Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Сега се сетих откъде ти е проблема Данчо. Онзи ден се измъкна рано-рано. От туй ще да е. Да ти е за урок, следващия път да уважаваш форумните сбирки до края. Виж ние как нямаме твоите проблеми! 

[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
Bourgas написа:Петьо, не го лъжи сега! Извадихме на един-двама последния път, но те откровенно си бяха едни мУшенннннннннннннници![]()
![]()
![]()
![]()
И да ям, и бабек, и странджански дядо, всьо!
Дано не се приеме за реклама, но - обичам най-много луканка на Маджаров (черния етикет) и телешки суджук на АВА. Дизел, ти като изтънчен кулинарен познавач ще споделиш ли експертното си мнение?
[center]Member of Old School Boys [/center]
petkan написа:subzero написа:Bourgas написа:Петьо, не го лъжи сега! Извадихме на един-двама последния път, но те откровенно си бяха едни мУшенннннннннннннници![]()
![]()
![]()
![]()
И да ям, и бабек, и странджански дядо, всьо!
Стига де!!С туй болно гърло само ми текат лигите!!!
Ми лекувай го де! С гроздомицин пробва ли?
С гроздомицин,ама аз съм на антибиотици не като Духа на няква"форма на аспирин" май беше!!Пък е кофти да ги смеся!Имам опит!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

калпазанчо написа:Дизела е пич, верно. Но на годините на които е (65 набор) някак си не му отива да се джафка с по-младите. Писах му на лични, ще го пиша и тук - искаме това да е нормален форум, с нормални, интелигентни фенове. Най-лесното е да го обърнем на цаци и мазути...И все пак - Иване, как мислиш, ако някой дойде във онзи зеления форум и пропагандира или рекламира Черноморец, какви ще са реакциите? Мисли малко с тая глава, да му се не види! Глобявам те с един телешки суджук (на АВА), ако продължаваш - ще увеличавам глобата с по една петълка на коментар....
+1 ДА ЖИВЕЙ, хип-хип ура за Владо

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

калпазанчо написа:subzero написа:Bourgas написа:Живеем в ерата на Гугъл.. Гугълирай
Гугълирах и се оправих!!Мерси!!
Кажи сега каква беше комбинацията, че ми стана интересно..
Задържаш Ctrl и въртиш скрола!!

[center]
[/center]

Петьо, той Данчо пак, че се нави да дойде, но добре, че се нави, за да направим феновете на футбола в Бургас поне 20
Владо, недей, че като чуя Маджаров и се сещам за майка ми, тя всичко купоува от него...
Данчо, Духа го боляха та*аците, имате малка разлика в заболяванията с него

Владо, недей, че като чуя Маджаров и се сещам за майка ми, тя всичко купоува от него...
Данчо, Духа го боляха та*аците, имате малка разлика в заболяванията с него

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

калпазанчо написа:Bourgas написа:Петьо, не го лъжи сега! Извадихме на един-двама последния път, но те откровенно си бяха едни мУшеннннннннннннннициИ да ям, и бабек, и странджански дядо, всьо!
Дано не се приеме за реклама, но - обичам най-много луканка на Маджаров (черния етикет) и телешки суджук на АВА. Дизел, ти като изтънчен кулинарен познавач ще споделиш ли експертното си мнение?
Е, ти откри Америката.....
Ииииииииии къде ти е аватара

Я го виж ти - съвети дава, а сам ги пренебрегва

п.п. Опс, да не беше Тошето със съветите

[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
Bourgas написа:Петьо, той Данчо пак, че се нави да дойде, но добре, че се нави, за да направим феновете на футбола в Бургас поне 20![]()
Данчо, Духа го боляха та*аците, имате малка разлика в заболяванията с него![]()
![]()
Като каза за Духа, та се сетих, че от време на време и мен ме болят т*шаците...

[center]Member of Old School Boys [/center]
Bourgas написа:Петьо, той Данчо пак, че се нави да дойде, но добре, че се нави, за да направим феновете на футбола в Бургас поне 20![]()
Данчо, Духа го боляха та*аците, имате малка разлика в заболяванията с него![]()
![]()
Знам аз кво го болеше!!
Че 20 човека събрахме ли се??
Между другото много искам да идвам на такива събирания,ама ми е много трудно с това малко дете!!По цял ден е на ръце и вечер като се прибера жена ми е за лудницата!Гледам да й помагам!!Лятото може да е по-лесно!!
[center]
[/center]

Днес съм ларж, отпуснал съм му края, правото да давате съвети ви го преотстъпвам и на вас 

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]