Локо ПД в Европа - шансове, мнения, прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: Смърфове в Европа....защо не

Мнениеот bianchi » 17 фев 2012 15:00

Пловдивчанин написа:
bianchi написа:Има ли открита сметка за Бесика?да налеем малко пари

- ПроКредит Банк (България) АД - IBAN - BG23PRCB92301039838913 - SWIFT/BIC код - PRCBBGSF

Благодаря

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 17 фев 2012 15:50

Наистина Локомотив Пловдив от спортно-техническа гледна точка е един от 3-4-те най-стойностни отбора у нас! Запази целия си отбор и взе много качествени попълнения във всяка една линия! Бих казал,че това е отбора с най-качествената селекция и подготовка,без да се колебая и за миг в думите си! Имаме и много качествен треньор в лицето на Емил Велев!
Самоче за "Европата" ще е много,много трудно,не заради друго,ами защото това е "Българското първенство" и в него от много десетилетия нещата са ясни още преди началото му! Локомотив е клуб,който за жалост няма голямо лоби в БФС и медиите! Това не го казвам със съжаление а с гордост,защото черно-белия клуб и уникалните му привърженици,винаги са се отличавали с независимостта си от никой,освен от самите себе си! За жалост подобни факти у нас се броят за недостатъци и именно липсата на лоби от споменатите "институции" са правили "живота" на Локомотив по-сложен от този на останалите грандове у нас!
Тази година няма да е по-различно!
Първия съществен и неоспоримо,неадекватен факт е,меко казано смешното отлагане на първия кръг! Това отлагане стана само и единствено заради лични интереси на няколко "водещи" отбора,които и до днес са закъсали с подготовка и селекция! Всички знаем кои са!
Основна роля в отлагането,типично по Български имат най-богатите начело с клубчето от делиормана! Разградчани и богатия им собственик,малко прибързано обявиха за цел титлата и тази цел каточели "наля олово" в краката и главите на футболисти и треньори! Колкото и да ги хвалят някои журналисти,на които им беше платено за да отразяват подготовката им,Лудогорец в никакъв случай не могат да кажат,че са основни претенденти за титлата и в контролите изиграни от тях показаха сериозни игрови проблеми,които накараха собствениците им да апелират за отлагането на първия кръг,в който те определено щяха да бъдат пълни аутсайдери и на 99% щяха да бъдат бити в Пловдив и то с голове разлика! Убеден съм а не само аз!!!
За Цска и Левски няма да се изказвам подробно,защото тях всички ги знаем докъде я докараха с подготовката и най-вече с трансферите!? "Червените" особено,все още нямат завършена селекция и не виждам къде се канят за шампиони,слад като си продадоха всико качествено и сега събират на пожар куцо и сакато за да си спестят линчуване от феновете си!???
След въпросното отлагане на първия кръг и преместването му за края на март,програмата на Пловдивчани стана още по-тежка и определено отлагането ощетява черно-белите най-много от всички(ако въобще някои могат да се наречат ощетени? Напротив)!
На Локото се натрупват редица от тежки и решаващи за отбора срещи между които са,домакиндтво на Черноморец,после Левски за купата,едно фиаско на 1000 километра да Каварна и накрая изключително важните не само за Пловдивчани има и до голяма степен за развръзката в шампионата ни,мачове срещу Лудогорец и Цска..............????? ............И всичките тези мачове са през 3-4 дни?!
Ако някой каже,че отлагането не е по поръчка на някои клубове,мисля,че ще бъде повече от несериозно и необмислено твърдение!
И накрая,в никакъв случай не искам да пропускам и неизбежните "мерки",които ще са взели съперниците ни за "Еропа" отбори! То ще са съдии,то ще са наказания заради "пиратка" или пластмасова бутилка,докато на другите стадиони ще има нахлувания,боеве,счупени огради и т-н,но както досега Локомотивците от Пловдив ще го "отнесат" най-тежко а другите не??????!!!!! Естествено,преди срещите с лидерите ще има многобройни червени и жълти картони,но поне този сезон имаме сериозна конкуренция на всички постове...........!
Ето защо,евентуална промоция в евротурнирите ще бъде равносилно на титла,ако Локото успее да я спечели и за мен ще е адски трудно! Не защото не можем,а защото няма да ни разрешат!!!!!!!!
Все пак,понякога стават чудеса и от сърце се надявам в края на май месец,черно-белите привърженици да се готвят за поредния си Евро-поход!!!!! САМО ЛОКО!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 17 фев 2012 16:26

