ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Clarion » 18 фев 2012 18:57

moreto vn написа:А какво вие мнението за бившето левскарче Живко Атанасов?Мисля,че има потенциал.

не мисля, че в този мач, срещу този съперник, може да се оцени обективно защитата ни. въпреки това, според мене, Янчо не се справяше. Атанасов и Попов играха добре, Сашо - той е ясен, че е ОК. останалите - няма как да се прецени.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 фев 2012 19:04

Терена как беше?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 18 фев 2012 19:28

wolf написа:Терена как беше?

Твърд и хлъзгав на моменти, защото беше замръзнал, но това е съвсем нормално при тези минусови температури. Иначе идеално равен и много добре затревен. Няма друг такъв терен във Варна! Перфектно се справи със силния и продължителен дъжд на предната контрола, като нямаше и наченки на локви дори, а сега също беше на ниво. Дано го поддържат правилно, за да имаме поне един терен като хората.....
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 фев 2012 19:32

Освен всичко ако Tича да беше 10-15 метра по дълъг и 5 метра по широк нямаше да имаме грижи. Но се чудя как новите играчи се нагаждат :D :D

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 18 фев 2012 19:42

4erno-more написа:Първото полувреме доста зле - Дончо и Божилов абсолютни дупки, към тях прибавям и Янчо Андреев - не го знам на какъв пост играе, но на бека е много много слаб. Втората част Марлон игра доста добре зад нападателите, и Румен се включи много добре, а Миро беше най-големият от всички. Въобще когато излязоха некадърниците с Миро, Румен, Паломино и Марлон бяхме доста опасни в атака, жалко че Генов няма никога да играе с тях така, все пак трябва да играят бездарниците Дончо и Божилов. Симеонов горе долу се представи добре, трябва по-често да играе, Живко Атанасов се стара и се справи добре, Камазола и Росен Колев и те на обичайното добро ниво, младите и те се стараха, кои колкото може, въобще ако не беше 1вото полувреме с катастрофалната игра на някой всеобщи любимци, мача щеше да мине през едно много добро темпо. А някой да знае Жоро и Ивелин Янев защо не играха ?

Как Прецени не ми е ясно ,че Божилов и Дончо са ''дупки'' във този мач неможах да разбера ???? момчетата се постараха лично за Дончо немога да си изкривя душата ,че днес беше на ниво за Божилов никога не съм казвал ,че е зле как тук разбирачите ги оценявате във даден мач немога и немога да си обясня .. Спирам да коментирам вашите мнения.
Като цяло днес ми хареса мача всички се постараха единствено ми направи грубата игра на Янчо иначе като цяло се справи не ги оставяше да минат но със тези фалове няма как да ми хареса абсолютно ренде.Хареса ми новото момче Живко представи се на ниво.също така Паломино ми напълни душата и доказа ,че е голаджия (много се радвам ,че остана поне и този сезон) за Миро няма какво да говоря голям футболист изключително се радвам ,че се оправи и му пожелавам да е жив и здрав!!.За Янев знам ,че е контузен но за Жоро и Шерифа незнам :roll:

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 18 фев 2012 21:00

Честита 100-на страница! :)
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 18 фев 2012 21:17

Ивелин Янев е контузен, а Жоро и Сашко само са почивали

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 фев 2012 12:10

Черно море взима бивш младежки национал на Румъния
Добри Атанасов, Варна / 20 февруари 2012 09:41

Бивш младежки национал на Румъния пристига в Черно море. Константин Ганджовеану е на 22 години и за последно е играл в тима на Астра Плоещ. Той е нападател, но може да играе и като крило.

Румънецът има във визитката си и гол срещу България в младежките квалификации между двете страни преди около две години. Ганджовеану е играл още за Университатя Крайова и Васлуй, като в Крайова той е бил съотборник на Емил Гъргоров.

Нападателят ще бъде на проби и ще вземе участие в предстоящата контрола срещу Калиакра, която ще се играе във Варна на Спортен комплекс „Младост“.
ИзображениеИзображениеИзображение

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 20 фев 2012 13:00

дано наистина да може да играе като крило, нападатели имаме Миро и Паломино, но крила ....... освен Румбата никой .....

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 20 фев 2012 14:19

Name in native country: Constantin Mihai Gângioveanu

Date of birth: 04.09.1989
Place of birth: Craiova
Height: 1,72
Nationality: Romania

Main position: Left Wing
Secondary position: Right Wing

http://www.transfermarkt.co.uk/en/const ... 48779.html

http://uk.soccerway.com/players/constan ... anu/85331/

http://www.zerozero.pt/jogador.php?id=45800&epoca_id=0

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=akBKwYoU1Bk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OvGlymbplYE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tjS3hh0xTNs[/youtube]

Tози има здрава тупалка - левачка.
Последна промяна от greenpeak на 20 фев 2012 14:31, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Архив”