4erno-more написа:Първото полувреме доста зле - Дончо и Божилов абсолютни дупки, към тях прибавям и Янчо Андреев - не го знам на какъв пост играе, но на бека е много много слаб. Втората част Марлон игра доста добре зад нападателите, и Румен се включи много добре, а Миро беше най-големият от всички. Въобще когато излязоха некадърниците с Миро, Румен, Паломино и Марлон бяхме доста опасни в атака, жалко че Генов няма никога да играе с тях така, все пак трябва да играят бездарниците Дончо и Божилов. Симеонов горе долу се представи добре, трябва по-често да играе, Живко Атанасов се стара и се справи добре, Камазола и Росен Колев и те на обичайното добро ниво, младите и те се стараха, кои колкото може, въобще ако не беше 1вото полувреме с катастрофалната игра на някой всеобщи любимци, мача щеше да мине през едно много добро темпо. А някой да знае Жоро и Ивелин Янев защо не играха ?
Как Прецени не ми е ясно ,че Божилов и Дончо са ''дупки'' във този мач неможах да разбера ???? момчетата се постараха лично за Дончо немога да си изкривя душата ,че днес беше на ниво за Божилов никога не съм казвал ,че е зле как тук разбирачите ги оценявате във даден мач немога и немога да си обясня .. Спирам да коментирам вашите мнения.
Като цяло днес ми хареса мача всички се постараха единствено ми направи грубата игра на Янчо иначе като цяло се справи не ги оставяше да минат но със тези фалове няма как да ми хареса абсолютно ренде.Хареса ми новото момче Живко представи се на ниво.също така Паломино ми напълни душата и доказа ,че е голаджия (много се радвам ,че остана поне и този сезон) за Миро няма какво да говоря голям футболист изключително се радвам ,че се оправи и му пожелавам да е жив и здрав!!.За Янев знам ,че е контузен но за Жоро и Шерифа незнам