Ливърпул - Брайтън & Хоув Албиън 19.02.2012 (6:1 FT)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Брайтън & Хоув Албиън 19.02.2012, 18:30 ч.
Очаквам победа за Ливърпул с 2-0
Liverpool forever_95 написа:fearbless написа:2-3 гола разлика ми стигат в утрешният мач. Искам да видя Макси и Шелви в игра,но иначе отборите на Тотнъм,Съндърланд и Евертън ме притесняват най-много,но да си свършим работата утре и да видим какво ще ни отсъди жребият.
Ето го посредственото мислене. Затуй сме на т'ва дередже, заради ей такова посредствено мислене. Как може да те е страх от Евертън, които нямат пукната пара или от Съндърланд бе![]()
![]()
Ама да забравих, то в последните 3 години не сме онзи Ливърпул, който бяхме, не можем да влезем в четворката...абе ка'т Вила сме бе, ка'т Вила, затуй на*кваме от Евертън и Съндърланд
![]()
хахахахахахаха
поредният идиотски коментар... теб от Челси страх ли те е бе малоумник ? Евертън би Челси ако нещо не следиш Лигата. Дербито си е дерби ако ще и с незнам кой да е тва че ти не го осъзнаваш не го прави маловажно. Старата песен на нов глас, за тва сме били на това дередже, заради хора като теб вече щото барсн не съм го видял да пише простотии в последно време хората ни правят на луди.... бахти палячото дет си.
П.С. Мача трябва да си го вземем и за мен единствените отбори, които остават тва са: Евертън на първо място, Тотнъм и Съндерланд(ако гостуваме на тях) другите са си задължителни победи където и да се паднем, ако бием днес

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
- Hakercheto
- Контакти:
От Евертън да се страхуваме чак-не,ама уважение трябва да им отдадем. Безсмислено е да пиша защо
Да си призная в началото въобще не ми пукаше че Мартин О'Нийл ги поема тия посредствени загубеняци от Съндърланд,ама вече ме е страх от тях.От малаумни бездарници тия станаха е*аси организираният отбор.
Челси където ги хванем ще ги пребием,особено на моста
Според мен треньора им не е виновен а слабите и застаряващи футболисти с който е пълен тоя отбор
Колкото до Ливърпул- ако не се лъжа май тия бяха където ги бихме за КК с 2:1 по рано през сезона. А дано пак ги бием
2-0

Да си призная в началото въобще не ми пукаше че Мартин О'Нийл ги поема тия посредствени загубеняци от Съндърланд,ама вече ме е страх от тях.От малаумни бездарници тия станаха е*аси организираният отбор.
Челси където ги хванем ще ги пребием,особено на моста

Колкото до Ливърпул- ако не се лъжа май тия бяха където ги бихме за КК с 2:1 по рано през сезона. А дано пак ги бием
2-0
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
-
- Контакти:
KingKenny написа:Liverpool forever_95 написа:fearbless написа:2-3 гола разлика ми стигат в утрешният мач. Искам да видя Макси и Шелви в игра,но иначе отборите на Тотнъм,Съндърланд и Евертън ме притесняват най-много,но да си свършим работата утре и да видим какво ще ни отсъди жребият.
Ето го посредственото мислене. Затуй сме на т'ва дередже, заради ей такова посредствено мислене. Как може да те е страх от Евертън, които нямат пукната пара или от Съндърланд бе![]()
![]()
Ама да забравих, то в последните 3 години не сме онзи Ливърпул, който бяхме, не можем да влезем в четворката...абе ка'т Вила сме бе, ка'т Вила, затуй на*кваме от Евертън и Съндърланд
![]()
хахахахахахаха
поредният идиотски коментар... теб от Челси страх ли те е бе малоумник ? Евертън би Челси ако нещо не следиш Лигата. Дербито си е дерби ако ще и с незнам кой да е тва че ти не го осъзнаваш не го прави маловажно. Старата песен на нов глас, за тва сме били на това дередже, заради хора като теб вече щото барсн не съм го видял да пише простотии в последно време хората ни правят на луди.... бахти палячото дет си.
Малоумник и палячо ще викаш на аверчетата си, не на мен, ясно ли ти е ве пъпеш! И да, ако трябва да ни е страх от Евертън, които нямат пукната пара и едва свързват двата края и Съндърланд, значи по твойта логика срещу Юнайтед, Арсенал, Сити и Челси трябва направо да не излизаме на терена...хахаха, смешник, не ме цитирай повече, нищо не разбираш от футбол. Куха лейка!

