Кой гол олицетворява Левскарския дух ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Кой гол олицетворява Левскарския дух ?

Мнениеот niki87 » 17 фев 2012 19:34

И първия гол срещу Рейнджърс е не по-малко надъхващ.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3yPDYN80lHg[/youtube]

Nestor Mahno
Контакти:

Мнениеот Nestor Mahno » 17 фев 2012 19:38

Много са ,но за гола на Ники Тодоров срещу Глазгоу като се сетя и ми иде да закрещя отново.Винаги ми е мило да се сещам за тогава - беше ми първи ден като студент в медицинския в Стара Загора,и никой не познавам ,голобрад първокурсник,и къде къде - хайде на автогарата в едно кръчме със съмнителна репутация - тъкмо ми стана мъчно ,че всичко свършва,и нашия като удари тупалката - цялата сбирщина в кръчмата скочи,някакъв циганин прегърна телевизора,че трябваше с ритници да го отделят от него да се уверим,че всичко е ОК.Велика радост!
:lol:
Левски 1914,West Ham United

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 17 фев 2012 19:40

най-сладки са головете в последните секунди на мача.За това:Кайзера срещу Рейнджърс(най-красивия гол на български отбор който АЗ помня), Кървавия гол на Гонзо, и Бабангида срещу Динамо(Букурещ).Голът на Саша Симонович срещу Ливърпул е доста красив,но за съжаление-протоколен:)

p.s.Спомняте ли си един мач в Ловеч през 1999 г., когато Захари Сираков изравни в 92-рата минута, и агитката нахлу на терена след гола? Ако някой разполага с клип от този мач, моля да го качи тук-предварително благодаря!:) ;)

deladog

Мнениеот deladog » 17 фев 2012 19:59

За голяма част от футболните запалянковци у нас това е почетният гол в мача на софийския "Левски" срещу "Ботев" за 1:6 през 1962 г. (статистиците да изровят името на героя, отсрамил "отбора на народа").

Потребителски аватар
kacho1914
Контакти:

Мнениеот kacho1914 » 17 фев 2012 20:09

mrazq_4ervenoto написа:най-сладки са головете в последните секунди на мача.За това:Кайзера срещу Рейнджърс(най-красивия гол на български отбор който АЗ помня), Кървавия гол на Гонзо, и Бабангида срещу Динамо(Букурещ).Голът на Саша Симонович срещу Ливърпул е доста красив,но за съжаление-протоколен:)

p.s.Спомняте ли си един мач в Ловеч през 1999 г., когато Захари Сираков изравни в 92-рата минута, и агитката нахлу на терена след гола? Ако някой разполага с клип от този мач, моля да го качи тук-предварително благодаря!:) ;)

Мачовете с Литекс през тези години бяха доста зрелищни
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 17 фев 2012 20:15

Хора, всички голове за Левски са хубави! И все пак да се включа: избирам гола на Йовов срещу Марсилия. Наистина бижутерски :) Няма да забравя и атмосферата, това е единственият мач досега, на който съм бил в сектор Г (просто нямаше билети за Б). Стадионът сякаш се смълча, когато топката летеше към вратата... Ех... Хайде пак да изживяваме такива моменти!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 17 фев 2012 20:18

Определено гола на Кайзера срещу Глазгоу Рейнджърс

Потребителски аватар
milennelim
Контакти:

Мнениеот milennelim » 17 фев 2012 20:20

Гола на Кайзера за мен си е номер 1. Решаващ - в последната секунда, в Евротунир и срещу Евро-гранд тогава

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 17 фев 2012 20:26

abiati написа:
левскар07 написа:Пичове, гола на Гунди на Уембли е шедьовър. Поемане на топката в центъра/даже малко в половината на Левски/ на игрището, финт, дрибъл и голов удар. Питайте дядовците си, разказвайте на внуците си.
Естествено и много други образци са вкарвали мъжете в синьо.

Този гол е за националния отбор...тук става дума за Левски.Иначе безсорно феноменално изпълнение!!!

Сори, френд. Головете му срещу Бенфика и особено на Милан, за времето си най-добрите отбори в Европа, особено Милан!
Впрочем вече кой изпълнява неговите т.н. воле и задна ножица - голови.
За Пламен Гетов, ако го помните, защото ЕГН-то ви е доста късо. :lol:
Последна промяна от левскар07 на 17 фев 2012 20:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 17 фев 2012 20:30

Голът на Кайзера е номер 1 , а ето и един от последните ни евромачове [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=acOvwoCMtac&feature=channel[/youtube]
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Върни се в “Левски”