Безрезултатните срещу безидейните

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

hetfield
Контакти:

Re: Безрезултатните срещу безидейните

Мнениеот hetfield » 06 авг 2009 16:10

Ами тревогите и несигурноста преди вчерашния мач и радоста след това.Всеки се радва след гол и победа,но това си беше неистова радост.Подобна съм виждал във финални мачове обикновенно.Относно мача го гледах без пристрастия и напрежение и смея да твърдя,че не видях игра.Бихте само заради публиката и да си кажа честно малко съдийска аванта.Сърдете се ако искате сами си знаете,че отбора ви не играе.

Потребителски аватар
ni8
Контакти:

Мнениеот ni8 » 06 авг 2009 16:12

А ВАШИЯ ИГРАЕ ЛИ? :lol:

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Мнениеот damnedbg » 06 авг 2009 16:13

Да ... Ва ... Е.А в ЗУРЛИТЕ! ПИСНАХТЕ МИ! Били ни като тъпани. Били майките Ви! В Шампионска лига играли ли сте? 1/4 финал на УЕФА? Нещо? Или партийния секретар на БКП пак ще рови в архива да търси победа с/у Аякс, Ливърпул и прочие, когато са били отборите само от местни футболисти и футбола не е бил това което е сега. Или победата с/у Щ отбора на Ливърпул след като мача нямаше значение. Евала грух-грух! Ей това се вика отбор! Жалки сте не за това, че сте соц. продукт, а че сте заЧЕРВЕНИ от яд... FORZA LEVSKI!
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 авг 2009 16:15

tarator4o написа:а па как го нахраних автора на тая статия насред страницата им :) чак ми е готино. капути с капути. жалко че ми изтриха две от менията както и на още един син фен :) иначе подстрекавах там както бих подстрекал и вас да му гласуваме статията с 1 звездичка та ега го уволнят тоя чифут

Предлагам да се изчисти тона, без подобни квалификации.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 06 авг 2009 16:16

tarator4o написа:а па как го нахраних автора на тая статия насред страницата им :) чак ми е готино. капути с капути. жалко че ми изтриха две от менията както и на още един син фен :) иначе подстрекавах там както бих подстрекал и вас да му гласуваме статията с 1 звездичка та ега го уволнят тоя чифут

И моят коментар не излезна!? А само написах, че авторът е пълен неграмотник и преди да се научи на граматика да не се прави на писател! :roll: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 06 авг 2009 16:16

Естествено ,че ще има несигурност след 2 такива години.Видяхме какво могат азерите на техен терен,но вчера ги надиграхме тотално.Защо да омаловажаваме успех като влизане в групите на ЛЕ и да не се радваме?Кога да се радваме,когато бием Вихрен,Беласица,Спартак Варна и т.н. ?Тази съдийска аванта не знам от къде я измисли или говориш за мача в Азербайджан.Алмейда сам си е виновен,нали знаеш приказката за Лъжливото Овчарче? ;)
Изображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 06 авг 2009 16:19

Аз изказах лично мнение и общо взето не ме интересува кой какво мисли за него.Факт е,че ще сте в някоя лига остава да ви видим там и ще продължим да дискутираме.Много се съмнявам,че пак ще съм прав тогава.Радвайте се надявайте се няма лошо.Няма лошо и от малко реализъм обаче,защото боли като паднеш от високо

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 06 авг 2009 16:23

Не бих казал,че сме отишли на високо.Можеби високо в България,но не и в Европа.Те първа ни чакат български успехи в Европа.И на ЦСКА и на Литекс и на Черно Море и на другите големи отбори в България,тоест това са само Локо София...Но това зависи от нас(БФС,държавата).
Изображение

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 06 авг 2009 16:24

много са ми смешни разни такива фенчета дето само се правят на интересни.... що сме се радвали, ами защото ни е весело и се радваме, да плачем че вкарваме гол ли ? А колкото до срамната история.... направо ме разби братле :) значи ние сме написали срамна история играейки в групите на Шампионската лига срещу Челси, Барселона, и силния по това време Вердер ? Ами дай боже всяка година така да ме е срам от моя отбор, докато ти можеш само да завиждаш и да мечтаеш за такива мачове, по скоро да се молиш да не изпаднете от А групата ни :D Предполагам това те прави много горд ?
Хайде успех на останалите БГ отбори днес и най-вече на Черно Море защото хич няма да им е лесно!
А иначе ако не се лъжа и ЦСКА бая се радваха на измъчения си гол срещу гигантите от Дери, ама нали трябва да се заяждаш точно с Левски.... Дано поне това те прави по-щастлив....

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 06 авг 2009 17:18

hetfield написа:Аз изказах лично мнение и общо взето не ме интересува кой какво мисли за него.Факт е,че ще сте в някоя лига остава да ви видим там и ще продължим да дискутираме.Много се съмнявам,че пак ще съм прав тогава.Радвайте се надявайте се няма лошо.Няма лошо и от малко реализъм обаче,защото боли като паднеш от високо

Кога за последно си гледал отбора си в евротурнирите? Кога за последно се радва на победа на отбора ти в Европа?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Футбол - България”