Какво става с ИНТЕР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

група съветски учени

Re: Какво става с ИНТЕР

Мнениеот група съветски учени » 18 фев 2012 09:58

sir George написа:Клаудио Раниери и Жерар Улие са най-некадърните треньори!Където и да отидат,съсипват отбори,притежаващи доказан стил и боеспособност!

Абсолютно!
Ето какво казва Великия Моу, когато е наставник на Интер, за глупака Раниери:
"Учих италиански по пет часа всеки ден в продължение на много месеци, за да мога да общувам пълноценно с играчите, журналистите и привържениците. Раниери беше в Англия пет години и още не може да казва "Добро утро" или "Добър ден". Той спечели Суперкупата - един малък трофей. Никога не е печелил важен трофей. Може би трябва да промени мисленето си, но сякаш вече е твърде стар, за да го направи"

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 18 фев 2012 09:58

sir George написа:Клаудио Раниери и Жерар Улие са най-некадърните треньори!Където и да отидат,съсипват отбори,притежаващи доказан стил и боеспособност!

Напълно прав си1

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 18 фев 2012 10:07

стига бе хора проблема е явно с подценяване на слабите отбори. раниери е достатъчно възастен с опит за да е слаб треньор. по скоро некачествените играчи играят лошата роля. аз съм сигурен че в шампионска лига интер ще се представи добре. нямам идея защо с изпадащите отбори се губят и то домакинските мачове :?:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 18 фев 2012 10:24

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:стига бе хора проблема е явно с подценяване на слабите отбори. раниери е достатъчно възастен с опит за да е слаб треньор. по скоро некачествените играчи играят лошата роля. аз съм сигурен че в шампионска лига интер ще се представи добре. нямам идея защо с изпадащите отбори се губят и то домакинските мачове :?:

Е подценяване един- два мача става, но толкова загуби нещо не ми се вързва :?:

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 18 фев 2012 10:29

Раниери се проваля на всякъде.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 18 фев 2012 10:40

Принтер се завърна там, където беше и където му е мястото - в средата на таблицата.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 18 фев 2012 10:45

Раниери просто е такъв тип треньор. Взема отбор в тежък момент (Рома след поредицата слаби резултати при Спалети/ Интер след катастрофалния старт при Гасперини) вдига го за известно време (Рома до края на онзи сезон, в който дори до Шампионска лига ги докара/Интер за 7-8 мача в които ги докара до там, че да мечтаят за титла) и оттам като почне едно сгромолясване надолу, та чак докато го уволнят. Във Валенсия даже нямаше и този първосигнален добър момент като в Рома и Интер и след като доведе Карбони, Фиоре, Ди Вайо и една тумба италианци там и след няколко месеца отборът се озова в дъното на класирането го изритаха като мръсно коте. За съжаление мисля, че и тук решението е това. Интер не е толкова зле защото Моуриньо го няма, а защото Морати сложи за негови заместници разни кауни. И не правеше адекватна селекция.
ИзображениеИзображение

niko_

Мнениеот niko_ » 18 фев 2012 10:49

Просто Моуриньо изцеди футболистите до край. Същото се случи с Челси, същото ще се случи и с Реал.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 18 фев 2012 10:54

С президент будала и треньор некадърник,съсипал всеки отбор където е бил,нищо друго не може да се очаква

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 фев 2012 11:02

Раниери ви е треньор . Вие какво очаквате? Не става просто не става! Не държи съблекалнята , тактическа кръгла нула и тн и тн
Юве си го отнесе сега сте вие на ред! Докато го държите така ще е!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Интер”