Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Ще има ли нова синя приказка

Мнениеот tprodanov » 06 авг 2009 12:01

Red_champions написа:По-добре влезте в Лига Европа,че в ШЛ ще ви бия пак като тъпани :lol: :lol: .

Ми срещу 20 млн май никой няма нищо против, а? :lol:

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 06 авг 2009 12:10

tarator4o написа:Знаеш ли прав си. Не биваше така. Бих го редактирал но така и так ти пък го имаш като цитат. Писах го така, защото много ме дразнят напоследък. Цяла година реват от завист и плюят срещу нас и успехите ни и гледам, че част от левскарите са почнали да им се връзват. Което е жалко. Жалко е, че хора от любимият отбор наричат най-най големият успех на български отбор в европа (ще се отнася до новта ни история) Провал или Срам. Луди ли сте?!? И виня червените за това, защото тяхната пропаганда и ежедневно плюене нямат край. А най-се гордеят с отпадането си от Ливърпул. Защото извинявай ама то си е отпадане. 3-1 тук 0-1 там. Боли ги фара Ливърпул, че са ги били. Нали те продължиха напред а червеничките си останаха пак там. Какъв е тоя отбор дето най-големата му гордост е отпадане... не знам. Пък и имат наглоста да ни занимават с тесногръдите си идеи.

П.С. сигурно пак ще ме баннат, тъй че ще и пишем пак след месец :)

Успех на всички! Най-вече на червените. Аз искам да виждам техни успехи в европа. Наистина искам... Ама то просто няма. И стига злоба бе хора. Като не играете нищо не плюйте срещу тези дето играят.

Просто не обръщай внимание.
Така или иначе един цскар никога няма да разбере начина по който левскарите разбират играта.
Не могат да оценят какво е да ръкопляскаш на отбора си и той да ти ръкопляска след 1:3 срещу Шалке, да видиш сълзите в очите на Гошо Петков след въпросния мач, да видиш изумлението на немските фенове когато синия отбор отиде и ги аплодира и тях.

За цскарите футбола е само цифри и нищо друго. За тях магически моменти няма. Само статистика.
И това че ние не ги разбираме е нормално, както и обратното. Затова нека те си гледат развитието на тяхния отбор, ние нашия.

Те да си слушат химна на Лига Европа, което им го пожелавам на 100%.
А ние да си слушаме химна на ШЛ и да ни настръхват косите от кеф когато отбора излиза. ;)

И да не забравяме, че футбола все още е само една игра.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 06 авг 2009 12:15

аз пък искам да се паднем с Ред Бул и да ни отсранят с ПЪЛЕН късмет, едно минаване на центъра и да вкарат гол и следващия мач пак натискаме, ама 0:0 остава и влизаме в ЛЕ, и ако не се изпречи Майкъл Райли взимаме купата :D

spotvn
Контакти:

Re: Искахме плейофи,жребия се тегли на 07.08

Мнениеот spotvn » 06 авг 2009 12:52

И по Евроспорт ще давата жребия ;)

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 06 авг 2009 12:59

Ако е Шериф ще има ....другите са малко по силни от Левски на тоя етап ...а пък Залцбург е класа над Левски в момента

vesodoc
Контакти:

Re: Искахме плейофи,жребия се тегли на 07.08

Мнениеот vesodoc » 06 авг 2009 13:02

Аз пък мисля, че е крайно време да играем с някой наистина европейски отбор. Моите уважения към Шериф, Венстпилс, Апоел, обаче айде стига толкова пост-съветски и източни мурафети!!! Дебрецен или Залцбург! Нека момчетата да идат като гости в някоя нормална държава. Сори, ама ми се скъсаха нервите с тия азери - па и нагли на всичкото отгоре!
Ако нашите играят така концентрирано, както вчера в София, могат да елиминират всеки от тези пет тима!!!!

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 06 авг 2009 13:04

Искренно се надявам да има отново Синя приказка , или по - точно казанои НЕКА ПРИКАЗКАТА ПРОДЪЛЖИ!!!! и аз мисля , че е добре на този етап да ни се падне Шериф! Но както се изрази или Стефан Стоянов или Петър Мисов снощи докато течеше интервюто на Гонзо - КАК МИСЛИТЕ В ПЕТЪК ЦЕНТРАЛНИЯ НАПАДАТЕЛ КОНСТАНТИН БАЖДЕКОВ ЩЕ ДОНЕСЕ ЛИ ПАК ДОБЪР ЖРЕБИЙ НА ЛЕВСКИ! Така , че разчитаме на Баждеков да извади пак добър късмет и да сме с добър жребий
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: Вероятни съперници !!!

Мнениеот barbi_vip » 06 авг 2009 13:06

bigbonusprize написа::) Късметлийската ръка на Баждеков и Шериф за следващ съперник!!!

:lol: подкрепям мнението ти
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 06 авг 2009 13:18

Според мен ще се класираме за групте на ШЛ. Усеща се един по-сериозен подход на футболистите (като цяло). Явно са си дали сметка, че в тези турнири не се играе 'български футбол', а се игррае за победа. И стига сме разчитали на този късмет в жребия, вече на няколко пъти го имахме, но без игра нищо не става.

Linkydj
Контакти:

Re: Вероятни съперници !!!

Мнениеот Linkydj » 06 авг 2009 13:23

Поставени:
Олимпиакос
Копенхаген
Левски
Макаби
ЦЮрих

Непоставени
Ред Бул
Апоел Никозия
Дебрецен
Шериф Тираспол
Вентпилс

От тези най-сериозен е Ред Бул - нападателят им остана 2ри за златната обувка,смятайте...
Дано не ни се паднат те.
В грешка сте, явно не следите молдовски футбол , но Шериф са адски труден отбор, видях някъде по-нагоре, че коефицента им е най-малък от непоставените, но това няма никакво значение, виж те им базата само ,наливат адски много пари и в същото време играят добър футбол, доказателство за това е и отстраняването на Славия Прага....за мен това е 2рия най-труден съперник, не си го пожелавайте..

Апоел,Дебрецен и Вентпилс ми изглеждат на едно ниво като даже Вентпилс ми изглеждат най-преодолими.

Върни се в “Архив”