- Karsa Orlong
- Контакти:
От Съндърланд в момента всички трябва да ги е страх.
- TEDIMAR99
- Контакти:
Karsa Orlong написа:От Съндърланд в момента всички трябва да ги е страх.
+1
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Всеки си има мнение казвам кои отбори бих предпочел да избегнем,защото мач с с Евертън,Съндърланд или Тотнъм ще ни е в пъти по трудно,ако срещнем с отборите на Челси,Бирмингам,Лестър или Болтън,ако щете на които имаме да им го връщаме с лихвите. Но ти щом си с много революционно мислене иди поеми Ливърпул и да почваме на мачкаме нали така? Не сме сезон 2008/09,че да не ме е страх от никой. За да спечелим ФА Къп все ще трябва да минем през някой от тези три отбора,но предпочитам да не е следващият кръг...
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
тоз ливърпула колкото повече мнения му чета толкова по-зле ми става... ти като разбираш от футбол и ако жребия зависи от теб с кои искаш да се падаме бе от началото до финала с отбори от Топ 6 така ли ? страшно си зле, нямаш си собствено мнение и се опитваш да подръжаваш на някой хора от форума, което продължава да говори страшно зле за теб - 17 годишен без собствено мнение, ако въобще си на 17
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Liverpool forever_95 написа:Малоумник и палячо ще викаш на аверчетата си, не на мен, ясно ли ти е ве пъпеш! И да, ако трябва да ни е страх от Евертън, които нямат пукната пара и едва свързват двата края и Съндърланд, значи по твойта логика срещу Юнайтед, Арсенал, Сити и Челси трябва направо да не излизаме на терена...хахаха, смешник, не ме цитирай повече, нищо не разбираш от футбол. Куха лейка!
Клонинг на джонито, същата малоумна латерна си ти. ЕДНО КЪМ ЕДНО. Най-добре умееш да се водиш по чуждото мнение и другите да го духат. Кога за последно си гледал Съндърланд? Да си забелязал колко добър треньор е О'Нийл и че където и да стъпи прави отборите си адски корави? Каквото сме били преди 3 години? Е какво бяхме преди три години като изтървахме титлата след цитирам:
14 22 November 2008 Liverpool 0–0 Fulham Liverpool [show]
15 1 December 2008 Liverpool 0–0 West Ham United Liverpool [show]
16 6 December 2008 Blackburn Rovers 1–3 Liverpool Blackburn [show]
17 13 December 2008 Liverpool 2–2 Hull City Liverpool [show]
18 21 December 2008 Arsenal 1–1 Liverpool London [show]
19 26 December 2008 Liverpool 3–0 Bolton Wanderers Liverpool [show]
20 28 December 2008 Newcastle United 1–5 Liverpool Newcastle-upon-Tyne [show]
21 2009-01-10 Stoke City 0–0 Liverpool Stoke-on-Trent, Staffordshire [show]
22 2009-01-19 Liverpool 1–1 Everton Liverpool, Merseyside [show]
23 2009-01-28 Wigan Athletic 1–1 Liverpool Wigan, Greater Manchester [show]
Смешник и фурнаджийска лопата. Ако някой от менторите ти си смени мнението го сменяш и ти на момента.
оставете , с такова дето ти му обясняваш , то седи и гледа като теле срещу теб не се спори ,не го ли разбрахте вече.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."