Кличко – Чисора по Film+ > НА ЖИВО
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Re: Кличко – Чисора по Film+ > НА ЖИВО
Доста скучно за сега, тече в момента 10-ти рунд ... 

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- storm
- Контакти:
vladitol написа:Доста скучно за сега, тече в момента 10-ти рунд ...
Как ще е скучно бе..

Той Кличко от 40 и косур мача има 40 Knokc Outa....

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- vladitol
- Контакти:
storm написа:vladitol написа:Доста скучно за сега, тече в момента 10-ти рунд ...
Как ще е скучно бе..Тоя негъра се бие не се дава...
Той Кличко от 40 и косур мача има 40 Knokc Outa....А тука комай по точки ще го бие..
Аз не разбирам от бокс, ама те много се обичат, постоянно се прегръщаха
Support Stan!
- modor
- Контакти:
Титан 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- storm
- Контакти:
Накрая беше епично просто... Ако бях на мястото на Владимир щях да отлепя един шамар на англичанина.. 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:Накрая беше епично просто... Ако бях на мястото на Владимир щях да отлепя един шамар на англичанина..
Да си толкова близо до братята и да им се репчиш... наистина трябва кураж!

storm написа:Накрая беше епично просто... Ако бях на мястото на Владимир щях да отлепя един шамар на англичанина..
[offtopic]Според Международната федерация за футболна история и статистика Реал Мадрид е най-успешният клуб на 20-и век, а не Ювентус.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
nomeruno написа:storm написа:Накрая беше епично просто... Ако бях на мястото на Владимир щях да отлепя един шамар на англичанина..
Да си толкова близо до братята и да им се репчиш... наистина трябва кураж!
Репченето беше само и единствено за да има още един мач с един от двамата братя. Иначе просто заминаваше като другите в небитието и идваше място на следващите претенденти. Сага 100% ще има мач с Виталии или Владимир и пак ще лапне бая кинти от това!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Баси гадния ма*гал
Ама пък издържа
И аз като не много гледащ бокс не ми хареса особено повече се вкопчваха един в друг и от време на време по някой хубав удар на Кличко не ми беше много атрактивно
Поздравления за Шампиона!

Поздравления за Шампиона!