Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще има ли нова синя приказка
Според мен приказката вече започна.И ще се разказва поне до зимата.моята прогноза е ,че ще влезем в групите на ШЛ.пък там каквото сабя покаже
Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!
pomiqrat написа:супер смешен Йовов. милия не му стига въздуха в гъргите.
Дай му малко от твоя тогава като не му стига на него... ти като гледам имаш в излишък особено за критика и да казваш кой е смешен и кой не...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!
Ицо е човек който може да реши всеки един мач. Обаче се видя, че вече не е за цял мач.
Re: "Въобще не знам, кой е този играч"
friday написа:Хората са казали, който много говори нищо не прави, вижте Литекс как си траят и хоп - пратят някой футболист на запад, преди години така Гонзо го пращаха във Валенсия, Майорка и не знам къде още, а човекът отиде в Рен
Така е. Трансферната политика на Левски през последните 7-8 години е тотално объркана. Тотална каша. И на фона на всичко това постиженията ни стават още по-ценни... представете си ако ни управляваше кадърен човек, дори не е задължително да е много финансово заможен... според мен успехите щяха да са доста по-големи!
Аз съм раздвоен
От една страна в ШЛ - много пари и много бой ни очаква.
От друга в лига ЕВРОПА - по малко пари, но със сигурност по-достойно представяне, даже като гледам схемата на турнира съм почти сигурен, че имаме сили да играем в Европа и пролетта.
Незнам какво искам повече... на кантар са нещата, все пак мелодията на ШЛ на стадион "Васил Левски" е несравнима с нищо!!!

От друга в лига ЕВРОПА - по малко пари, но със сигурност по-достойно представяне, даже като гледам схемата на турнира съм почти сигурен, че имаме сили да играем в Европа и пролетта.
Незнам какво искам повече... на кантар са нещата, все пак мелодията на ШЛ на стадион "Васил Левски" е несравнима с нищо!!!
-
Re: Радко- джентълмена с бялата риза!
Интересното е, че аз бях един от критиците на Достанич, още преди да е водил и един мач на Левски ! Въобще не бях съгласен с назначаването му. Сега за сега обаче, той запушва....а и вероятно не само моята уста, с работата си до момента !
Далеч съм от мисълта да му пиша оди за възхвала.....още повече, че не е постигнал още нищо ! Това че, най малко ще играем в групите на Лига Европа, не е кой знае какво, защото това беше много вероятно, и при предишният треньор Велев.
Факт е обаче, че макар и малко трудно, но се вижда някаква промяна в играта ни, най вече в атака.....с една идея, по разнообразно и свежо.
Искам да отбележа много доброто ръководене на снощният мач....можеби само с едно изключение.....трябваше да бъде сменен Сърмов, защото откровено си плачеше за червен картон ! Иначе с другите смени уцели, а също така и с промяната на ритъма на игра....аз лично бях много доволен от влизането на Вагнер....на пръв поглед странна смяна, с оглед на това, че замени Йовов....но в действително с този ход, Радко затвори изцяло левият ни фланг.....и не само, но и по този начин, центриранията от ляво запазиха качествата, дори и се подобриха....защото ако не друго в момента- на тези години и физическа форма, Вагнер все още си има перфектното центриране и пас.
Въобще до тук......Радко с бързи темпове, ме кара да променя мнението си за него.....дано да си го променя напълно след около 20 ина дена !
Далеч съм от мисълта да му пиша оди за възхвала.....още повече, че не е постигнал още нищо ! Това че, най малко ще играем в групите на Лига Европа, не е кой знае какво, защото това беше много вероятно, и при предишният треньор Велев.
Факт е обаче, че макар и малко трудно, но се вижда някаква промяна в играта ни, най вече в атака.....с една идея, по разнообразно и свежо.
Искам да отбележа много доброто ръководене на снощният мач....можеби само с едно изключение.....трябваше да бъде сменен Сърмов, защото откровено си плачеше за червен картон ! Иначе с другите смени уцели, а също така и с промяната на ритъма на игра....аз лично бях много доволен от влизането на Вагнер....на пръв поглед странна смяна, с оглед на това, че замени Йовов....но в действително с този ход, Радко затвори изцяло левият ни фланг.....и не само, но и по този начин, центриранията от ляво запазиха качествата, дори и се подобриха....защото ако не друго в момента- на тези години и физическа форма, Вагнер все още си има перфектното центриране и пас.
Въобще до тук......Радко с бързи темпове, ме кара да променя мнението си за него.....дано да си го променя напълно след около 20 ина дена !
Re: Евробоецът за последните 10 години - факти, а не измислици
Готово, пуснах го и до Спортал, но съм убеден, че няма да го пуснат, още по-малко пък на първа страница
Ако излезе нещо - драсни един ред да знам, така или иначе не следя спортал.

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- metodito
- Контакти:
Според мен, защитата трябва да подобри представянето си. Вчера им създадохме две положения (не си ги създадоха азерите). Ако беше Бремен или някой подобен отбор от тези две положения щяха да ни вкарат три гола. Имаше един момент в който Топчо гардира някаква топка (по неговия си начин), а Минев седи и гледа все едно е седнал на трибуните. Не трябва да има такива неща. Иначе защитата като 1ици според мен е много добра, трябва им малко игрова практика и вс ще си дойде на мястото. А най ми хареса, че по едно време и Дениран и Христов бяха в нашата половина и помагаха на защитата. Това е начина. Все пак, си оставам предубеден спрямо РаДко. Кога мислеше да пусне Дарко, ако не се беше се контузил Жоазиньо. Колкото и мача да изиграем в Европа, каквото и да направим, сравнено с предните две години - ще е приказка. Дано накрая всички заживеят щастливо. Да има сватба, и мен да поканят. 

delpi написа:Аз съм раздвоен![]()
и аз съм на това мнение
Re: Радко- джентълмена с бялата риза!
момчета всички тук сме левскари и затова не искам да прозвучи грубо но си личи че някои не са играли футбол и
коментират нещата малко като в махалата . Нека си кажем истината че с тези футболисти това ни е максимума . Не става само с желание и левскарски дух,а трябва и класни футболисти.Не може да искаш успехи в Европа и да разчиташ на бразилчета взети от 2 лига в Бразилия за 100000евро или на ветерани които като направят един спринт и мача свърши за тях.Имаме ли един класен плеимейкър който да може да подаде голов пас .Истината за мен е че с тези футболисти срещу по сериозни европейски отбори ще береме големи ядове. Колкото до Достанич личи си че е сърбин ,а те се слават с голямо самочуствие и евро манталитет и дано това нещо придаде на наще футболисти ,защото това най много ни липсва когато играем срещу евро грандовете. САМО ЛЕВСКИ !
коментират нещата малко като в махалата . Нека си кажем истината че с тези футболисти това ни е максимума . Не става само с желание и левскарски дух,а трябва и класни футболисти.Не може да искаш успехи в Европа и да разчиташ на бразилчета взети от 2 лига в Бразилия за 100000евро или на ветерани които като направят един спринт и мача свърши за тях.Имаме ли един класен плеимейкър който да може да подаде голов пас .Истината за мен е че с тези футболисти срещу по сериозни европейски отбори ще береме големи ядове. Колкото до Достанич личи си че е сърбин ,а те се слават с голямо самочуствие и евро манталитет и дано това нещо придаде на наще футболисти ,защото това най много ни липсва когато играем срещу евро грандовете. САМО ЛЕВСКИ !