Левски-Локомотив Сф /контрола/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски-Локомотив Сф /контрола/

Мнениеот W84me » 19 фев 2012 18:28

А според мен халфовата ни линия е на едно доста добро ниво.Технични играчи,като Гаджев,Тасевски и Калво ще се справят доста добре в нашето първенство.Йовов днес се намеси добре в няколко ситуации,но действително си личи,че мястото му не е там.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
gate_4
Контакти:

Мнениеот gate_4 » 19 фев 2012 18:37

south_division написа:Струва ми се, че в завързаните мачове тази халфова линия ще издиша сериозно. Просто Йовов не е полезен в защита, Костов хубаво иска да играем, като Барса и иска дори защитниците да могат да изнасят топката безгрешно, но Барселона има Бускетс, който играе изключително чисто и ефективно в защита, да не говорим, че рядко играе с повече от две докосвания. А Йовов се върти като морков цял мач и не може да отнеме една топка, при единоборствата, въздушни и всякакви или изпреварване за първа топка е пълна нула. Футболистът, който вършеше най - добре тази задача в Левски беше Ричард, сега него го няма и най адекватния за този пост се вижда Грийн. Но Йовов е абсурдно да го пускаме опорен халф, да срещу Видима и Калиакра няма да се усети, но всеки един по стойностен отбор ще ни развинтва на контра. Според мен Милиев и Иванов не са чак толкова бездарни, колкото ги изкарват, дори мисля че ще играят във почти всеки отбор в Агрупа титуляри. Да не би Литекс да има по добра двойка? Или пък ЦСКА, миналата година играха със Стоянов/Крачунов, преди това Апостол Попов или Халилович. В Лудогорец играе Барт, който си беше повече резерва в Литекс. Не знам аз така ги виждам нещата, по добре Грийн да си играе на мястото, а до Диамунтен да си играе Иво или Данчо. Йовов пак ще намира място, Дарко и Гаджев в много мачове само се разхождат, така че има алтернатива.

Това, че Ицо не е за дефанзивен халф всеки го знае. Е освен Костов, ама все пак той си е отвсякъде по голям капацитет от нас, така че нека да видим първо в официалните мачове после да критикуваме. Иначе поста ти ме провокира да поразсъждавам малко. ЦСКА по времето на Радуканов и сегашния Лудогорец играят единтична схема, с по двама халфа пред защитата и четирима изнесени напред много раздвижени офанзивни футболисти. При това положение и двата отбора изглеждаха много по добре и в двете фази, компактни отзад с много малко пространства и остри, бързи в атака. Та мисълта ми е, че като няма кой да посреща атаките, защитата ще изглежда така, ако ще и не Диамунтен, ами Неста и Малдини да дойдат на млади години. Ама Костов си знае, все пак украинското първенство не е никак слабо, онзи ден Металист Харков отнесоха Залцбург като гост с 4-0.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 фев 2012 19:57

Първо-това е само контрола, в която с оглед на времето първостепенното е да няма контузени. Футболистите допускат индивидуални грешки, но почти липсват тактически такива, което е добре. Да се анализира халфовата линия в това приятелско мачле е несериозно. Второ-с идването на Диамутен грешките отзад ще намалеят в пъти. При изнасянето-също. Лошо, че селекцията позакъсня, но ще се обиграваме в движение. Жуниор както и очаквах няма нужда от аклиматизация и ще чупи кръстове.И накрая бих искал да добавя, че имаме пети нов играч-ТОНИ КАЛВО. Отписаният от всички( без Костов ) испанец, който успя есента да ни отчае с играта си, просто е друг футболист и дава класа на отбора. Доколкото чувам е споменал, че ще преподпише без проблем лятото, което говори само добре за него.Така че-честит нов играч и малко по-ведро, хубавите неща бавно стават. Да, възможно е да загубим точки, да зациклим в даден мач-не си правя илюзии. Но като цяло сме на прав път.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 19 фев 2012 20:06

