Истинска история

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Re: Истинска история

Мнениеот alive » 05 авг 2009 23:58

Е,не може на дербито да имате 7000 човека публика и като прибавя и ботевисти където са били измежду по обикновените зрители/естествено,не където ви е агитката/какво остава?!айде 6000!Спомняш ли си мача преди 2 години където имаше на стадион Ботев над 20 000?Това са фактите,но айде сега да не ви засягам егото...нали в последните години имате повече победи от нас.Причината е една и всеки я знае Д.Х-С.Въпреки,че вас това не ви засяга...остава статистиката.Споменах ти факта са посещенията на мачовете.
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 06 авг 2009 08:27

alive
Е,не може на дербито да имате 7000 човека публика и като прибавя и ботевисти където са били измежду по обикновените зрители/естествено,не където ви е агитката/какво остава?!айде 6000!Спомняш ли си мача преди 2 години където имаше на стадион Ботев над 20 000?Това са фактите,

Е... стига бе майна!!! :lol: Ей, за т'ва казвам, че изглеждате несериозно... Какви факти са това?! Смешно е да твърдите такива работи... Това твоето не са факти, а лични предположения... Видите ли "на последното дерби ние /демек вие - ботевисти/ като не дойдохме на стадиона имаше 7 000"... Само, че се оказва, че вие /ботевисти/ все пак сте дошли :) /една част/... смесени сред нас /локомотивци/... и накрая ще се окаже, че сигурно ние от тези 7 000 сме били около 1 500, 'щото вие всъщност РЕАЛНО не сте бойкотирали :lol: и от около 350 000 /иронично казано :lol: / привърженици на Ботев в Пловдив има 5 500 ботевисти, които несъгласни с бойкота са дошли "инкогнито" :lol: ... че чак за да не ги разбере никой една част е взела участие и в хореографията... :lol: ... Да не говорим, че последното дерби, което реално е минало границата от 20 000 зрители е може би мача-бенефис на Наско Узунов.. т.е. от времето, когато ние бяхме в "Б" група... Е!!! Там... точно като теб... Пепи Василев /коментатора на мача/ прави един много интересен коментар /пак на СОБСТВЕНА преценка/, в които твърди, че публиката на Локомотив въпреки факта, че отбора е в "Б" група, в този мач е повече от тази на Ботев!!! Ако държиш, този момент също можем да го качим в youtube, но това лично за мен е много, много глупаво... Е.... и какво?!!! Трябвали на тази база аз сега да ти се правя на интересен и да ти разправям колко сме повече, 'щото видите ли т'ва го е казал [b]дори някой безпристрастен[/b]... Смешно е майна!!! Това не са факти.... Това са пълни глупости!!! И няма как да е друго след като използваш за довод личната си преценка и окомер!! Несериозно е!!!
Изображение

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 06 авг 2009 09:40

Мен ако питаш спор тук няма...

Няма как да се получи спор, при положение, че сме принудни да вярваме на "честната дума" на този или онзи.

НА ТЕБ НЕ ТИ СЕ ЧЕТЕ... и искаш всичко МЪРЗЕЛИВАТА!!! Няма как да стане пич!!! Прекалено несериозно е!!! А искате да ви приемат хората сериозно!!!

:lol: Това беше забавно. Мога да те уверя, че чета доста повече от всичките ви потребители тук, взети заедно. НО...този живот е прекалено кратък и не си струва да се губят безвъзвратно ценни моменти от него за НЕСЕРИОЗНИ неща като вашите твърдения. По същата причина не гледам и тъпи филми напр. Просто пресявам нещата ;)

Аз спор разбирам като твърдиш, че ВИНАГИ сте имали повече публика да го докажеш по някакъв начин...

Доста нелепо. Все едно аз да поискам ТИ да докажеш, че сте имали повече публика, след като твърдиш, че ние не сме прави. А междудругото, ето ти една МЕГА-ГЛУПОСТ сътворена от вас:
Рекордът за най-голямо домакинско посещение на мач принадлежи на "Локомотив Пловдив 1936". През 1981 г. "Локо Пловдив" играе дербито си с "Берое" (Стара Загора) пред 68 000

С въпросната нагла и безочлива лъжа, дори сте "обогатили" базата-данни на Уикипедиа. Чули сте някъде (а много са и видяли лично), че на мача Ботев-Барселона имало 62 000 и естествено сте решили да си съчините нещо да не би да останете по-назад.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 06 авг 2009 10:07

ktulu.
Няма как да се получи спор, при положение, че сме принудни да вярваме на "честната дума" на този или онзи.

Ха-ха... Ами ktulu., за чия "честна дума" говориш бе майна... На Димитър Попдимитров ли... на Климент Симеонов ли?!!! На цялата БГ футболна статистика ли?! :lol: ... и ако първите две имена не ти говорят нищо... то надявам се името Румен Минков да ти говори!!!... Трябва да ти кажа, че в писанията си /статистиките си/ през годините той също се нарежда до тези, които признават тази връзка на днешния Локомотив със Спортклуб... :lol: Ако се съмняваш... кажи само... веднага ще те насоча, къде да прочетеш и ще се убедиш...
Съмнявам се обаче... :)

ktulu.
Доста нелепо. Все едно аз да поискам ТИ да докажеш, че сте имали повече публика...

