10 куриозни факта, които ще обогатят познанията ви за футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1916
Контакти:

Re: 10 куриозни факта, които ще обогатят познанията ви за футбол

Мнениеот 1916 » 17 фев 2012 19:14

niki87 написа:Ok, 4 КЕШ-а са по-малко от 2, 8 финала в същия турнир са по-малко от 7 :lol:

Да не говорим, че Юве бие Ливърпул през 85г. с дузпа, която е 1 метър извън полето :oops:

Е и, футбол не се играе от 1955. Защо даваш статистика само от КЕШ ? А дузпата срещу Ливърпул ако ще и на 100 метра извън наказателното поле да е била мен не ме интересува, сякаш Байерн никога не е бил подпиран.
„В Юве победа не е най-важното. Това е единственото, което има значение.” -Джампиеро Бониперти

Потребителски аватар
TYR
Контакти:

Мнениеот TYR » 17 фев 2012 19:20

1916, коментирай първите две изречения от темата, ако обичаш. Адски ми е любопитно, какво ти е мнението. Може и да науча нещо.
[center]Във виното имa мъдрост, в бирата - сила, а във водата - бактерии.[/center]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1412677808y.jpg[/wrapimg]
Алкохолът не решавал проблемите… То и млякото не ги решава, ама никой не го прави на въпрос![/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 17 фев 2012 19:37

niki87 написа:Ok, 4 КЕШ-а са по-малко от 2, 8 финала в същия турнир са по-малко от 7 :lol:

Да не говорим, че Юве бие Ливърпул през 85г. с дузпа, която е 1 метър извън полето :oops:

Чакай малко сега... :) Противоречиш си много.. Първото ти изречение, ако го съпоставим с националните отбори, какво излиза ? Ок, 4 Световни титли са по малко от 3 ли ?.. :) Да не говорим ,че Германия няма победа над Италия ..

В предишни наши спорове на тази тема ти си заявявал, че понеже трофеите на Германия са общо 6, те са по успешни, понеже на Италия са 5 .. И тука идва казаното от теб преди малко ...
Не е, но има най-голяма стойност

А кое приятелю е с по голямата стойност тука ? .. :)

Естествено понеже съм добър ще погледнем и в обратната посока естествено.. За теб Германия е по успешна защото има общо 6 трофея , по същата логика Ювентус е по успешен от Байерн защото има 10 трофея, докато Байерн има 8.. ;)

Избери си едното .. :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 фев 2012 19:42

Не можем да сравняваме турнирите на национално и клубно ниво. Тежестта на Европейската титла на национално ниво е доста по-голяма от КНК и УЕФА ;)
Освен това, Германия е била на общо 13 финала на световни и европейски първенства, което е феноменално.
В заключение мога да кажа, че Байерн е по-голям отбор от Ювентус, а Германия е футболна сила номер 1 в ЕвропаИзображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 фев 2012 19:47

Споровете на тая тема са излишни, за всеки фен неговия отбор е най-великия. За мен това е Левски, за теб Ювентус, за Иван Реал М и т.н. ;)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 17 фев 2012 19:49

Да де, разбирам те, че е така, не отричам , че Байерн не е велик отбор, но със сигурност не са по велик от Ювентус и това няма да ти го кажа само аз.. :)Все пак аз ти излагам и факти, които няма как да се пренебрегнат.. Инак за Левски сме на едно мнение.. :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 17 фев 2012 19:55

1916 написа:Ювентус има 29 титли в Серия А където играят 3 световни гранда (Юве, Милан и Интер), а Байерн е единственият гигант в Германия, вторият по успехи немски отбор няма и 10 титли :lol: Италианските отбори имат общо 12 КЕШ, а немските - 6. Освен това Юве е поставял рекорди в Италия и преди създаването на ЕКТ, а Байерн даже не участва в първия сезон на Бундеслигата. Не си мислете, че като погледнете ранглистата на ШЛ в Уикипедия и вече ви е ясно кой е по-големият отбор ;) Вярно е, че ФК Торино има повече фенове в Торино, но като цяло в Италия Ювентус е най-популярният отбор, даже в Рим и Милано има ювентинци ;)
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Само че това не е вярно. Поне един измежду Мьонхенгладбах и Дортмунд има повече от 10 титли. Ако не бъркам Борусия има 14, но не съм сигурен.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
TYR
Контакти:

Мнениеот TYR » 17 фев 2012 19:58

storm написа:Да де, разбирам те, че е така, не отричам , че Байерн не е велик отбор, но със сигурност не са по велик от Ювентус и това няма да ти го кажа само аз.. :)Все пак аз ти излагам и факти, които няма как да се пренебрегнат.. Инак за Левски сме на едно мнение.. :mrgreen:

За "Левски" и двамата грешите :) :) :) Най- добре е да спрем всички. На**кахме яко темата :oops:
[center]Във виното имa мъдрост, в бирата - сила, а във водата - бактерии.[/center]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1412677808y.jpg[/wrapimg]
Алкохолът не решавал проблемите… То и млякото не ги решава, ама никой не го прави на въпрос![/center]

Потребителски аватар
1916
Контакти:

Мнениеот 1916 » 17 фев 2012 20:11

Авалокитешвара написа:Само че това не е вярно. Поне един измежду Мьонхенгладбах и Дортмунд има повече от 10 титли. Ако не бъркам Борусия има 14, но не съм сигурен.

Нюрнберг има 9 титли и е вторият най-титулуван германски отбор. Дортмунд има 7, а Гладбах - 5. ;)
TYR написа:1916, коментирай първите две изречения от темата, ако обичаш. Адски ми е любопитно, какво ти е мнението. Може и да науча нещо.

Случват се и такива неща. Средната посещаемост на Ювентус (само за Серия А) през този сезон е 40,687.
„В Юве победа не е най-важното. Това е единственото, което има значение.” -Джампиеро Бониперти

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 17 фев 2012 20:20

И да спорите, и да не спорите, Уругвай има 5-6 тенджери повече от всички. Ще напиша едно мнение по темата, тъй като от 2-3 страници никой не го прави:

11 куриозен факт: мачът между Румъния и Перу през 1930г. от Световното първенство е бил посетен от внушителна тълпа, състояща се от 300 души!!! ;)
Последна промяна от milan199440barca на 17 фев 2012 20:25, променено общо 1 път.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Върни се в “Футбол - Свят”