Желая ви успех смърфчета! Само да не е за наша сметка :mrgreen:
fire , много точно казано! Особено предпоследното изречение. Но нещата ще отидат на промяна.Иде Видовден ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 17 фев 2012 16:58

fire написа:Наистина Локомотив Пловдив от спортно-техническа гледна точка е един от 3-4-те най-стойностни отбора у нас! Запази целия си отбор и взе много качествени попълнения във всяка една линия! Бих казал,че това е отбора с най-качествената селекция и подготовка,без да се колебая и за миг в думите си! Имаме и много качествен треньор в лицето на Емил Велев!
Самоче за "Европата" ще е много,много трудно,не заради друго,ами защото това е "Българското първенство" и в него от много десетилетия нещата са ясни още преди началото му! Локомотив е клуб,който за жалост няма голямо лоби в БФС и медиите! Това не го казвам със съжаление а с гордост,защото черно-белия клуб и уникалните му привърженици,винаги са се отличавали с независимостта си от никой,освен от самите себе си! За жалост подобни факти у нас се броят за недостатъци и именно липсата на лоби от споменатите "институции" са правили "живота" на Локомотив по-сложен от този на останалите грандове у нас!
Тази година няма да е по-различно!
Първия съществен и неоспоримо,неадекватен факт е,меко казано смешното отлагане на първия кръг! Това отлагане стана само и единствено заради лични интереси на няколко "водещи" отбора,които и до днес са закъсали с подготовка и селекция! Всички знаем кои са!
Основна роля в отлагането,типично по Български имат най-богатите начело с клубчето от делиормана! Разградчани и богатия им собственик,малко прибързано обявиха за цел титлата и тази цел каточели "наля олово" в краката и главите на футболисти и треньори! Колкото и да ги хвалят някои журналисти,на които им беше платено за да отразяват подготовката им,Лудогорец в никакъв случай не могат да кажат,че са основни претенденти за титлата и в контролите изиграни от тях показаха сериозни игрови проблеми,които накараха собствениците им да апелират за отлагането на първия кръг,в който те определено щяха да бъдат пълни аутсайдери и на 99% щяха да бъдат бити в Пловдив и то с голове разлика! Убеден съм а не само аз!!!
За Цска и Левски няма да се изказвам подробно,защото тях всички ги знаем докъде я докараха с подготовката и най-вече с трансферите!? "Червените" особено,все още нямат завършена селекция и не виждам къде се канят за шампиони,слад като си продадоха всико качествено и сега събират на пожар куцо и сакато за да си спестят линчуване от феновете си!???
След въпросното отлагане на първия кръг и преместването му за края на март,програмата на Пловдивчани стана още по-тежка и определено отлагането ощетява черно-белите най-много от всички(ако въобще някои могат да се наречат ощетени? Напротив)!
На Локото се натрупват редица от тежки и решаващи за отбора срещи между които са,домакиндтво на Черноморец,после Левски за купата,едно фиаско на 1000 километра да Каварна и накрая изключително важните не само за Пловдивчани има и до голяма степен за развръзката в шампионата ни,мачове срещу Лудогорец и Цска..............????? ............И всичките тези мачове са през 3-4 дни?!
Ако някой каже,че отлагането не е по поръчка на някои клубове,мисля,че ще бъде повече от несериозно и необмислено твърдение!
И накрая,в никакъв случай не искам да пропускам и неизбежните "мерки",които ще са взели съперниците ни за "Еропа" отбори! То ще са съдии,то ще са наказания заради "пиратка" или пластмасова бутилка,докато на другите стадиони ще има нахлувания,боеве,счупени огради и т-н,но както досега Локомотивците от Пловдив ще го "отнесат" най-тежко а другите не??????!!!!! Естествено,преди срещите с лидерите ще има многобройни червени и жълти картони,но поне този сезон имаме сериозна конкуренция на всички постове...........!
Ето защо,евентуална промоция в евротурнирите ще бъде равносилно на титла,ако Локото успее да я спечели и за мен ще е адски трудно! Не защото не можем,а защото няма да ни разрешат!!!!!!!!
Все пак,понякога стават чудеса и от сърце се надявам в края на май месец,черно-белите привърженици да се готвят за поредния си Евро-поход!!!!! САМО ЛОКО!