Ами когато направя такова твърдение с право можеш да ми поискаш такова нещо... НО!!! Трябва да отбележа, че не съм аз този, който го прави... Нали?!! :) Така че.. сега аз съм в правото си!!!

ktulu.
А междудругото, ето ти една МЕГА-ГЛУПОСТ сътворена от вас:

Кои са тези "вас" бе майна?!! :lol:

Ето какво казваме НИЕ :) по случая... А ако искаш да се зпознаеш повечко с това как хората са посещавали мачовете на Локомотив пез годините... можеш да прочетеш /ако ти се чете де :lol: / повечко тук - http://www.loko-pd.com/tradition... Честна дума!!! :lol:

Изображение
Изображение

ktulu.
С въпросната нагла и безочлива лъжа, дори сте "обогатили" базата-данни на Уикипедиа. Чули сте някъде (а много са и видяли лично), че на мача Ботев-Барселона имало 62 000 и естествено сте решили да си съчините нещо да не би да останете по-назад.

ktulu.... ето как отново "стреляш" на посоки и сипеш обиди и определения не където трябва... Незнам кой е автора на въпросния цитат, който си пуснал... но аз ти поствам как това е било отразено в пресата веднага след мача... Е!! Там си пише, че стадиона е бил пълен и е имало 40 000.... Айде да ги докараме до 45 - 50 хиляди ОК!!! Ама да кажеш, че на мача с Барса сте имали 62 000 при капацитете 45 000 макс на "Девети септември" е малко множко майна!!! Вие откъде я вадите тази цифра?!
Изображение

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 06 авг 2009 20:16

Играли сте пред 40 000 зрители на Васил Левски за влизане в Агрупа...Само,че повече от половината зрители според мен са били софиянци!Не може 40 000 зрители от Пловдив да дойдат на мач...стига глупости...
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 авг 2009 21:07

alive написа:Играли сте пред 40 000 зрители на Васил Левски за влизане в Агрупа...Само,че повече от половината зрители според мен са били софиянци!Не може 40 000 зрители от Пловдив да дойдат на мач...стига глупости...

Да бе.Половината софиянци са били наши фенове.Или на Осъм. :lol: Знам,че не ти се вярва,по точно не ти се иска.Обаче така си беше.Бях на този мач с Осъм.На връщане беше голям купон.На предното стъкло на "Сетрата" на ЛокоПД беше монтирана голяма буква "А" със светлини,като коледна елха.Пътувахме 4 часа от София до Пловдив - в колона само от Пловдивски коли,с черно-бели знамена и шалове..Същото е било по влаковете,защото имаше 8 извънредни композиции за мача.Няма да ти казвам какво стана,когато се прибрахме.Хората се прегръщаха и пиеха по улиците на града.Да не изпадам в подробности...Знам,че ти е трудно да си го представиш,защото...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 06 авг 2009 21:11

alive
Играли сте пред 40 000 зрители на Васил Левски за влизане в Агрупа...Само,че повече от половината зрители според мен са били софиянци!Не може 40 000 зрители от Пловдив да дойдат на мач...стига глупости...

Ами да... едва ли всичките 40 000 са били от Пловдив, но е факт, че никой досега не се е доближил дори и малко до тази цифра - 40 000 /четиредесет хиляди/... 40 000 зрители на редови мач в "Б" група... 40 000 на бараж за влизане в "А" група в София... Ако не съм прав поправи ме!!! Странно, защо софианци не са проявявали същият интерес и към други подобни срещи, когато става въпрос за "Б" групата... то сигурно предната година тези същите софианци са пътували и до Пловдив за да гледат Локото срещу Берое /пак в "Б" група/... а полувината от тях са били и в Казанлък!!! :) Яшно тези софианци много им допада "Б" групата!!! Толкова, че общо 400 000 /четиристотин хиляди/ са посетили всички мачове на отбора в "Б" групата!!! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Scotland
Контакти:

Мнениеот Scotland » 06 авг 2009 21:16

ей майна, чета и ми се пълни душичката, крадците на топка от несъществуващото игрище с дванайсет годишния учредител, тръгнали да обясняват на Рама.......ей тва си е четиво.........
LPFC

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 06 авг 2009 22:26

Само,че времената тогава бяха съвсем други и хората ходеха на мачове,затова ти пиша,че повечето публика е била от софия...вярвай още на измислени по това време журналисти!Сигурно е бил някой като оня от марица Дончо Донев,когато бяхте в Б група на стадиона има 500 човека,и оня езкемпляр ги пише във вестника 5 000...стига глупости...както с 40 000 на гостуване...голям смях наистина :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 06 авг 2009 22:27

Scotland написа:ей майна, чета и ми се пълни душичката, крадците на топка от несъществуващото игрище с дванайсет годишния учредител, тръгнали да обясняват на Рама.......ей тва си е четиво.........

Да вие сте създадени преди нас нали?!1929...още малко и 1909 хаха
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”