Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 18 фев 2012 14:03

Devian написа:Уфф,как ме марзи да му пиша отговор на оня мазут пламенски,че пак е разпростял мазутската митология,че сме се обичали с тях до 2005.Най-простия пример,Вашия любимец Върбан,се подвизаваше по форумите като "Кошмара на мазута" доста преди 2005,познайте защо,не че го познавам лично,но ми поразказаха някои случки навремето.Да не говорим,че това беше отговор на мазутски изпълнения,така че приказки от сорта,че Събев развалил отнешенията между феновете са си чисто баламосване и измиване на ръцете.Аз лично съм против мазута още от времето на Поркочанов,когато се опита да ни прави сателит,да не говорим,че спомогна Шумен да влезе в А група,за сметка на Черноморец :x :x :x Така,че просто на мазутите им се върна това,което се опитаха да направят с Черноморец :)

+1. Мислех си го това, но не исках да излиза от мен. Напълно си прав. Само те моля, не употребявай обръщението "мазути".
Последна промяна от k.dimitrov на 18 фев 2012 14:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 фев 2012 14:08

k.dimitrov написа:
Devian написа:Уфф,как ме марзи да му пиша отговор на оня мазут пламенски,че пак е разпростял мазутската митология,че сме се обичали с тях до 2005.Най-простия пример,Вашия любимец Върбан,се подвизаваше по форумите като "Кошмара на мазута" доста преди 2005,познайте защо,не че го познавам лично,но ми поразказаха някои случки навремето.Да не говорим,че това беше отговор на мазутски изпълнения,така че приказки от сорта,че Събев развалил отнешенията между феновете са си чисто баламосване и измиване на ръцете.Аз лично съм против мазута още от времето на Поркочанов,когато се опита да ни прави сателит,да не говорим,че спомогна Шумен да влезе в А група,за сметка на Черноморец :x :x :x Така,че просто на мазутите им се върна това,което се опитаха да направят с Черноморец :)

+1. Мислех си го това, но не исках да излиза от мен. Напълно си прав.

Малко сте крайни според мен,но все пак сте и по-големи и вероятно знаете неща,коитп аз не знам!!В едно анимационно филмче имаше една реплика:"Момчета,нека да живеем в мир"!! ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 18 фев 2012 14:18

subzero написа:
k.dimitrov написа:

+1. Мислех си го това, но не исках да излиза от мен. Напълно си прав.

Малко сте крайни според мен,но все пак сте и по-големи и вероятно знаете неща,коитп аз не знам!!В едно анимационно филмче имаше една реплика:"Момчета,нека да живеем в мир"!! ;)

Да, Данчо, да живеем в мир и аз съм за това, но в момента крайните във форума(а и не само във форума) са някои привърженици на Нафтата. Разбирам ги, не им е приятно това, което стана с отбора им, но Девиан е прав, че преди 15-20 години нещата бяха с обратен показател, но въпреки всичко съм се отнасял с уважение към привържениците на Нефтохимик, а и съм посещавал почти всичките мачове на отбора в Бургас, а и извън Бургас. Да, не уважавах Проточана и за това си имам причини, но това не означаваше, че трябва да мразя отбора му и привържениците на този отбор.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 фев 2012 14:24

Ама абсолютно съм съгласен!!! Просто не е нужно заради някви гамени да се ядосваме!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 фев 2012 14:53

Тези теми нали знаете, че не са за форума :) Да пийнем по едно за хубавите емоции, за да забравим лошите :) Наздраве, момчета!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 фев 2012 15:36

Bourgas написа:Тези теми нали знаете, че не са за форума :) Да пийнем по едно за хубавите емоции, за да забравим лошите :) Наздраве, момчета!

Какво пиеш Тоше ? Аз съм на Уиски с печени орехи. Това имах. Иначе тези Уиски -та не ги уважавам, ама тази бутилчица си я имам, като дар, а ми се припи точно от тази течност - незнайно защо. :roll:
Днес е задушница... Нека почетем и тези, които вече не са в света на материалното, въпреки, че аз вярвам, че са нейде сред нас, макар и под форма далечна от възприятията ни... Бог да ги прости !
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 фев 2012 15:45

ntodorov написа:
Bourgas написа:Тези теми нали знаете, че не са за форума :) Да пийнем по едно за хубавите емоции, за да забравим лошите :) Наздраве, момчета!

Какво пиеш Тоше ? Аз съм на Уиски с печени орехи. Това имах. Иначе тези Уиски -та не ги уважавам, ама тази бутилчица си я имам, като дар, а ми се припи точно от тази течност - незнайно защо. :roll:
Днес е задушница... Нека почетем и тези, които вече не са в света на материалното, въпреки, че аз вярвам, че са нейде сред нас, макар и под форма далечна от възприятията ни... Бог да ги прости !

Не вярвам в Господ, но се присъединявам към теб, Нейчо. Лека им пръст.
А иначе и аз съм на алкохолно, домашно розе, доста е сполучливо, но не остана :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 18 фев 2012 16:05

- Нощес не се наспах...
- А причината?
- Причината и тя не се наспа...

и ко излаза , че всички тука горе - доле се отнасят с неуважение кЪм феновете на нафтата и с уважение към отбора. а при феновете на нафатат омразата към черноморец е на ниво клуб и фенове .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 фев 2012 16:10

Не вярвам в Господ, но се присъединявам към теб, Нейчо. Лека им пръст.

Тоше. И аз не съм от вярващите. Дори се кръстих заедно с щерка ми, но вярвам, че има сила, която ни движи и, която рано или късно
поставя всеки на мястото му... :) Разсъждавам философски от две години насам ( т.е след навършването на 40). :) Така, че Тоше.
Пожелавам го на теб и другите по-млади момчета. Готини пичове сте ( макар и мУшеннници :)). Живейте сега и грабете благинките на живота с пълни шепи. Те са за нас. Аз одъртявам явно, защото вече забелязвам и дребните нещица, на които преди хич не съм обръщал внимание. С две думи помъдрявам, но и паралелно с това ставам с една идея по-нещастен. :mrgreen: Що още нямам мъдреци ? До кога ще ги чакам. Явно се "развивам" по-бързо от зародишите им... :mrgreen:
[offtopic]Бааах туЙ Уиски. Изкара ме на откровения. :o След мако ще искам прошка от жена си, щерка си, комшията, комшийката, домоуправителя, абе от всеки, който срещна..и от подфорум ЦСКА. :mrgreen:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 18 фев 2012 16:18

Отива мъж при доктора:
- Докторе, помогнете! Ще ми се развали семейството.
- Какъв е проблема?
- Не мога да задоволявам жената. Не ми става.
Докторът му изписал таблетки.
След време докторът случайно срещнал на улицата мъжа и го попитал:
- Как е семейния живот?
- Разведохме се - жената ме хвана със съседката.
- Значи са помогнали таблетките?!
- Ами не, със съседката и без таблетки ми ставаше..
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”