subzero написа:С гроздомицин,ама аз съм на антибиотици не като Духа на няква"форма на аспирин" май беше!!Пък е кофти да ги смеся!Имам опит!!
Сбъркал си антибиотика с "правилната" форма май

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
subzero написа:С гроздомицин,ама аз съм на антибиотици не като Духа на няква"форма на аспирин" май беше!!Пък е кофти да ги смеся!Имам опит!!
petkan написа:subzero написа:С гроздомицин,ама аз съм на антибиотици не като Духа на няква"форма на аспирин" май беше!!Пък е кофти да ги смеся!Имам опит!!
Сбъркал си антибиотика с "правилната" форма майС нея е трябвало да започнеш
subzero написа:petkan написа:subzero написа:С гроздомицин,ама аз съм на антибиотици не като Духа на няква"форма на аспирин" май беше!!Пък е кофти да ги смеся!Имам опит!!
Сбъркал си антибиотика с "правилната" форма майС нея е трябвало да започнеш
![]()
Може би си прав!! Аз го пия само по поводи!!Пък хората го пият профилактично!!!
калпазанчо написа:Bourgas написа:Петьо, той Данчо пак, че се нави да дойде, но добре, че се нави, за да направим феновете на футбола в Бургас поне 20![]()
Владо, недей, че като чуя Маджаров и се сещам за майка ми, тя всичко купоува от него...
Данчо, Духа го боляха та*аците, имате малка разлика в заболяванията с него![]()
![]()
Като каза за Духа, та се сетих, че от време на време и мен ме болят т*шаците...![]()
![]()
Bourgas написа:Ако броим двамата мои приятели, който дойдоха, за да гледат мача, другата маса мУшеннннннннннници и Петьо сме даже 25 по мои сметки
petkan написа:калпазанчо написа:Bourgas написа:Петьо, не го лъжи сега! Извадихме на един-двама последния път, но те откровенно си бяха едни мУшеннннннннннннннициИ да ям, и бабек, и странджански дядо, всьо!
Дано не се приеме за реклама, но - обичам най-много луканка на Маджаров (черния етикет) и телешки суджук на АВА. Дизел, ти като изтънчен кулинарен познавач ще споделиш ли експертното си мнение?
Е, ти откри Америката.....
Ииииииииии къде ти е аватара![]()
![]()
Що си пак без него??? Я беж да го търсиш при чичко Гугъл
![]()
Я го виж ти - съвети дава, а сам ги пренебрегва![]()
п.п. Опс, да не беше Тошето със съветите
petkan написа:калпазанчо написа:Bourgas написа:Петьо, той Данчо пак, че се нави да дойде, но добре, че се нави, за да направим феновете на футбола в Бургас поне 20![]()
Владо, недей, че като чуя Маджаров и се сещам за майка ми, тя всичко купоува от него...
Данчо, Духа го боляха та*аците, имате малка разлика в заболяванията с него![]()
![]()
Като каза за Духа, та се сетих, че от време на време и мен ме болят т*шаците...![]()
![]()
Ми те т*шаци болят когато са пълни бреТи изпразваш ли ги отвреме на време? На Духа му е простено - той поне е дърта пръчка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта