Как спечелих 50 лева и има ли "черно тото" в Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
keano_sj

Как спечелих 50 лева и има ли "черно тото" в Англия

Мнениеот keano_sj » 19 фев 2012 13:04

По принцип съботния ми ден преимуществено е свързан с наблюдаването на серия от двубои от различни футболни първенства. Вчерашният не се различаваше по нищо от другите с едно малко изключение. Ровейки се из различни страници във Фейсбук, се натъкнах на една бурно прокламирана прогноза за мач от английския Чемпиъншип. Из множеството статии, анализи и резултати, горепосоченото мнение ми се наби в главата и реших да експериментирам. До започването на двубоите във Великата Британия оставаха около 15 минути. Отворих акаунта си в една букмейкърска къща и проверих коефицента за предложения мач. Същият бе ни повече, ни по-малко от числото 26. Говорим за нищо нерешаваща среща между бившето страшилище Лийдс Юнайтед и отбора на Донкастър. Симпатягата във форума твърдо заявяваше, че мачът е 2/1. За лаиците във футболните залагания ще обясня, че това означава гостът да води на полувремето, а крайния победител да е домакинския тим. Това събитие по принцип е черезвичайно и оттук и високата ставка е налице. С леко недоверие натискам клавиша , за да заложа единственото ми останало евро в сметката, а после машинално се изтягам на дивана и прецъквам на яростната битка между "лъвовете" от Милуол и Болтън, провеждаща се при изключително тежки атмосферни условия.
На почивката ставам за кутийка бира и поглеждам развитието на срещите в Англия. Хм, около трийстата минута донкастърци са повели. Половината от условието за реализиране на печалба е изпълнено. Продължавам да следя чутовните опити на двата тима от телевизионния двубой да спукат топката, но междувременно хвърлям поглед и за промени на резултатите. В един момент Донкастър удвовяват преднината си и ми минава мисълта, че като шаранче съм се хванал на поредните шменти-капели. Странното е, че йоркшърци веднага връщат гола, а малко по-късно успяват да изравнят. Става ми интересно и се заседявам пред компютъра. Минутите безмилостно текат, а заветното парче не пада и не пада. Останалите мачове на Острова вече са приключили, но този който ме интересува продължава да мига в зелено, тоест още се играе. 9 минути /да, не съм се объркал/ след изтичане на редовното време попадението вече е факт и аз съм изкарал най-лесните 50 лева в живота си.
След като преспах, мисълта за "драмата" в горепосочения двубои продължава да ме човърка. Питам се откъде пича във форума се е сдобил с тази безценна информация, осигуряваща стабилни финансови дивиденти. А щом това се случва в родината на футбола и бастион на честната игра, защо ли се чудя на меко казано странните резултати в милата ни "Б" група, направили щастливи знайни и незнайни майстори на тънките сметки.

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Re: Как спечелих 50 лева и има ли "черно тото" в Англия

Мнениеот optimista » 19 фев 2012 13:43

кажи къде ги гледаш тези работи и ние да спечелим лесни пари

deladog

Мнениеот deladog » 19 фев 2012 13:48

Погледай поне веднъж и още по-милата ни А група - ще се откажеш да залагаш на друго място.

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 19 фев 2012 13:49

Доста увлекателно и почти трогателно творение. Явно Чемпиъншип обаче,не ти е от "преимуществените" за гледане или следене първенства. В противен случай, щеше да си наясно, че толкова "невероятната' за теб прогноза 2/1, всъщност си е съвсем резонна и нормална. Като ти остане малко свободно време, направи си труда да погледнеш резултатите на Лийдс през сезона. Аз ще ти подхвърля само два жокера - от 8 домакински победи през сезона това е "едва" трета с развитие 2/1, а като цяло те по принцип много рядко водят на полувремето у дома си.
И накрая един съвсем добронамерен съвет от мен - преди да пишеш подобни глупости , поне малко се постарай да се информираш за нещата, щото така се излагаш и то доста сериозно. :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 фев 2012 14:24

Не можеш ли да повярваш, че е късмет. Според мен, ако си научил, че Донкастър ще поведат с 2-0 (точно!) и Лийдс ще направят обръщалка, това вече си е за сериозно съмнение.
А иначе наистина залагай в края на сезона в България, където се срещат средняци, които не се борят за нищо и опашкари. Те тогава какви кинти ще направиш. И няма да има нищо случайно в това. ;)
Просто трябва да гледаш кои са им собственици, президенти и ще се ориентираш.
Късмет!

Колко пъти Донкастър са печелили в Лийдс, че чаааааак такива съмнежи имаш?
От 8 мача помежду им Лийдс имат 5 победи, две загуби и един равен, като последната и единствена победа за гостите на стадиона на Лийдс датира от далечната 2008.
Позиции: Лийдс - 10ти, Донкастър - 24ти.
;)
Последна промяна от metodito на 19 фев 2012 15:03, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
1916
Контакти:

Мнениеот 1916 » 19 фев 2012 14:25

Ако на Марс се играеше футбол сигурно и там щеше да има черно тото според някои капацитети :lol:
„В Юве победа не е най-важното. Това е единственото, което има значение.” -Джампиеро Бониперти

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 19 фев 2012 15:02

Що не го игра с 50лв сега щеше да имаш 1300лв,наи лесната плазма а си треперил на 2лв при сигурен според теб мач.Можеше да играеш и обрати на Челси и Глазгоу Р ама щеше да си вьтре сега.Просто си извадил кьсмет и аз сьм ловил коеф.150 ама един пьт на 1000,така че ако на всеки гониш обрат ще си вьтре.Радваи се че си извадил кьсмет.А мача се игра толко време защото имаше 6м прекьсване
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 19 фев 2012 15:03

Ето сега Грьонинген водят на ПСВ с 2-0,обрата е 51.Играи го и ще загубиш

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 фев 2012 15:04

samocskasamo написа:Ето сега Грьонинген водят на ПСВ с 2-0,обрата е 51.Играи го и ще загубиш

Няма. Вервай ми.
Опааааа. 3-0. Прав си.
Последна промяна от metodito на 19 фев 2012 15:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 19 фев 2012 15:04

Я стана 3-0,коеф.501.ДАВАИ

Върни се в “Футбол - Свят”