Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Допинг скандала в ЦСКА !

Мнениеот Кашчей » 18 фев 2012 10:34

Old_death написа:
от mistreated на 18 Фев 2012 11:04
Кашчей, защо питаш дали ако тези наказания бяха за Левски,.....Много си активен в този форум, но така и не видях нещо да кажеш спрямо новите спонсори на Левски. Както и новите им собственици. Защо така?

Много бих искал да видя отговора на тия въпроси ;)

Официално обявени ли са новите спонсори и новите собственици на "Левски" и каква им е връзката с допинг-скандала в ЦСКА, та да го коментирам в тази тема и раздел?Доколкото имам спомен от вчера прочетено, гусин адвокатът е казал, че ще ги обяви на 1-и март, в 12 на обед :mrgreen: (само не се знае коя година).След като нещата станат ясни нямам проблем да ги коментирам.Засега (особено в тази тема) нещата са пределно ясни и си ги коментирам.

@ mistreated, нали знаеш, че мога да си коментирам това, което аз сметна за нужно, пък ако ще и само аз да си пиша в темата 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 фев 2012 11:57

Кашчей написа:@ mistreated, нали знаеш, че мога да си коментирам това, което аз сметна за нужно, пък ако ще и само аз да си пиша в темата 8-)

Ми тогава не дръж сметка на другите къде и какво пишат и дали са щели да казват същото, ако Левски еди си какво. Никой не ти е казал, че трябва да коментираш турските истории в Левски тук. Въпросът е, че изобщо не го правиш, където му е мястото.
Не дръж тогава сметка и на феновете на ЦСКА, че защитават името на своя клуб.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 фев 2012 12:12

""Не би трябвало да бъде така, плюс това Коста Стоянов е национал. Никой не е имал вмешателство. Абсолютно лекарят е виновен за всичко. Аз даже очаквах да бъдат наказани с най-малкото наказание – забележка. Мисля, че ще ги видим през пролетния полусезон." "-В.Живков
Още едно от поредицата "култови простотии"!
А най-култовото в изказването е това:
"...плюс това Коста Стоянов е национал." :o

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 фев 2012 12:22

mistreated написа:
Кашчей написа:@ mistreated, нали знаеш, че мога да си коментирам това, което аз сметна за нужно, пък ако ще и само аз да си пиша в темата 8-)

Ми тогава не дръж сметка на другите къде и какво пишат и дали са щели да казват същото, ако Левски еди си какво. Никой не ти е казал, че трябва да коментираш турските истории в Левски тук. Въпросът е, че изобщо не го правиш, където му е мястото.
Не дръж тогава сметка и на феновете на ЦСКА, че защитават името на своя клуб.

Въпросът ми беше прекалено труден за цесекарите...май!Нали сте принципни и се водите по законите, та дали щяхте да пишете същите принципно-законни неща, ако в случаят с тези скандали беше намесен "Левски"?!Когато един човек е принципен, той надали би се водил от фенските си пристрастия.

Абсолютно съм убеден, че и левскарите нямаше толкова да са принципни спрямо тези неща, ако беше замесен техният клуб.Те също щяха да цитират точки и алинеи, правилници и закони, за да докажат, че Анисе е прав, както и "Левски".Също щяха да се позовават на разни източници, за да пледират за невинност на хванатите с допинг.Също щяха да търсят начин да не платят честно за закупен от тях играч и да водят безкрайни съдебни дела.Това обаче само в случай, че замесен е "Левски".За съжаление, във всички тези скандали е замесен само ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 18 фев 2012 14:29

Кашчей написа:
bobonikolov написа:
subzero написа:Пичове,кефите ме,честно!!Само търсите някакви статии,цитати,слагате ги тука и се надявате да са верни!!Ех,ако може WADA да не обжалва!Ех,дано министерството да е виновно за балона!Дано юристите да са прави!!Надявате се,нещо да се случи и да ви се размине!Защо просто не си признаете,че това са грешки!Всеки греши!!Дори и големите!!Големите поне си признават!!Мерси!!

ЦСКА няма какво да признава докато делата не се решат!Ние цесекарите ще имаме доблестта да си признаем,че сме сгрешили ако всичко се реши в ущърб на клуба.Въпросът е вие-всички останали фенове дали ще имате доблестта да го направите ако не излезете прави.

Бобо, никаква доблест нямате, пич!Ама абсолютно никаква!В тази тема се разисква за допинг-скандала, а ти пак за съд говориш.Какво трябва да решава в случая някакъв съд-дали са хванати с допинг трима футболиста на ЦСКА от 6 проверени, или....
Все гледате да го увъртате, позовавате се на КТ, на Дисциплинарни правилници (които повечето дори не са и виждали, камо ли чели), и всичко само защото имате великолепни юристи и каквото те кажат е като от Бога казано.

Ще ти задам един въпрос, който задавах няколко пъти на твои колеги по фенство, но никой не ми отговори.Дано ти ми отговориш!
-Ако във всички тези скандали беше замесен "Левски", а не ЦСКА, какви щяха да са твоите мнения по въпроса?Щеше ли така упорито да защитаваш Анисе, да си съгласен с неплащането и врътките за Платини и да приветстваш възторжено 3месечното наказание (в два от месеците не се играе футбол) на хванатите с допинг 3 от 6 проверени футболиста(в 2 от 3 проверени мача)?

