще гледам Левски с питие в ръка, а ти ще си гризеш ноктите от яд :)

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Какво мислите за ТВ предаването на мача?

Мнениеот Deliba6 » 06 авг 2009 17:17

Не забравяйте, че всички се назначават само с връзки! Затова защо се чудите, че режисьора на прякото предаване не се е събличал по физическо и грам няма чувство за футболната игра?! Затова ще дава това, което на него му е интересно - носилката... как някой си бърка в носа... някой надрусал се... някаква по-засукана пръдла и т. н.!!!... :twisted:
п.п. Кой пък е казал, че е режисьор, а не режисьорка?! :roll:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Архив”