Официално: Дончо Донев е главен селекционер в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Официално: Дончо Донев е главен селекционер в Левски

Мнениеот modor » 21 фев 2012 15:06

Изображение

Бившият ръководител в Локомотив София Дончо Донев от днес е главен селекционер в Левски. Той призна, че вече работи за „сините“, след като проведе среща с Иво Тонев, Георги Иванов, и Николай Костов.

„От днес работя за Левски. Нито искам да бъда началник, нито съм от хората, които обичат да имат много шефове. Ще работим като приятели, в един отбор. Ще ми помагат още четирима души, но на този етап няма да казвам имена,“ заяви Донев.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

bez-nick

Re: Официално: Дончо Донев е главен селекционер в Левски

Мнениеот bez-nick » 21 фев 2012 15:09

Сега остана да вземат Николай Гигов и да сложат Марчо Дафчев капитан, както и да върнат Яшер за треньор вместо БГ Достанич

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 фев 2012 15:12

Дончо е стабилен човек може да се разчита на него.
Успех на Донев-от мен.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 21 фев 2012 15:14

Дончо си е наше момче :) Успех!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 21 фев 2012 15:18

Дните на Гонзо са преброени.А и Дончо Донев е направо професор сравнение със Гонзо,а и си имам приятни спомени когато носеше синия екип.Веднага се сещам за финала който ЦСКА щеше да спечели за юбилея си,а след мача левскарите отидоха и на всички плакати им сложиха по две сини точки между числото и се получи точния резултат.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 фев 2012 15:20

donpacko написа:Дните на Гонзо са преброени.А и Дончо Донев е направо професор сравнение със Гонзо,а и си имам приятни спомени когато носеше синия екип.Веднага се сещам за финала който ЦСКА щеше да спечели за юбилея си,а след мача левскарите отидоха и на всички плакати им сложиха по две сини точки между числото и се получи точния резултат.

В този финал и Гонзо беше. ;)

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 21 фев 2012 15:24

blue avalanche написа:
donpacko написа:Дните на Гонзо са преброени.А и Дончо Донев е направо професор сравнение със Гонзо,а и си имам приятни спомени когато носеше синия екип.Веднага се сещам за финала който ЦСКА щеше да спечели за юбилея си,а след мача левскарите отидоха и на всички плакати им сложиха по две сини точки между числото и се получи точния резултат.

В този финал и Гонзо беше. ;)

Боцна четвъртия Гонзо, но достатъчно се компроментира като ръководител.
Още веднъж успех на Дончо!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 фев 2012 15:31

Селекцията е била много често, да не кажа почти винаги в последните години, ахилесова пета на отбора. Определено имаме нужда не от добър, а от много добър селекционер, който да подбира най-подходящите играчи за съответните постове на база на "доклади" на скаутите, лични впечатления и не на последно място, разбира се, желанието на треньора. Мисля, че Дончо Донев е достатъчно опитен специалист, който ще се справи с това предизвикателство. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 фев 2012 15:33

Какво точно значи "главен селекционер" :o :shock: някой може ли да обясни??, щото моето обяснение е, че Стефчо май си е пообъркал статийката :roll: Донев доколкото чух днес е назначен за скаут към клуба за български млади таланти.
Днес ръководството на Левски назначи бившия футболист на "сините" Дончо Донев за главен скаут на клуба, съобщиха от клуба. Донев ще получава информация за всички млади футболисти състезаващи се в юношеските първенства, Б и В групи.
Всички предложения направени от Донев, ще бъдат обсъждани от старши треньора на тима Николай Костов и спортният директор Георги Иванов.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 21 фев 2012 15:38

Дончо Донев е добре дошъл в Левски :) Помним как в края на 90-те играеше доста успешно в Левски и направи много паметни мачове.
Сигурен съм, че и другите фенове ще го приемат добре.

Върни се в “Левски”