Champions League (2011-2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Champions League (2011-2012)

Мнениеот Alexx » 17 фев 2012 21:32

niki87 написа:Да бе, айде обясни ми как да уважавам цесека или обясни на фена на Рейнджърс, че трябва да изпитва уважение към Селтик... Дръжте се малко по-сериозно ;)

Къде сравняваш Селтик и Ренджърс ? Все пак това са кръвни врагове,а тук говорим за далечни отбори които на хиляди километри и въобще няма смисъл да се мразят и ненавиждат и т.н.. Това е излишно хабене на енергия.

milan199440barca

А тогава в Олимпиадите не участват ли само аматьори ? Просто ми е чудно, защото доколкото си спомням ние пращахме най-добрите си играчи които се водеха за аматьори заради соц режима,а другите пращаха аматьори или колежани(в случая на САЩ). Та ми е чудно преди 100 години дали е бил професионален турнира.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 фев 2012 22:59

frostbite написа:
megan fox написа:Според мен на 1/4 финал ще играем с Реал, на 1/2 финал ще играем с Милан и росонерите ще ни отстранят :( , а финала ще е Милан - Байерн и росонерите ще вземат 8-а купа. Или поне така ми казва интуицията. Надявам се да греши и да защитим трофея. Вярвам, че можем. ;)

Как ще ни отстранят тия пенсионери. В групите не можаха да ни бият, а пък ние имахме шансове за Примера и не се раздавахме докрай. Точно на 1/2 финали, нееее слабо. Разликата между 2009 и сега е че тогава Интер станаха шампиони навсякъде, докато сега Милан много ме съмнява въобще да минат Ювентус до края на сезона. Забележи, Милан имат само 1 победа над водещи отбори (Юве,Рома,Интер,Наполи,Лацио) с такава статистика не са за никъде. Не че Барса не се справя подбно в Ла лига, само дето ние тупане водещите, малките се дъним. Но Сега като загубихме Примера ще се спуснем с всички сили за ШЛ!

Първо това е само предчувствие, няма гаранция, че така ще стане, а и има още доста време до 1/2 финалите, пък и нека видим жребият след 1/8 финалите, може Барса и Милан да не са в един поток. ;)
Второ Интер ни отстраниха през 2010-а.
Трето Милан са си Милан и те отлично знаят как се печели ШЛ! Ти 1994-а не си бил роден, но аз помня как Барса бе суперфаворит срещу росонерите на финала на ШЛ в Атина и италианците просто ни прегазиха! С този отбор шега не бива и може да изненада всекиго, по всяко време!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 фев 2012 23:01

tornadoto_96 написа:
MainEventer написа:
frostbite написа:Как ще ни отстранят тия пенсионери. В групите не можаха да ни бият, а пък ние имахме шансове за Примера и не се раздавахме докрай. Точно на 1/2 финали, нееее слабо.

Имай малко уважение! Тези пенсионери носят името на много по-велик отбор от вашия !

Те нямат уважение не само към Милан.. Към всички останали отбори. ;)

Ти нямаш ли намерение да спреш да говориш наизуст? Меко казано се излагаш! Айде покажи поне един мой пост, в който да съм говорил неуважително към Милан!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 фев 2012 23:06

kingofpop написа:Мегъне, гледам си се уплашил от Милан.....от какъв зор, Арсенал просто бяха трагични и затова Росонерите ги смазаха, и те не са нищо особено, особено в защита са доста колебливи....аз пък искам да се паднем с тях ;)

Айде да не ми извъртате думите. Не съм изплашен от Милан! Просто имам лошо предчувствие, ако се срещнем с тях. Струва ми се, че историята от 2010-а ще се повтори. Тогава пак защитавахме трофея, бяхме в една група с другият милански гранд, победихме го веднъж и веднъж завършихме наравно, а после знаем какво стана на 1/2 финала срещу същият съперник. Имам предчувствие, че ще се случи същото. И както Интер бяха по-слаби от нас 2010-а и все пак ни отстраниха, така и Милан сега са по-слаби от нас, но това не им пречи да ни отстранят евентуално! Топка е, а добре знаем, че футбола е нелогична игра, не винаги печели по-добрият. Просто казвам, че ако стане така, че не успеем да си защитим трофея, то отбора, който да ни отстрани да е Милан, а не някой друг!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 фев 2012 23:14

TYR написа:Чудесен анализ колега! Приеми моите поздрави! Единствено не разбрах това с терена на Ноу Камп. Терените за ШЛ обикновено са разчертани 105 Х 68 в метри! Или пък нещо друго имаш в предвид тип фактора домакинство?

