Панаира в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- KingForadayy
- Контакти:
Панаира в Ботев Пд
Докога цяла България ще занимават някви Христоловци и ритнитопковци?Писна ми всеки ден да чета едно и също эа ,,великия " Ботев.Какво эанимавате цялата страна с месеци със ваще простотии.Да ги дисквалифицират от първенството , като нямат треньор и да почват догодина от В група , като много энаят.
Re: Панаира в Ботев Пд
Що не си ебеш путката майна бе червен боклук!Когато Томов ви беше черен,как всяка втора статия беше за цска и томов.Нагли копелета...
Точно червените да говорят на тема президенти.....тъпо.
KingForadayy написа:Докога цяла България ще занимават някви Христоловци и ритнитопковци?Писна ми всеки ден да чета едно и също эа ,,великия " Ботев.Какво эанимавате цялата страна с месеци със ваще простотии.Да ги дисквалифицират от първенството , като нямат треньор и да почват догодина от В група , като много энаят.
Бахти нахалният пич дето си....да,точно ти същия,червения.....

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
-
- Контакти:
Ето още малко от панаира със снимки. Тоя мяза на ебати обрушляка. Не ми мяза на италиански тренер: http://sport.plovdiv24.bg/103756.html
malkiazmei написа:Ето още малко от панаира със снимки. Тоя мяза на ебати обрушляка. Не ми мяза на италиански тренер: http://sport.plovdiv24.bg/103756.html
ахахаха той си е направо мангал

Италианец и половина :

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

- Victor Apostolov
KingForadayy написа:Докога цяла България ще занимават някви Христоловци и ритнитопковци?Писна ми всеки ден да чета едно и също эа ,,великия " Ботев.Какво эанимавате цялата страна с месеци със ваще простотии.Да ги дисквалифицират от първенството , като нямат треньор и да почват догодина от В група , като много энаят.
ДА, И АЗ СЪМ НА ТОВА МНЕНИЕ! ДА СЕ ОПРАВЯТ КАКТО ИСКАТ, САМО ДА НЕ ЗАНИМАВАТ ОКОЛНИТЕ ЗАЩОТО ВЕЧЕ СТАВАТ ЗА СМЯХ!!! ТО НЕ БЯХА ТРАНСПЕРАНТИ ПО ЦЯЛА СОФИЯ И Т.Н. ХЕМ ИСКАТ ОТОБОР, ХЕМ ИСКАТ ДА ИГРАЯТ В "А" ГРУПА, ПЪК КАТО ДОЙДЕ НЯКОЙ ТРЕНЬОР ТЕ ГО ГОНЯТ! МНОГО СА ЖАЛКИ! МНОООГО!!! ДА СИ РАЗЦЪКВАТ ВЪВ "В" ГРУПА И ДА СИ ЖИВУРКАТ ТАМ....
- pasaden
- Контакти:
Феновете набързо изгониха поредния треньор, дошъл в Ботев
Италианец пристигна на стадион "Христо Ботев" и за около половин час бе отпратен от феновете, насъбрали се пред централния вход, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът е 47-годишния Енрико Пичони, който идва от италианския Сан Бенедето. По думите на треньора, той е дошъл само като турист и дори не си е взел спортен екип. Той ще отиде и в Ловеч, където ще се запознае с работата в местния Литекс. Пичони разговаря на дълго с феновете, като в крайна сметка се изясни, че не е имал намерение да става треньор в Ботев, а само е разбрал, че тук има отбор с традиции и история и е искал да види каква е ситуацията. Италианецът дори не се е виждал с Димитър Христолов и отрече да е подписвал някакви договори с думите "Да не съм луд!", както всъщност се изрази и вчерашния треньор Ивайло Аспарухов. Самите футболисти тренираха в силно намален състав - около 15-ина момчета, които се подготвяха сами, без треньор. Другата половина от "канарчетата" бяха на медицински прегледи в Спортния диспансер.
http://sport.plovdiv24.com/103756.html
100 години символ на Пловдив
pasaden написа:Феновете набързо изгониха поредния треньор, дошъл в Ботев
Италианец пристигна на стадион "Христо Ботев" и за около половин час бе отпратен от феновете, насъбрали се пред централния вход, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът е 47-годишния Енрико Пичони, който идва от италианския Сан Бенедето. По думите на треньора, той е дошъл само като турист и дори не си е взел спортен екип. Той ще отиде и в Ловеч, където ще се запознае с работата в местния Литекс. Пичони разговаря на дълго с феновете, като в крайна сметка се изясни, че не е имал намерение да става треньор в Ботев, а само е разбрал, че тук има отбор с традиции и история и е искал да види каква е ситуацията. Италианецът дори не се е виждал с Димитър Христолов и отрече да е подписвал някакви договори с думите "Да не съм луд!", както всъщност се изрази и вчерашния треньор Ивайло Аспарухов. Самите футболисти тренираха в силно намален състав - около 15-ина момчета, които се подготвяха сами, без треньор. Другата половина от "канарчетата" бяха на медицински прегледи в Спортния диспансер.
http://sport.plovdiv24.com/103756.html
Сега и италянец иска да ви купува .... ако и него изгоните незнам какво искате

[center]

[/center]

а защо пък трябва цяла България да се занимава ежедневно с проблемите на селското отборче от борисовата градина ?

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме