Дери - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- SLAVMASTER
- Контакти:
Re: Дери - ЦСКА
аз си мисля че ще го дават по някоя бъл.телевизия.защото часа е променен на мача черно море.........(в еврофутбол беше от 20:00),така че има логика да го дават иначе невиждам защо е изместен!?
Иначе според мен стартовия състав ще бъде същия като в първия мач само се надявам Данчо Тодоров да играе отдясно а Иван Стоянов да го пусне централен нападател и по този начин ше ги спукаме на контри.Незнам как тоя безобразник Руи Мигел се е качил в самолета как ли е успял да уцели вратата
. А сега е отпускарски сезон какъвто и мач да се играе ще събере много аудитория всички ще го гледат незнам какво им пречи да платят предполагам някаква смешна сума и да пуснат мача.100 на 100 ще си избият парите от реклами!

Момчета, току що се свързах с БНТ да ги питам за мача. Свързаха ме с господин , който отговаря за въпроса и същия ми заяви, че шанса да се излъчва мача бил нищожен. Обясни ми, че сигнал щяло да има, но тези които имали правата за излъчване на срещата искали много пари. На въпроса ми дали мача на Левски е бил по-евтин, ми отговори, че ако там са искали 8хил за излъчване тук искали 24хил. евра. Не знам дали цифрите са точни или ми ги казаха просто, като сравнение, че се искат три пъти повече пари сравнение с другия мач. Питах го защо не каза БНТ, че й е проблем тази сума/ ако наистина е такава/, защото спокойно с sms, щяхме да я съберем сумата, аз веднага бих дал 10 или 20лв само да си гледам любимия отбор.Е още 5 хил фена и щяхме да сме готови само за един ден. Отговориха ми, че нямали право да събират пари по този начин. Така, че оправданията за сигнала отпаднаха, остава нежелание или „пазарна политика”
на съответната ТВ за излъчване. Май трябва да се помисли в тази насока- ОК съответната ТВ няма пари, отварят един телефонен номер, всеки пуска смси и се събират парите. Друг е въпроса дали БНТ е окъсала за 50хил. лева/ ако такава е цената, а не е дадено само за пример/. Така, че продължавайте със линкове за мача, добре че поне там ще може да се гледа, че май от някоя ТВ..... няма да е, макар че надеждата умирала последна. Успех армейци.

Зависи как ще тръгне мача , може и да се окаже лесен , може и не.
Дери са типичен британски отбор от среднослабите , но не се играе лесно срещу такива. Сигурно и двата отбора ще започнат предпазливо ,
ако вкараме първи мача свършва.
Стадиона е леко селска история , но тези които са сега там са си добре . Екскурзия до островите си е преживяване.
Дери са типичен британски отбор от среднослабите , но не се играе лесно срещу такива. Сигурно и двата отбора ще започнат предпазливо ,
ако вкараме първи мача свършва.
Стадиона е леко селска история , но тези които са сега там са си добре . Екскурзия до островите си е преживяване.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
- Cherven_poboinik
- Контакти:
Тез дери 1 форум нямат да питаме по коя ТВ ще го дават 

[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]
- POPCORN
- Контакти:
добре за телевизия разбрах.ще ми дадете ли линк за интернет.мерси предварително!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- slavia_forever
- Контакти:
Успех на ЦСКА!

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Watch Live, Derry City vs CSKA Sofia, European Cups - Europa League qualification 2009, Live On Internet TV, Highlight Goals, Highlight Derry City vs CSKA Sofia, Online TV, Sport-tv HD
European Cups - Europa League qualification 2009
August 6
20:00
Derry City vs CSKA Sofia
Live: Internet TV STREAM, Justin.tv
Highlight: Youtube.com, Internet TV STREAM, Justin.tv
European Cups - Europa League qualification 2009
August 6
20:00
Derry City vs CSKA Sofia
Live: Internet TV STREAM, Justin.tv
Highlight: Youtube.com, Internet TV STREAM, Justin.tv
Е добре бе мали нашите ТВ се оправдаха,че няма да дават мача,понеже никой местна ТВ нямало да го дава и нямало откъде да вземат сигнал.Е сега пък ново 20.Явно все някоя ТВ ще го дава щом може да се намери в нета??

pi4ove njma li BNT da vzemat pravata za ma4a .kakto gi vzeha za baku-lesni???