Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

restless
Контакти:

Re: Искахме плейофи,жребия се тегли на 07.08

Мнениеот restless » 06 авг 2009 14:08

Рабех май пропуска 1 мач?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Вероятни съперници !!!

Мнениеот bigbonusprize » 06 авг 2009 14:33

Не мисля, че е много по-силно първенството на Чехия от нашето. Пък и надали втори път ако се срещнат, ще повторят успеха. Нещо като нашата среща с БАТЕ...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Искахме плейофи,жребия се тегли на 07.08

Мнениеот Converse » 06 авг 2009 15:01

restless написа:Рабех май пропуска 1 мач?

Да,за съжаление съдията започна масови жълти картони още от първата минута и естествено Рабех пострада,от "съдията с картоните"....
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Re: Ще има ли нова синя приказка

Мнениеот damnedbg » 06 авг 2009 15:01

Абе хора, Барселона ( Роналдиньо тогава струваше колкото целият отбор с прилежащата база х 2 ) Диего ( колкото целият отбор ) Лампард ( като Роналдиньо ). Румънците ни показаха как става. Влизаш в групите 3-4 пъти вдигаш цената от хиляди на милиони за играч. И така стабилен финансово и с изградена база и всичко ( което Батков направи след първото влизане ) Става европейска работа. Бият ги ... ми да ги бият ама играят с/у каймака на света така да се каже. Те в първите минути ги гледат и едва ли не ще им поискат автографи. Моля Ви! Като напълним 3 пъти стадиона и продадът 14918418513418951917517 фланелки и ето ти приходи. И така после с тея приходи прилична селекция и отново атака!
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

UL_Blue

БАТКОООООООООВ !!!

Мнениеот UL_Blue » 06 авг 2009 15:04

Баткоооооооооооооооооов !!! Купи футболисти !!!
Аз започвам старата песен на нов глас. След като си осигурихме участие в Европа до Коледа и ще получим една прилична сума, Батков е длъжен да купи играчи, които да вдигнат класата. Особенно осезателно ни трябва играч в средата на терена. Симонович не е никаква алтернатива. Ако Сърмата получи ж.к. гори и пак оставаме без халфове.
Просто не ми се мисли ако вземем,че влезем в ШЛ. Този отбор е по слаб от оня преди три години, а всички знаем какво постигнахме там.
Миналата година Мустака казваше: Защо да купувам футболисти? Да играят с Локо Пд.
Е сега няма да играем само в Бг. Така, че развържи кесията за един, двама добри футболисти. Стига с безплатния обяд, стига сме взимали футболисти в края на кариерата си. Трябва ни играчи с перспектива, а не да се работи на парче.

Потребителски аватар
stani_ls
Контакти:

Re: БАТКОООООООООВ !!!

Мнениеот stani_ls » 06 авг 2009 15:17

Сбъркан си СИМОНОВИЧ И ОГРОМНА КЛАСА пък и сегашния отбор е доста по качествен от миналия лепсва томашич и мечо но имаме други по класни играчи

Потребителски аватар
carefree

Мнениеот carefree » 06 авг 2009 15:17

Da hodi da kupuva Richard... nai dobria defanziven half igral nqkoga v bulgaria!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 06 авг 2009 15:19

Всичко позитивно в сегашния отбор е изградено по времето на Мъри и Наско. Така, че ако сега не се вземат мерки и да се вземат перспективни играчи, догодина по това време ще се случи "второ тампере". АБСОЛЮТНО СЪМ СИГУРЕН!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 авг 2009 15:19

И аз мисля, че сегашния отбор е по-качествен от този на Мъри.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 авг 2009 15:21

yasen написа:Всичко позитивно в сегашния отбор е изградено по времето на Мъри и Наско. Така, че ако сега не се вземат мерки и да се вземат перспективни играчи, догодина по това време ще се случи "второ тампере". АБСОЛЮТНО СЪМ СИГУРЕН!

Прав си. Аз го казах и в една от другите теми... ако приемем, че няма средства за нови играчи поне да се обиграят 2-3 от младите играчи за да могат да заместят Топчо, Бардон, Йовов, Вагнер и т.н. в противен случай догодина и по-догодина пак ни очакват батета, каки, жилина и т.н.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”