Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 20 фев 2012 20:04

petkan написа:
subzero написа:Аз от сложни изречения и правни термини,признавам си,не разбирам!Тази новина обаче ми звучи така"Ако започнем да разглеждаме случая"Анисе",ще го разглеждаме по новите правила!!"Т.е. оказва се,че Черноморец ще са подписали незаконен договор с Анисе!Значи само нас ще ни бучат!!Моля ви,опровергайте ме!!Не искам да съм прав!!
И по Бтв така прозвуча!!

Тиквите от БФС точно това казаха. Пълен смях и правен абсурд! Само, че не само Черноморец ще са под удара от направените промени, но и Анеси, че си е прекратил договора едностранно.
А ЦСКА пък какви са, че прибират Анеси при себе си, без да подадат документи за картотека? Социален дом? Дом за сираци? :o

Да,но те могат да кажат,че е прекратил по КТ!!И тогава..Квото и да става ЦСКА-то май пак ще минат м/у капките!! :(
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
miriminka
Контакти:

Мнениеот miriminka » 20 фев 2012 20:09

Twitter
БФС отсече: Анисе е футболист на Черноморец
Българският футболен съюз изясни случая с Анисе Абел, който все още е собственост на Черноморец, но тренира с ЦСКА. "Червените" не са внесли необходимите документи, с които да картотекират футболиста от Мадагаскар за втория полусезон в "А" група.

Това стана известно след днешното заседание на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз. Анисе ще бъде футболист на ЦСКА, ако столичани платят на Черноморец исканата от бургаския клуб трансферна сума.

В тази връзка на днешния Изпълком са направени промени в трансферния правилник. От централата са взели решение да бъде забранено на даден играч да разтрогва договора си с клуба, който държи правата му едностранно и без причина. На отборите няма да бъде позволено да подписват с футболисти, които през първите шест месеца да бъдат на изпитателен срок, какъвто е бил и контрактът на мадагаскареца Анисе с Черноморец. Поправките влизат в сила от днес. Краят на трансферния период в българския шампионат е 28 февруари

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 фев 2012 20:09

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
ntodorov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:http://chernomorskifar.com/3899/%e2%80%9e%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%86%e2%80%9c-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4-%d1%84%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%82

Дизел. Това са глупости. "Санитарния минимум" го имаме само с продажбите на Хайри и Жужу. Парите скоро ще влязат в касата.
Ти мисли за Нафтата, че и те се разминават със свежи пари откъм островния Кипър... И за наше съжаление. Така, че всичко е кир, а ако обръщаме внимание на евтините статии - вече да сме се хвърлили през парапетите.

Акаунта ще каже дали е вярно.Той е навътре в нещата :) От Хайри ще влязат 400 000 лева. За Нефтохимик това е супер цифра,ама за ПСФК-то ми се струва нищожна.Ми те ващи хубостници вземат от 5-6 бона заплати,че и нагоре.Ми персонала.?! Ми за ко тогава обявиха автобуса на търг? Нефтохимик е бетон!!! От Кипър пари не чакаме.Това с оня Панделис е само слух.Имахме среща с ръководството,Пари най-вероятно ще има,и то от мощни фирми,но....има едно НО...трябва да влезем в А група.Иначе лошо!

ураааааааааа акулското иго свършиииии , юрушшшшшшшшшшш на нафтатааааааааа
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 20 фев 2012 20:10

Не ми се вярва , че ще минат между капките . Анеси ще го отнесе , обаче чорбетата няма да ги накажат защото те не са страна в случея . Няма показан подписан договор между ЦСКА и Анеси . Абсолютно изуитски от страна на чорбата .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 фев 2012 20:13

subzero написа:
petkan написа:
subzero написа:Аз от сложни изречения и правни термини,признавам си,не разбирам!Тази новина обаче ми звучи така"Ако започнем да разглеждаме случая"Анисе",ще го разглеждаме по новите правила!!"Т.е. оказва се,че Черноморец ще са подписали незаконен договор с Анисе!Значи само нас ще ни бучат!!Моля ви,опровергайте ме!!Не искам да съм прав!!
И по Бтв така прозвуча!!

