Гробарят прати ново послание на Трите хикса /ВИДЕО/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- tornadoto_96
- Контакти:
Re: Гробарят прати ново послание на Трите хикса /ВИДЕО/
Трите Хиксааааа олееееееее, Трите Хиксааааа олееееееее, Трите Хиксааааа олееееееее и Трите Хикса обичаме теееее

[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
- TEDIMAR99
- Контакти:
tornadoto_96 написа:Трите Хиксааааа олееееееее, Трите Хиксааааа олееееееее, Трите Хиксааааа олееееееее и Трите Хикса обичаме теееее![]()
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
- modor
- Контакти:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
20-0 и пенсия 
Между другото Гробаря по спомени има към 23 "Кеч мании" и няма н ито една загуба на турнира, с което влиза в историята на тая простотия
ПС: Миналата година по неволя с един приятел го гледах "Кеч мания" и от там ми е информацията
ПС: Миналата година по неволя с един приятел го гледах "Кеч мания" и от там ми е информацията
niko_ написа:Между другото Гробаря по спомени има към 23 "Кеч мании" и няма н ито една загуба на турнира, с което влиза в историята на тая простотия![]()
Не се срамувай, а си изкрещи пред всички: АЗ ГЛЕДАМ КЕЧА
Ако те мразят, значи си личност!
Имаше преди едно клипче в нета, мисля, че пак се играеше въпросният турнир на стадион за американски футбол и присъстваха над 70 000 души.. смятай каква мания е в САЩ. Хората си разпускат с него.
modor написа:
Именно!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Гробаря ще смачка Трите Хикса като въшка.
Ще го отнесе като първокласник - кифла в голямото междучасие. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Red Warrior
- Контакти:
Винаги съм се чудил, как може тия клоуни да пълнят залите, като знаят хората, че всичко това е театро 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост