Искам си Акаунта написа:bobonikolov написа:Акаунте в предния си пост съм обяснил това,което обясняваш и ти сега-а именно,че съдът е отказал образуване на дело.Ето защо аз не разбирам твърдянията,че съдебното решение е в полза на Черноморец.Такъв случай бихме имали ако делото бе разгледано и ЦСКА бе осъден да плати.Но разглеждане на дело няма,за това няма и как да има произнасяне на съд в полза на някой.И преди го казах-ЦСКА ще си плати за Платини включително и сумите за сегашния трансфер.Спирам да пиша в тази тема по казусите Платини и Анисе.Сега 2 думи за допинга.Виновни има това е ясно.Но наказанията бяха наложени според правила,които са утвърдени от световни асоциации.И нашият БОК,както и комисиите разглеждащи случаите с допинг са длъжни да се съобразят с тях.Освен това тябва да се съобразят и с практиката.А тя е такава,че за тази субстанция се налагат минимални наказания.Това е като да те заловят с 1 грам марихуана за първи път,а някой друг със 100 килограма хероин например.Нали се сещаш,че този,който е заловен за първи път с минимално количество забранено вещество ще отнесе леко наказание.
Поправи ме ако греша но не осъдиха ли наскоро един младеж на 8 месеца затвор ефективно ... за една цигара марихуанаЩях да се съглася с теб за размера на наказанието , ако ставаше въпрос за 1 играч . При трима в две различни срещи , вече говорим за практика в употреба на забранени субстанции ... където както казах , предвидените наказания са от средни нагоре . Затова и БФС се възползва от правото си да ги обжалва ( въпреки че юристите на ЦСКА все още не са успели да разберат причините ) . Така или иначе трябва да има решение преди да изтече това наказание .
В случая на футболистите на ЦСКА са взети под внимание освен фактите-резултатите от допинг пробите,така и обсотятелствата,които се явяват смекчаващи вината а именно-чистото им допинг минало.Както тяхното така и на клуба.Този случай с осъдения младеж не мога да го коментирам,защото не го знам,но дори и да е осъден на 8 месеца условно вярвай ми това няма как да стане само зарди само една цигара.Или е имал криминални прояви и преди,в това число и условни присъди или не е била само цигарата у него а е имало и други неща.