Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 20 фев 2012 16:55

В Бургаски район преливат с минимални количества яз.Камчия с 1 куб.м/сек, чийто обем намалява, 0,2 куб.м/сек прелива и яз. Ясна поляна, неговия обем също намалява, прелива и яз. Ново Паничарево с 0,8 куб.м/сек. Това съобщават от "Басейнова дирекция"- Варна.

Нейчо, да се запасявам ли с пясък и хранителни запаси? Да приготвям ли спасителната лодка? :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 фев 2012 16:59

клиноптилолит - Ники, ей това е камъка, който се пие и е със най-сериозни залежи в Родопите от цял свят дето ти разправях..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 фев 2012 17:24

Bourgas написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Не съм чул за среща Малта-Черноморец.

.Ами и аз не съм чул,ама Калпазанчо иска Черноморец да играе вместо България. Пък не си прави сметката че ПСФК-то не може да изкара 11 българи :) За факти става въпрос за статистиката от минали години(понеже ми припомни загубата от Хеброс)

Не е ли Хасково отбора? А ПСФК-то може да изкара 11 българи, които са доста добри. Нафтата може ли да изкара 11 национала?[/quote]
Не можееееееее :) Ама на бас , че не може да загуби всичките домакинства напролет ;) Всъщност , без да твърдя за достоверност мисля , че това се е случвало само веднъж във футболната история на Бургас . ;)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 фев 2012 17:36

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 фев 2012 17:46

Bourgas написа:Оф... Игнорирам последните мнения. Уговорката е, да се чуем утре към 11 примерно да се разберем. За сега сме 2хВладо, Ники, Петьо, аз... Други?

Добре, утре към 11:00 се чуваме. Междувременно с Коцето (El greco) бяхме заедно досега и обсъдихме надълго и нашироко това, за което щяхме да се срещаме днес на кафе. Не се обадихме на никой, защото разговорът уж щеше да е кратък, но бая се отплеснахме.... Както и да е, това не пречи да се направи и втора среща. Коцето и той вероятно ще дойде утре на мача, но ще позакъснее малко, а след мача ще дообсъдим нещата.

п.п. Веднага си пролича, че на калпазанчо са му отпуснали час-два компютърно време :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 фев 2012 17:54

http://gong.bg/view_article.php?article_id=254379 айде цеескато бяха до тук с анисето
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 фев 2012 18:03

калпазанчо написа:
В Бургаски район преливат с минимални количества яз.Камчия с 1 куб.м/сек, чийто обем намалява, 0,2 куб.м/сек прелива и яз. Ясна поляна, неговия обем също намалява, прелива и яз. Ново Паничарево с 0,8 куб.м/сек. Това съобщават от "Басейнова дирекция"- Варна.

Нейчо, да се запасявам ли с пясък и хранителни запаси? Да приготвям ли спасителната лодка? :mrgreen:

Не Владо. :) ...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 20 фев 2012 18:23

Акули саблезъби , ето ме и мен във форума ...утре от колко и къде е мача ?
Така или иначе се разбрах с Петьо да му се обадя по телефона , но аз мисля , че е по подходящо след мача да направим разбора .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 фев 2012 18:33

El greco написа:Акули саблезъби , ето ме и мен във форума ...утре от колко и къде е мача ?
Така или иначе се разбрах с Петьо да му се обадя по телефона , но аз мисля , че е по подходящо след мача да направим разбора .

Коце, мача май е от 13:00 на кампуса. Уговорката остава, но в момента е по-интересно във форума на ЦСКА ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 фев 2012 18:41

Bartolomej написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=254379 айде цеескато бяха до тук с анисето

Я прочетете внимателно последния ред!! Май се опитват да ни прекарат пак!!С едно-единствено решение!!Ако не го бяха направили това ЦСКА отиваха по дяволите!!Ама сега....
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”