Синьо сърце написа:Първо-това е само контрола, в която с оглед на времето първостепенното е да няма контузени. Футболистите допускат индивидуални грешки, но почти липсват тактически такива, което е добре. Да се анализира халфовата линия в това приятелско мачле е несериозно. Второ-с идването на Диамутен грешките отзад ще намалеят в пъти. При изнасянето-също. Лошо, че селекцията позакъсня, но ще се обиграваме в движение. Жуниор както и очаквах няма нужда от аклиматизация и ще чупи кръстове.И накрая бих искал да добавя, че имаме пети нов играч-ТОНИ КАЛВО. Отписаният от всички( без Костов ) испанец, който успя есента да ни отчае с играта си, просто е друг футболист и дава класа на отбора. Доколкото чувам е споменал, че ще преподпише без проблем лятото, което говори само добре за него.Така че-честит нов играч и малко по-ведро, хубавите неща бавно стават. Да, възможно е да загубим точки, да зациклим в даден мач-не си правя илюзии. Но като цяло сме на прав път.

Не знам какво е възмижно, но с тази игра, която правим аз, ти, той и оня там, няма да стигнем до абсолютно никъде. Не че сме допуснали грешки или разни такива, ние просто нямахме идея какво да правим с топката. Грам не ми хареса отборът...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 фев 2012 20:17

konvoec написа:
Синьо сърце написа:Първо-това е само контрола, в която с оглед на времето първостепенното е да няма контузени. Футболистите допускат индивидуални грешки, но почти липсват тактически такива, което е добре. Да се анализира халфовата линия в това приятелско мачле е несериозно. Второ-с идването на Диамутен грешките отзад ще намалеят в пъти. При изнасянето-също. Лошо, че селекцията позакъсня, но ще се обиграваме в движение. Жуниор както и очаквах няма нужда от аклиматизация и ще чупи кръстове.И накрая бих искал да добавя, че имаме пети нов играч-ТОНИ КАЛВО. Отписаният от всички( без Костов ) испанец, който успя есента да ни отчае с играта си, просто е друг футболист и дава класа на отбора. Доколкото чувам е споменал, че ще преподпише без проблем лятото, което говори само добре за него.Така че-честит нов играч и малко по-ведро, хубавите неща бавно стават. Да, възможно е да загубим точки, да зациклим в даден мач-не си правя илюзии. Но като цяло сме на прав път.

Не знам какво е възмижно, но с тази игра, която правим аз, ти, той и оня там, няма да стигнем до абсолютно никъде. Не че сме допуснали грешки или разни такива, ние просто нямахме идея какво да правим с топката. Грам не ми хареса отборът...

Това е твое мнение, на което имаш право. Бих уточнил-имаме идея какво правим с топката-държим я в наше притежание. Което вбесява противника и го кара да бърка. Но това е друга тема. На мен ми харесва играта на този етап.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 19 фев 2012 21:48

В нападение днес много безидейно и ялово. В защита няма какво да се коментира, тъй като там отсъстваха Пинто и Диамутен, и с тях е ясно, че нещата са различни, но нападението :| а срещу вас беше отбор събран от кол и въже
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 фев 2012 22:16

Нямате централен нападател за това бележите трудно вижда се от самолет.Да не говорим , че Локото просто са пародия на отбор.С тази лека кавалерия ще има много повторения на мача в Търговище.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 фев 2012 22:23

onegavon написа:Нямате централен нападател за това бележите трудно вижда се от самолет.Да не говорим , че Локото просто са пародия на отбор.С тази лека кавалерия ще има много повторения на мача в Търговище.

Ето този компетентен коментар ми липсваше.Чудех се защо ми е криво цяла вечер.
ПП.Нямам нищо против 15 "повторения на мача в Търговище". :twisted:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 фев 2012 23:49

onegavon написа:Нямате централен нападател за това бележите трудно вижда се от самолет.Да не говорим , че Локото просто са пародия на отбор.С тази лека кавалерия ще има много повторения на мача в Търговище.

о вие пък сте цъфнали та завързали :)
П.С. седя неска аз гледам един вестник (няма да му кажа името) и пише следното: Титан разпродава ЦСКА и си тръгва. :)

Така че айде моля те гледай си твоето отборче!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 фев 2012 00:37

Страхотен мач и радост за окото, заслужваше си чакането, като гледаш този Левски днес не може да не си оптимист. Левскарският дух започна да се връща в отбора и с това жаждата за победи. Не мога да не бъда радостен от разнообразието и настроението с което играем, всички левскари са сериозно мотивирани да се докажат в отбора.

Върни се в “Архив”