Тиквите от БФС точно това казаха. Пълен смях и правен абсурд! Само, че не само Черноморец ще са под удара от направените промени, но и Анеси, че си е прекратил договора едностранно.
А ЦСКА пък какви са, че прибират Анеси при себе си, без да подадат документи за картотека? Социален дом? Дом за сираци? :o

Да,но те могат да кажат,че е прекратил по КТ!!И тогава..Квото и да става ЦСКА-то май пак ще минат м/у капките!! :(

БФС са се осрали до ушите и е ясно, че ще направят всички възможни врътки, само и само да не предпазят Цска, щото иначе жална им майка. А Черноморец кои са, че да предявяват претенции?!
И Киряков, ако е пич на място и не се уплаши или приеме някакво споразумение, трябва да ни защити правата пред всякакви други по-горни инстанции!

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 20 фев 2012 20:14

Дизел. Това са глупости. "Санитарния минимум" го имаме само с продажбите на Хайри и Жужу. Парите скоро ще влязат в касата.
Ти мисли за Нафтата, че и те се разминават със свежи пари откъм островния Кипър... И за наше съжаление. Така, че всичко е кир, а ако обръщаме внимание на евтините статии - вече да сме се хвърлили през парапетите.[/quote]
Акаунта ще каже дали е вярно.Той е навътре в нещата :) От Хайри ще влязат 400 000 лева. За Нефтохимик това е супер цифра,ама за ПСФК-то ми се струва нищожна.Ми те ващи хубостници вземат от 5-6 бона заплати,че и нагоре.Ми персонала.?! Ми за ко тогава обявиха автобуса на търг? Нефтохимик е бетон!!! От Кипър пари не чакаме.Това с оня Панделис е само слух.Имахме среща с ръководството,Пари най-вероятно ще има,и то от мощни фирми,но....има едно НО...трябва да влезем в А група.Иначе лошо![/quote]
ураааааааааа акулското иго свършиииии , юрушшшшшшшшшшш на нафтатааааааааа[/quote]
Ааааа,не! Игото вече е свършило през 2009. ПСФК може и да няма,ама "Черноморец" ще има и без Събев!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 фев 2012 20:14

Веселин ГЕОРГИЕВ

„Черноморец-Бургас“ е пред фалит. Футболният клуб има 20 млн. лв. задължения, които няма как да покрие, тъй като касата е празна. Санитарният минимум предвижда намирането на 1,5 млн. лв. Толкова е поискал изпълнителният директор Пламен Киряков от общината като основен акционер.

радостен вик или горчива сълза :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 20 фев 2012 20:18

А пък за санитарния минимум се не бойте ! Нали чухте какво каза Киряков на срещата в кафето , дълговете са главно към фирми на Събев . На документи винаги могат да се оправят нещата да изглеждат според изискванията .
Факт е обаче , че с продажбите на Жужу , Хайри , а и като вземем лев от процентите за сделката на Платини и дай боже за онзи маскара от Мадагаскар всичко се подрежда , поне до пролетта .
А след това ли ? Ами след това ще завалят кинти от Европа ... ей , че готино !

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 фев 2012 20:21

El greco написа:А след това ли ? Ами след това ще завалят кинти от Европа ... ей , че готино !

Ураааааааааааааааа
ЧЕРНОМОООРЕЦ, ЧЕРНОМОООРЕЦ, ЧЕРНОМОООРЕЦ ШАМПИООООН :) :) :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 фев 2012 20:22

El greco написа:А пък за санитарния минимум се не бойте ! Нали чухте какво каза Киряков на срещата в кафето , дълговете са главно към фирми на Събев . На документи винаги могат да се оправят нещата да изглеждат според изискванията .
Факт е обаче , че с продажбите на Жужу , Хайри , а и като вземем лев от процентите за сделката на Платини и дай боже за онзи маскара от Мадагаскар всичко се подрежда , поне до пролетта .
А след това ли ? Ами след това ще завалят кинти от Европа ... ей , че готино !

Ей,че оптимист!!! ;) Шегувам се!!Подкрепям!!!Сега обаче битката е за Анисе!!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”