GONG.Bs написа:subzero написа:Бърз обзор,че ми се спи....Такааа,оказа се,че познавам повече хора отколкото си мислих!Нейчо познавал сестра ми,а аз познавам брат му(само не знам откъде) и Духчето познавам(служебно)!Беше забавно,макар и кратко!Миро твърдо стоеше на позицията си(нищо,че с/у него имаше цял отбор откачени) и не мръдна и милиметър!То с таз физика бая ши трябва да го 'молим" да идва с нас!Ши на мята кът кегли!!
Идеята на petkan за кафето е добра!Не знам с идеята на картаго кво става!!Някой пусна мухата да викнем Киряков и да му зададем няколко въпроса(Колко дължат действително ЦСКА за Платини както предложи Миро примерно),ама и да не го викнем пак можем да си задаваме въпроси помежду си!Баси как забрайх да платя!Тц!Тц!А бе Ицо,аз що си мисля,че беше от ЦСКА или Нейчо те отвори за правата вяра??
Или бъркам...Аз се стягам за 4-ти!Не знам дали ще мога да се видя с вас преди това!Ако не се видим,ще (си) пишем!!Между другото мисля,че имам едно знаме-синьо,със старата емблема!Вероятно датира от края на 90-те!!Дано го открия!!Ами тва е май!Владо,във форума на ЦСКА ми е скучно днеска,пък и няма кой да ми пази гърба!!
Аре лека ,пичове!И утре леко с аналгетиците!!
Данчо,аз и цска ,по добре ме напсувай на майка.Обиждаш ме бич, само Бургас.
Сори,объркал съм рейса!!!