Абсолютно си прав за сценария! Но все пак ние ще сме там и ще сме с отбора! И има изгледи това да стане най-изкрейзващият ни сезон от 5-6г насам! :lol:
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 17 фев 2012 17:05

Gonzi_407 написа:Искаш да ми кажеш че литекс са в по-добра позиция ли? Виж им програмата гостуват на Берое, Черноморец, цска и Лудогорец и Черно море. А последния кръг е Литекс - Локо.

Тук ще си позволя да не се съглася с теб! Мисля, че сме в по-добра позиция, най-малко заради мача по-малко, който имаме. Едва ли ще се издъним в Каварна. А гостуванията, че са тежки- тежки са. Все на отбори, от които много трудно измъкваме нещо. Но и Локото имат същите тежки мачове. Предимство им дава това, че са перфектни домакини до момента и имат домакинства на ЦСКА, Левски, Лудогорец, Черноморец, Славия. Но пък гостуват на нас. Не е изключено и при гостуванията да направят някоя издънка.
Другото- не забравяй, че и Купата дава право на излаз в Европа. Ние сме с единия крак на полуфиналите (без да подценявам отбора на Миньор), а Локо имат тежък мач с Левски.
Мисля, че ще е доста интересно- ще следим с интерес развитието. Никога не е имало толкова отбори с реални и солидни аргументи в борбата за Европа. Не забравяйте, че и ние направихме прилична селекция. Дори и да не се класираме за Европа, аз лично няма да правя трагедии. Най-радващото за мен е, че при нас се налагат много млади момчета и този състав има много голям потенциал.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 17 фев 2012 20:50

Наистина отложиха първенството заради Лудогорец, ЦСКА, Левски и Литекс!
Левски нямат пари и се чудят, как да закърпят положението, с ЦСКА е същата работа - продадоха, каквото можеха да продадат и взеха разни анонимници, на които им трябва време да свикнат с отбора, да се подготвят и обиграят.
Напет Кирчо пък като си видя отбора, който показа доста незадоволителни резултати в контролите и пусна газта, освен това бяха на всяка наша контрола и като ни видяха новите футболисти и играта на отбора се УПЛАШИХА!
ДА ТОВА Е ИСТИНАТА - ЛУДОГОРЕЦ СЕ УПЛАШИ. Предчувстваха как на "Лаута" ще ги удари челно Локомотивът, който като домакини от 7 мача има 7 победи.Стана им ясно, че на "Лаута" ще загубят точки, пък и пред пълен стадион не върви да стават за смях със съдии и т.н.

Докато дойде мачът на делиормана срещу нас, вече ще е станало ясно дали ще се борим за турнирите, за купата как ще е положението и ще могат с Коко да си стиснат ръцете.
Докато сега не става работата.

