Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 19 фев 2012 13:05

калпазанчо написа:
Bourgas написа:2000? Значи 40 автобуса. Ще дойда на Трета и аз ;)

Предлагам да не му обръщаме внимание на Дизела, явно го гони критическата. И много му се иска някой да му обръща внимание. За чий иначе ще виси тука да се дразни - то във тяхния форум го нямат за мезе, та тука белким някой му обърне внимание.
Дизел, ако я караш така - по-добре не влизай в този форум (нищо лично, просто провокираш и сам си просиш псувните)

Слушам, пробвах само лек базик ;) А иначе, Владо, за вторника има ли нещо организирано безалкохолно или ще се чуем утре?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 19 фев 2012 13:07

Bourgas написа:Пичуи, как очаквате да сме активни тези дни. Не съм се спрял :) Зелето почти свърши, вие чакайте още малко.... :mrgreen:

Тоше, да не би случайно да е имало покана, а аз да съм я пропуснал? Обичам кисело зеле, да знаеш. И на "почти" останало - кандисвам ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 фев 2012 13:08

petkan написа:
Bourgas написа:Пичуи, как очаквате да сме активни тези дни. Не съм се спрял :) Зелето почти свърши, вие чакайте още малко.... :mrgreen:

Тоше, да не би случайно да е имало покана, а аз да съм я пропуснал? Обичам кисело зеле, да знаеш. И на "почти" останало - кандисвам ;)

Петьо, не сте казали, не съм донесал :) Нали знаете всичките, че съм го направил и е много добро. Само чакам да се сетите за него и съм готов да ви дам от тази благинка :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 19 фев 2012 13:08

NEFTOCHIMIK 1962 написа:http://neftochimic.eu/e107_files/public/1329599795_2_FT38003_423641_10150540702456680_735801679_9186208_181308539_n.jpg

Дизел, а ти ще ходиш ли?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 фев 2012 13:09

Баси,малкия нещо блъска клавиатурата и ся във форума буквите станаха малки!!Не като да натиснеш Caps Lock ,ами някви ситни!Просто цялата страница все едно се е свила!Някой,ако има решение моля да сподели!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 фев 2012 13:10

На дизела му писах и на лични - много ми пада в очите напоследък. Имам чуството, че умишлено провокира. Явно му е трудно да превъзмогне факта, че тука във форума няма голямо разделение и се опитва да го създава. Отделно май страда и от липса на внимание.
Иване, като имаш да кажеш нещо - ела на лайф сбирка и го кажи ;) . Иначе така само с реклама на зелената идея във форума няма да стане ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 фев 2012 13:12

калпазанчо написа:На дизела му писах и на лични - много ми пада в очите напоследък. Имам чуството, че умишлено провокира. Явно му е трудно да превъзмогне факта, че тука във форума няма голямо разделение и се опитва да го създава. Отделно май страда и от липса на внимание.
Иване, като имаш да кажеш нещо - ела на лайф сбирка и го кажи ;) . Иначе така само с реклама на зелената идея във форума няма да стане ;)

Е,не се пали толкова де!Ши му мине!Ей ся ши бият Ботев и ще му олекне!!Надявам се!
Последна промяна от subzero на 19 фев 2012 13:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 фев 2012 13:12

subzero написа:Баси,малкия нещо блъска клавиатурата и ся във форума буквите станаха малки!!Не като да натиснеш Caps Lock ,ами някви ситни!Просто цялата страница все едно се е свила!Някой,ако има решение моля да сподели!!

Имал съм подобен проблем - става с комбинация от контрол и (или) алт и някой от Ф клавишите
Направи го пак и ще се оправи.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 фев 2012 13:14

калпазанчо написа:
subzero написа:Баси,малкия нещо блъска клавиатурата и ся във форума буквите станаха малки!!Не като да натиснеш Caps Lock ,ами някви ситни!Просто цялата страница все едно се е свила!Някой,ако има решение моля да сподели!!

Имал съм подобен проблем - става с комбинация от контрол и (или) алт и някой от Ф клавишите

Но ако не го направиш правилно, компа ще изпуши и ще умре в адски мъки!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 фев 2012 13:16

Bourgas написа:
калпазанчо написа:

Но ако не го направиш правилно, компа ще изпуши и ще умре в адски мъки!

Не умря,ама и не стана!!Други предложения???

Върни се в “Черноморец”