ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Hakercheto
- Контакти:
Re: ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)
Като Суарез изпусна дузпа помислих че отпадам,ама жестоко комбо стана с Керъл и Суарез. Дано си оправят партнършиша и да мачкат напред 

Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Страхотен кръг другия път с 4рима 

Жоржиньо написа:Страхотен кръг другия път с 4рима
Може да се каже, че си в 7 мия кръг....ако отпаднеш с 4 ма ще е някакво чудо, но е възможно

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Петият кръг свърши :
Общо оцелели : 11 Общо отпаднали : 28
ВНИМАНИЕ : Всички, които са 2/2 ( двама вкарали от 2 ма посочени ) както всеки кръг получават бонус за следващия кръг и могат да посочат трима футболиста. Тези, които са 2/3, 1/3 и 1/2 играят по стандартните правила и посочват двама. Жоржиньо има правото да посочи 4 човека, тъй като миналия кръг и тримата реализираха.
Утре пускам програмата за шестия кръг и след като това стане, всеки може да посочва футболисти. Съобразявайте се и с факта, че нямаме право да използваме такива, които сме ползвали предишните кръгове.
Общо оцелели : 11 Общо отпаднали : 28
ВНИМАНИЕ : Всички, които са 2/2 ( двама вкарали от 2 ма посочени ) както всеки кръг получават бонус за следващия кръг и могат да посочат трима футболиста. Тези, които са 2/3, 1/3 и 1/2 играят по стандартните правила и посочват двама. Жоржиньо има правото да посочи 4 човека, тъй като миналия кръг и тримата реализираха.
Утре пускам програмата за шестия кръг и след като това стане, всеки може да посочва футболисти. Съобразявайте се и с факта, че нямаме право да използваме такива, които сме ползвали предишните кръгове.

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Пуснал съм програмата за шестия кръг ( на главната страница ), който е от петък до неделя. Срокът за посочване на футболисти е до петък 21.00. Желателно е да няма закъснели.

Демба Ба,Кавани,Йоренте,Стъридж
- Hakercheto
- Контакти:
Аз ще си помисля до последно кой да кажа щот имам лошо чувство за тоя кръг
От всички изминали кръгове досега все преминавам с 1/2

Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Hakercheto написа:Аз ще си помисля до последно кой да кажа щот имам лошо чувство за тоя кръг![]()
е да, то си има 4-5 дена до мачовете...достатъчно време да преценим...

Sanharib Malki ( Roda )
Vedad Ibisevic ( Stuttgart )
Sergio Aguero

Vedad Ibisevic ( Stuttgart )
Sergio Aguero

- MagicMoments
- Контакти:
И аз ще кажа Малки от Рода..и добавям Лео Меси...
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]