Цялата работа е заради слугинажът на корумпираното БФС.
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 фев 2012 01:16

Според мен още не сме готови.Родното ни първенство определено ще бъде интересно,особено тук,в Пловдив.Запазихме си отбора,взехме и няколко добри попълнения.Има и положителни индикации за работата на Велев.Работи се по базата и ...тва е.Даже и да вземем "виза" за Европа,едва ли ще направим нещо.Първо,трябва да играем мачовете си "някъде там".Второ,играчите ни са добри за БГ-стандартите,но за мачовете в Европа това не е достатъчно :idea: Да го кажа с по-прости думи - не ми се иска да попадаме в ролята на боксова круша,като някои други отбори, които,както писа някой по-горе,са с "резервации" за ЛЕ и виждаме какво се случва с тях.Така че,няма защо да се "форсираме" предварително.Каквото е писано,това ще стане,но няма смисъл от излишни емоции.Аз лично,ще съм доволен,ако си вземем всички домакински мачове тази пролет и това за мен ще е напълно достатъчно ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 18 фев 2012 08:26

Модератор ЛокоПД написа:Според мен още не сме готови.Родното ни първенство определено ще бъде интересно,особено тук,в Пловдив.Запазихме си отбора,взехме и няколко добри попълнения.Има и положителни индикации за работата на Велев.Работи се по базата и ...тва е.Даже и да вземем "виза" за Европа,едва ли ще направим нещо.Първо,трябва да играем мачовете си "някъде там".Второ,играчите ни са добри за БГ-стандартите,но за мачовете в Европа това не е достатъчно :idea: Да го кажа с по-прости думи - не ми се иска да попадаме в ролята на боксова круша,като някои други отбори, които,както писа някой по-горе,са с "резервации" за ЛЕ и виждаме какво се случва с тях.Така че,няма защо да се "форсираме" предварително.Каквото е писано,това ще стане,но няма смисъл от излишни емоции.Аз лично,ще съм доволен,ако си вземем всички домакински мачове тази пролет и това за мен ще е напълно достатъчно ;)

Не съм съгласен с теб, ако чакаме да станем готови може и да не дочакаме такъв момент, ако имаме възможност трябва да я използваме. Да може би няма да направим нищо в ЛЕ, но за там трябва и опит, а той се постига с участия, спомни си предните ни участия - с Брюж бяхме абсолютни дебютанти и ни разбиха, но на следващата година само малшанса ни попречи срещу Болтън.
Относно стадиона до мачовете в групите стадиона спокойно може да си посрещне срещите от предварителните кръгове само че ние се правим на по католици от папата и едва ли от БФС ще лицензират стадиона
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 19 фев 2012 15:27

Сега им гледам контролата''левски'' са пълен леш.локо сф си ги изпуснаха през второто полувреме,не,че и те са нещо ,даже и по зле.Ако си играем играта и Коко е решил да играем в ЕТ няма кой да ни спре(освен съдийте)
лудогорец и те хайваните равни и загуби в контролите.
цефекато с тия панайрджийски визити в Либия и наеушена подготовка.
латекса само като се каже тренер Стойчков работата е ясна там.

мача със софийското Локо се явява като представяне на отбора за пролетта.Задължителна победа!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 20 фев 2012 09:57

Аз лично искам всяка година да участваме в Европа, защото това е една много добра реклама за клуба...дори и да ни бият като бръшлян чувал.
Верно, че малко противоречие се получава, но ако клубът ни да речем участва всяка година в Европа ще ни бъде много по-лесно както да продаваме футболисти, така и да привличаме.
Да речем, че искаме да привлечем даден класен футболист от чужбина, какви аргументи ще използваме, за да го убедим да дойде на "Лаута"?!
Но като му кажеш на такъв футболист, че клубът ни е редовен участник в евро-турнирите съм сигурен, че футболистът ще погледне с друго око на клуба ни.
Ще бъдем много по-привлекателни както за наши футболисти, така и за чуждестранни.
Пък и друго си е като погледнеш визитката на клуба да видиш, че този клуб играе всяка година в Европа, ако и да е като боксова круша.

Пловдив е черно-бял!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”