Тук говоря за случаите,които е изброил субзеро.Виновни за допинга казах,че има.Наказанията обаче са практика.Колкото и да не се харесва на някои хора това е размерът на наказанията,който се присъжда.И никой от нас не може да ги промени.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 фев 2012 15:04

bobonikolov написа:
Кашчей написа:
=================

Ще ти задам един въпрос, който задавах няколко пъти на твои колеги по фенство, но никой не ми отговори.Дано ти ми отговориш!
-Ако във всички тези скандали беше замесен "Левски", а не ЦСКА, какви щяха да са твоите мнения по въпроса?Щеше ли така упорито да защитаваш Анисе, да си съгласен с неплащането и врътките за Платини и да приветстваш възторжено 3месечното наказание (в два от месеците не се играе футбол) на хванатите с допинг 3 от 6 проверени футболиста(в 2 от 3 проверени мача)?

Тук говоря за случаите,които е изброил субзеро.Виновни за допинга казах,че има.Наказанията обаче са практика.Колкото и да не се харесва на някои хора това е размерът на наказанията,който се присъжда.И никой от нас не може да ги промени.

И ти избягваш отговора на моят простичък въпрос, Бобо.

За допинга е ясно, че има виновни, след като е открит в пробите.То остана и за него да няма виновни, но не сме чули мнението на юристите на ЦСКА по въпроса.Възможно е, по техни разследвания, пробите да са манипулирани и това със сигурност е нарушение на т. N от глава Х на Антидопинговият кодекс и те ще сезират съответните компетентни органи, в лицето на Атинския окръжен съд :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 18 фев 2012 16:01

Кашчей написа:
bobonikolov написа:
Кашчей написа:
=================

И ти избягваш отговора на моят простичък въпрос, Бобо.

За допинга е ясно, че има виновни, след като е открит в пробите.То остана и за него да няма виновни, но не сме чули мнението на юристите на ЦСКА по въпроса.Възможно е, по техни разследвания, пробите да са манипулирани и това със сигурност е нарушение на т. N от глава Х на Антидопинговият кодекс и те ще сезират съответните компетентни органи, в лицето на Атинския окръжен съд :roll:

Първо не приветствам неплащането за Платини.Ако си прочел в мои предни постове казах,че ЦСКА трябва и ще си плати за Платини.Второ за Анисе-да позицията ми щеше да бъде същата.В случая давам коментар за Анисе като работник.Мнението ми за него като футболист и това дали има необходимите качества за ЦСКА обаче е друго.Но не изключвам възможността да ме опровергае разбира се с добри игри.По въпроса ти за юристите на ЦСКА-ако имаше и грам съмнение за това,че пробите са били манипулирани вярвай ми адвокатите нямаше да оставят нещата така.Но в случая показанията са истински.И единственото,което могат да направят Василев и компания е да настояват за възможно най-леко наказание за своите подзащитни.Така както правят всички адвокати.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

БФС МАФИЯ!

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 20 мар 2012 16:31

БФС е на път да сътвори пореден парадокс в родния футбол. Този път казусът касае хванатите с допинг футболисти на ЦСКА Тодор Янчев, Румен Трифонов и Костадин Стоянов. Както е известно, тримата бяха наказани за три месеца и санкциите им изтичат преди гостуването на червените в Пловдив на местния Локомотив, което е насрочено за 25 март, неделя. От БФС обжалваха санкцията, но странно защо, изслушването на състезателите бе свикано чак за 5 април, а евентуално ново решение ще има към средата на същия месец.

На пръв поглед разминаването в датите е малко, но в крайна сметка може да е от съществено значение и да предопредели дори шампионската титла на България.

По принцип Янчев, Трифонов и Стоянов (б.а. последният е контузен и няма да се възстанови до неделя) могат да играят срещу Локомотив (Пловдив) в неделния мач на ЦСКА, защото, както споменахме по-горе, наказанието им изтича на 23 март. Уловката обаче е, че ако през април санкцията им бъде увеличена, на базата на това решение Локомотив Пд, както и всеки следващ тим, който е играл срещу червените има право да пледира за служебна победа над ЦСКА ако в състава на армейците фигурират Янчев, Трифонов или Стоянов.

Т.е. за пореден път българският футболен съюз действа непрофесионално и създава предпоставки за служебни победи и загуби, които могат да решат първенството в полза на един или друг тим.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: БФС МАФИЯ!

Мнениеот storm » 20 мар 2012 16:37

Първо нека да говорим, че за тия сиропираните 3 месеца бе просто скандално малко.. И не разбирам какво е виновно синьото Бфс пак в случая..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
maymun 1914
Контакти:

Re: БФС МАФИЯ!

Мнениеот maymun 1914 » 20 мар 2012 16:38

Мда мафия , трябваше още първият път да им треснат по 2 г.,ама сега понеже ги гледат отгоре и затова започва цирка.
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?

Върни се в “Архив”