Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Време е отново Георги Христов да покаже защо е в Левски

Мнениеот delpi » 06 авг 2009 14:52

valyo1912 написа:защото го откраднахте без пари

На Вас все някой Ви е виновен...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 06 авг 2009 14:52

Дам той се дърпаше и се беше хванал за гредата на стадион Хр.Ботев та едвам го издърпаха до София. Ние какво сме виновни, че Христолов е президент на Ботев и е кух като градинска лейка, а къде се покри ония "невероятния адвокат" Градев?
Изображение

Drago_Nedved
Контакти:

Мнениеот Drago_Nedved » 06 авг 2009 14:57

valyo1912 написа:защото го откраднахте без пари

Феновете на Ботев да мълчат в тази тема :) Иначе браво снощи на Жоро Христов,добре игра,халфовете зад него да не говорим - просто невероятни,но ако искаме да играем в Шампионската лига и да се борим за нещо,ще трябва да купим и още един добър централен нападател,защото това ни е единствената по-слаба линия.Христов е добър,но спомнете си за Домовчийски като играеше в Левски - ей такъв нападател ни трябва ;) Ами Емил Ангелов през сезон 2005 - 2006 в Уефа - такива играчи трябва да търсим,които имат нюх към гола. Е,ако влезем в Шампионската лига и вземем толкова много пари,все ще дадем 1-2 милиона за един добър нападател,който после да ни помогне поне за третото място в групата :) А защо не и за по-предно... :) Ортега и Еньо не са толкова класни играчи ;)
Само Левски !!!
Forza Juve !!!

Потребителски аватар
valyo1912
Контакти:

Мнениеот valyo1912 » 06 авг 2009 15:07

DRAGO вие трябва да мълчите от срам,в такъв важен мач не успяхте да напълните стадиона,80% от феновете ви бяха от провинцията,
От кой отбор си?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 авг 2009 15:15

valyo1912 написа:DRAGO вие трябва да мълчите от срам,в такъв важен мач не успяхте да напълните стадиона,80% от феновете ви бяха от провинцията,

А,къде бяхте вие на провинциалното "дерби" :roll: Само буфери се виждаха. Хайде стига сте ни занимавали с неволите си и проблемите си.Ако го откраднахме,да го бяхте доказали. Не сме се крили. Много лошо,че си отива отбора ви,но не е нужно цялата общественост да да бъде занимавана с това.
110 години любов!

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 06 авг 2009 15:33

Nikona написа:Дам той се дърпаше и се беше хванал за гредата на стадион Хр.Ботев та едвам го издърпаха до София.

Да вярно прав си Жорето като се хванал за гредата и викаше " ПОМОЩ ПОМОЩ ОТВЛИЧАТ МЕ НЕ ИСКАМ ДА ХОДЯ В СОФИЯ ОТВЛИЧАТ МЕ БЕЗ ПАРИ ПОООМООООЩ" :) :) :) :lol:
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 06 авг 2009 15:40

Да вярно прав си Жорето като се хванал за гредата и викаше " ПОМОЩ ПОМОЩ ОТВЛИЧАТ МЕ НЕ ИСКАМ ДА ХОДЯ В СОФИЯ ОТВЛИЧАТ МЕ БЕЗ ПАРИ ПОООМООООЩ" :) :) :) :lol:

Хмм значи и ти си била там пък не си му помогнала само си го слушала как е викал за помощ...ей тва Левскарите сме ебати коравосърдечните хора, заради нас Ботев е на тоя хал и всички ги обират горките.
Изображение

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 06 авг 2009 16:04

Еми добре че бях там че кат ме видя и по малко викаше та така отвличането стана по - лесно
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
ivo_jm
Контакти:

Заслужава ли Георги Христов да играе в Левски?

Мнениеот ivo_jm » 15 авг 2009 19:15

Следя го този състезател от както е в Левски!Има само 2 важни гола за 1 година,с/у ЦСКА и Баку ? Лично аз съм разочарован от него днес,и се надявам Достанич преосмисли и да го остави на пейката за мача в сряда,както и за напред....
Идваме от север,идваме от юг,там където минем нищо не расте!!!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Заслужава ли Георги Христов да играе в Левски?

Мнениеот The deacon » 15 авг 2009 19:17

Кой си ти, за да задаваш този въпрос?!!! Естествено, че има място в Левски!!! Ако си по-добър, влез на терена и вкарай на чорбата!!! ;)

Върни се в “Левски”