Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 17 фев 2012 14:15

GONG.Bs написа:
subzero написа:Бърз обзор,че ми се спи....Такааа,оказа се,че познавам повече хора отколкото си мислих! :mrgreen: Нейчо познавал сестра ми,а аз познавам брат му(само не знам откъде) и Духчето познавам(служебно)!Беше забавно,макар и кратко!Миро твърдо стоеше на позицията си(нищо,че с/у него имаше цял отбор откачени) и не мръдна и милиметър!То с таз физика бая ши трябва да го 'молим" да идва с нас!Ши на мята кът кегли!!Изображение Идеята на petkan за кафето е добра!Не знам с идеята на картаго кво става!!Някой пусна мухата да викнем Киряков и да му зададем няколко въпроса(Колко дължат действително ЦСКА за Платини както предложи Миро примерно),ама и да не го викнем пак можем да си задаваме въпроси помежду си!Баси как забрайх да платя!Тц!Тц!А бе Ицо,аз що си мисля,че беше от ЦСКА или Нейчо те отвори за правата вяра?? ;) Или бъркам...Аз се стягам за 4-ти!Не знам дали ще мога да се видя с вас преди това!Ако не се видим,ще (си) пишем!!Между другото мисля,че имам едно знаме-синьо,със старата емблема!Вероятно датира от края на 90-те!!Дано го открия!!Ами тва е май!Владо,във форума на ЦСКА ми е скучно днеска,пък и няма кой да ми пази гърба!! :mrgreen: Аре лека ,пичове!И утре леко с аналгетиците!!

Данчо,аз и цска ,по добре ме напсувай на майка.Обиждаш ме бич, само Бургас.

Сори,объркал съм рейса!!! :oops: Простете!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 фев 2012 15:10

Черноморец разгроми с 8:0 Светкавица в контролна среща, която се игра днес в Поморие. Тимът на Димитър Димитър допусна 5 гола през първата част и още три през втората.

Николай Николов даде тон на "акулите" с попадение в 16-ата минута. Минута по-късно новият футболист в Черноморец Боли удвои. В 24-ата минута резултатът стана класически, а автор на гола стана Траян Дянков. До края на първата част Боли вкара втория си гол, а Цонков се разписа за 5:0.

През втората част головата фиеста продължи. В 62-ата минута Боли оформи своя хеттрик, а Георги Терзиев вкара за 7:0 в 74-ата минута. Крайното 8:0 бе оформено от Боли, който заби четвъртото си попадение в мача в 84-ата.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 17 фев 2012 16:03

Bartolomej написа:
Черноморец разгроми с 8:0 Светкавица в контролна среща, която се игра днес в Поморие. Тимът на Димитър Димитър допусна 5 гола през първата част и още три през втората.

Николай Николов даде тон на "акулите" с попадение в 16-ата минута. Минута по-късно новият футболист в Черноморец Боли удвои. В 24-ата минута резултатът стана класически, а автор на гола стана Траян Дянков. До края на първата част Боли вкара втория си гол, а Цонков се разписа за 5:0.

През втората част головата фиеста продължи. В 62-ата минута Боли оформи своя хеттрик, а Георги Терзиев вкара за 7:0 в 74-ата минута. Крайното 8:0 бе оформено от Боли, който заби четвъртото си попадение в мача в 84-ата.

Кога т'ва бе? :o
Аз казах ли ви за Боли-то :) Ааааах как ще ги Боли ония на 4-ти :twisted:

[offtopic]И к'ва станя тя момчета? Снощи иху, иху и ся....тихо :shock:[/offtopic]
Последна промяна от petkan на 17 фев 2012 16:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 фев 2012 16:33

Героите са изморени ;) Или жените им са ядосани :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: От много вино снощи не се сетихме за контролата днес ;)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 фев 2012 16:34

Купона си е купон! Жена ми ме видя ухилен като месечина като се прибрах и ми вика "Начеса ли си крастата!" ))))), банкета чинно си ме чакаше, до 4 сутринта купонясваха, май точно на време се появих при тях, за живите включвания, ами верно, сметка си е, но бях обещал, а и малко PR, а се радвам, че с духа се оказахме от една и съща кръвна група! Пичове, както винаги ми беше изключително приятно да се видим! Аз си действам по задачата, даже слабо казано действам, обсебен съм от това, щото може да сме първите форумни герои, които ще направят нещо подобно! И накрая разбира се едно моШно: Мошшшшшшенннннницииииии :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 17 фев 2012 16:42

Bourgas написа:Героите са изморени ;) Или жените им са ядосани :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: От много вино снощи не се сетихме за контролата днес ;)

Е кой пък знаеше за тази контрола :?: Снощи никой нищо не каза....

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 фев 2012 16:45

petkan написа:
Bourgas написа:Героите са изморени ;) Или жените им са ядосани :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: От много вино снощи не се сетихме за контролата днес ;)

Сега като се сетя, знаех, изпуснали сме 8 гола, 4 от които на Боли. Той ще е машината този полусезон :twisted:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 17 фев 2012 16:49

Bourgas написа:
petkan написа:

Сега като се сетя, знаех, изпуснали сме 8 гола, 4 от които на Боли. Той ще е машината този полусезон :twisted:

Ами и аз това казвам де :)
На предната контрола Картагото, Калпазанчо и Ники сякаш не бяха кой знае колко въодушевени от Боли-то, ама аз им викам - той ще да е :)
Оооооох как Боли, Болииииииииии :twisted:

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 17 фев 2012 16:51

Bartolomej написа:

Сериозен резултат :shock: но е видно,че бая отбори ще ги БОЛИ!

Имам едно усещане,че отборът играе по-разкрепостено и без напрежение и не се притесняват толкова,когато не играят пред зоркия и критичен поглед на някой от групата :lol: Май ще Ви забраня да ходите на мачове ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 фев 2012 16:54

Оха нашите най-сетне вкараха малко повече голчета.Тоя Боли от сега да му гледат договора как е,че ЦСКА да не се опита и него да открадне.Преди няколко дена четох в другите форуми как си разпределят местата за европейските квоти,но нас никой не ни брои за живи.Ей сега като тупнем ЦСКА ще се окъкат :mrgreen: .

Сещам се за един резултат Литекс-ЦСКА 8-0 :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Черноморец”