Всъщност не си напълно прав. 105 Х 68 е оптималният допустим размер на терена от УЕФА, но сраявнително малко са отборите, които го използват. Повечето играят на леко по-тесни и леко по-къси терени. Така са преценили - така правят - тяхно право си е. Друг е въпроса, че никога няма да забравя как Челси 2009-а конкретно за мача с нас си бяха стеснили умишлено терена, за да им седят играчите по-близо един до друг и да има по-малко свободни пространства. Те дори не си бяха направили труда да изтрият добре старите линии и ясно си личаха... - това според мен не е редно, но правилника им го позволява. И наистина Барса играе по-добре на по-широки терени. На по-тесни терени и с гъсто наредена защита отбора по-трудно успява да достигне до стрелкова позиция.

П.П. И на мен ми е направило впечатление, че Камп Ноу остава впечатления за доста по-широк терен, но в действителност размерите са 105 Х 68 метра и това се дължи от разположението на камерите на стадиона. Просто са поставени на такива места и под такъв ъгъл, че се създава илюзията, че терена е доста по-широк. ;)

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 17 фев 2012 23:22

megan fox написа:
Ти нямаш ли намерение да спреш да говориш наизуст? Меко казано се излагаш! Айде покажи поне един мой пост, в който да съм говорил неуважително към Милан!

За мен това в подписа ми е неуважение към Реал. Така го приемам. ;)
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 фев 2012 23:23

megan fox написа:
kingofpop написа:Мегъне, гледам си се уплашил от Милан.....от какъв зор, Арсенал просто бяха трагични и затова Росонерите ги смазаха, и те не са нищо особено, особено в защита са доста колебливи....аз пък искам да се паднем с тях ;)

Айде да не ми извъртате думите. Не съм изплашен от Милан! Просто имам лошо предчувствие, ако се срещнем с тях. Струва ми се, че историята от 2010-а ще се повтори. Тогава пак защитавахме трофея, бяхме в една група с другият милански гранд, победихме го веднъж и веднъж завършихме наравно, а после знаем какво стана на 1/2 финала срещу същият съперник. Имам предчувствие, че ще се случи същото. И както Интер бяха по-слаби от нас 2010-а и все пак ни отстраниха, така и Милан сега са по-слаби от нас, но това не им пречи да ни отстранят евентуално! Топка е, а добре знаем, че футбола е нелогична игра, не винаги печели по-добрият. Просто казвам, че ако стане така, че не успеем да си защитим трофея, то отбора, който да ни отстрани да е Милан, а не някой друг!

Има логикав думите ти, но според мен това няма да стане, защото Милан има слаба защита ( особено сравнение с онази на Моу от 2010 )...ще видим ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 фев 2012 23:31

kingofpop написа:
megan fox написа:

Има логикав думите ти, но според мен това няма да стане, защото Милан има слаба защита ( особено сравнение с онази на Моу от 2010 )...ще видим ;)

А някой да е вярвал, че е възможно Интер да ни отстранят през 2010-а? ;) Във футбола няма невъзможни неща. :) И да, Милан нямат най-добрата защита на света, но ако Меси пак го гони абсолютният карък и топката просто не иска да влезе във вратата на росонерите какво правим? Има мачове, когато нещата просто не се получават. Надиграваме съперника, натикваме го в наказателното му поле, но топката не влиза и не влиза..., в същото време съперника прави 3-4 контри, възползва се от разредената ни защита и ни мушва 2 гола... не ти ли звучи познато? Колко мача да тиизброя, в които ни се е случало това нещо? Май най-ясен пример е загубаната ни от Еркулес с 0:2 насред Камп Ноу. Е те тогава се случи точно това нещо... - цял мач ги мачкахме, но топката просто не искаше да влезе във вратата им, Еркулес направиха едва няколко атаки, Трагедиано сгреши 3 пъти и ни вкараха 2 гола...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 фев 2012 23:36

tornadoto_96 написа:
megan fox написа:

За мен това в подписа ми е неуважение към Реал. Така го приемам. ;)

Добре обясни ми кое е неуважителното в това, че вярвам във възможностите на любимият ми отбор и че можем да ви отстраним? Последните 2 сезона нима двата тима не играха достатъчно много на брой пъти, че да нямам основание да съм оптимист и да вярвам в крайната победа над вас? А и в крайна сметка какъв фен ще си, ако не вярваш в успеха на собственият си отбор? :?

И не на последно място: Не отричам, че понякога показвам неуважение към институцията Реал Мадрид (разбираемо, все пак сте ни големият съперник и дребните закачки са неизбежни), но това неозначава, че неуважавам всички наред.

Ти каза:
Те нямат уважение не само към Милан.. Към всички останали отбори.

Аз те питам кога съм проявил каквото и да е било неуважение към росонерите? Кога съм казал лоша дума срещу тях? ;)

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 17 фев 2012 23:43

Аз не съм говорил точно за теб. Гузен негонен бяга ;) Ии добре, съгласен съм, че точната дума не е неуважение. По-скоро подценяване на отбори, от които трябва да сте поне малко респектирани. Не е ли така? :?
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”