Според вас кой е фаворита в Шампионска Лига?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Според вас кой е фаворита в Шампионска Лига?
Нещо пропускате УЕФА. В последните години се доказа, че на полуфиналите със съдийска помощ отстраняват неудобния. Много ми се иска да видя полуфинал Барса - Реал или Барса - Байерн. Моя фаворит е Байерн, стига да не играят с Реал полуфинал.... Барса е велик отбор но няма нито една КЕШ без да е "побутната" от съдиите, което хвърля сянка върху успеха. Още ми е пресен спомена за секирата над Челси....
ШЛ има само два отбора фаворити - Реал и Барса. Всички останали само се молят да не им се паднат тези отбори, за да стигнат поне до финала. 

Още в началото на ШЛ дадох оптимистично-разнообразна прогноза, че финалът ще е между Реал М. - Байерн М. Харесвам много играта на Барса, но в последните години вече дотегна всяка пролет на финал
. А за ЛЕ предвид обстоятелствата Ман. Юнайтед трябва да се реваншират на феновете и защо да не го направят стигайки до финала, с Атлетико М. да речем. Тази година испанските отбори доминират в Европа според мен.

Уефалона няма конкуренция.
- becks32milan
- Контакти:
1.Милан
2. Челси(чул ме Господ
)
2. Челси(чул ме Господ

[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
Всеки друг би ме изненадал да спечели ако не се казва Барселона
-
- Контакти:
1916 написа:Дано полуфиналите са Реал-Милан и Барса-Байерн.
Няма никакво значение кой с кого се пада.Помни се единствено победителя.Без значение е кога ще срещнеш Барса,Милан или Реал.Това важи за всеки от тях и те много добре го знаят.Каква е разликата ако отпаднеш от Барса на осминафинал или на финал.Пак си елиминиран.Всеки знае,че Реал има 9 титли,а Милан 7.Кой колко финала или полуфинала имал и срещу кого били...............и как бил порязан.....всичко се забравя,освен победителя.Вярно е,че Челси бяха жестоко порязани от норвежеца,а Милан преди това отново срещу Барса на Рийкард бяха ощетени с отменен чист гол на Шева,но и двата отбора да бяха направили нещо,а не да довършват мачовете си.
The second is the leader of losers. AYRTON SENNA.
Аз си мисля , че победителят от двойката Наполи-Челси ще изтегли много лек отбор в следващия кръг и е възможно да видим някоя сензация... Не подценявайте нито Наполи , нито Челси. Наполи имат страхотен отбор , играят невероятен футбол.. Челси са непредвидими и могат да поднесат някой сюрприз (стига да преминат през Наполи).. Иначе ако не се случи нищо извънредно , залагам на Реал Мадрид !
- florentin_petre
- Контакти:
На пръв поглед Барса, но когато всичко изглежда лесно за фаворитите стават изненади да се сетим за Звезда или Олимпик; да речем че искам да видя на финала Байерн и Наполи или Барса със Милан
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s