Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот kartago » 17 фев 2012 16:57

Адаш, признавам си грешката, наистина тогава с "Етър" не ме впечатли, но пък дано да е било заради студеното време, а и тогава още не беше подписал договор! Признавам си, че не знаех за тази контрола, по-точно знаех, но не кога ще бъде! Някой ако има линк за видео поне головете да видим! Май пак нашите скаути от нищо нещо ще направят, дано!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 17 фев 2012 17:00

kartago написа: Аз си действам по задачата, даже слабо казано действам, обсебен съм от това, щото може да сме първите форумни герои, които ще направят нещо подобно!

Действай, действай, че време не остана ;) Ако не - ще те сменяме с Духа или оня мммууууууушшшшшенникааааа :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 17 фев 2012 17:02

Parmalat написа:Оха нашите най-сетне вкараха малко повече голчета.Тоя Боли от сега да му гледат договора как е,че ЦСКА да не се опита и него да открадне.Преди няколко дена четох в другите форуми как си разпределят местата за европейските квоти,но нас никой не ни брои за живи.Ей сега като тупнем ЦСКА ще се окъкат :mrgreen: .

Сещам се за един резултат Литекс-ЦСКА 8-0 :lol:

Боли !!!! Ха-ха-ха !!!! 8 на 0 не боли. Боли 1 на 0 гол в последната минута от явна засада. Това им трябва на ЦСКА. Защо пък ЦСКА? Какво общо има този отбор с Армията. Би трябвало да се пишат вече ЦСКТ.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 фев 2012 17:06

petkan написа:
kartago написа: Аз си действам по задачата, даже слабо казано действам, обсебен съм от това, щото може да сме първите форумни герои, които ще направят нещо подобно!

Действай, действай, че време не остана ;) Ако не - ще те сменяме с Духа или оня мммууууууушшшшшенникааааа :)

Е на сега вече ме уплаши, тц, тц, тц....всъщност, ако наистина момчетата могат да се справят по-добре, да го направят, нямам нищо против! ))))))

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 фев 2012 17:10

kartago написа:Адаш, признавам си грешката, наистина тогава с "Етър" не ме впечатли, но пък дано да е било заради студеното време, а и тогава още не беше подписал договор! Признавам си, че не знаех за тази контрола, по-точно знаех, но не кога ще бъде! Някой ако има линк за видео поне головете да видим! Май пак нашите скаути от нищо нещо ще направят, дано!

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=43361 :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 17 фев 2012 17:14

Браво Тоше!

Ама последния как го "копва" Боли-то, а? :twisted:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 фев 2012 17:18

Последния път като го гледах, останах с впечатлението, че е голямо дърво в завършваща фаза. Но пък верно в последните 2, особено последното попадение ги изигра доста кадърно :) Вторника на кампуса или при лошо време в Поморие и петъка на "Лазур". Който има желание и възможност, да каже дали му се идва.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 фев 2012 17:22

petkan написа:
Bartolomej написа:
Черноморец разгроми с 8:0 Светкавица в контролна среща, която се игра днес в Поморие. Тимът на Димитър Димитър допусна 5 гола през първата част и още три през втората.

Николай Николов даде тон на "акулите" с попадение в 16-ата минута. Минута по-късно новият футболист в Черноморец Боли удвои. В 24-ата минута резултатът стана класически, а автор на гола стана Траян Дянков. До края на първата част Боли вкара втория си гол, а Цонков се разписа за 5:0.

През втората част головата фиеста продължи. В 62-ата минута Боли оформи своя хеттрик, а Георги Терзиев вкара за 7:0 в 74-ата минута. Крайното 8:0 бе оформено от Боли, който заби четвъртото си попадение в мача в 84-ата.

Кога т'ва бе? :o
Аз казах ли ви за Боли-то :) Ааааах как ще ги Боли ония на 4-ти :twisted:

[offtopic]И к'ва станя тя момчета? Снощи иху, иху и ся....тихо :shock:[/offtopic]

Ще извиняваш , ама аз първи казах че Боли е 2 класи на мадагаскарчето :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 фев 2012 17:25

Devian написа:Имам едно усещане,че отборът играе по-разкрепостено и без напрежение и не се притесняват толкова,когато не играят пред зоркия и критичен поглед на някой от групата :lol: Май ще Ви забраня да ходите на мачове ;)

Аз пък имам друго усещане ... че след мощен форумен купон , отбора се "отпушва" :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 фев 2012 17:30

Искам си Акаунта написа:
Devian написа:Имам едно усещане,че отборът играе по-разкрепостено и без напрежение и не се притесняват толкова,когато не играят пред зоркия и критичен поглед на някой от групата :lol: Май ще Ви забраня да ходите на мачове ;)

Аз пък имам друго усещане ... че след мощен форумен купон , отбора се "отпушва" :mrgreen:

Между другото отново купона беше мощен, както обикновено :) Да съжаляват тези, които го пропуснаха. Ако така ще играят всеки път като се събираме, нямам нищо против да го правим непрекъснато :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”