Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- comandosa1
- Контакти:
Re: Радко- джентълмена с бялата риза!
Айде ся по-леко, се пак само 3 седмици е тука Ратко, има още мнооого тепърва да показва. До тук добре ама все още много рано да го възхваляваме и въздигаме като голям специалист. Наистина има облик, снощи беше първия мач от мноого време насам в който бях доволен от играта на отбора почти през целия мач.
- mistreated
- Контакти:
Re: Искахме плейофи,жребия се тегли на 07.08
Кипърските отбори са много силни домакини и изобщо не трябва да се подценяват. Показаха го Анортозис миналата година, показва го и Апоел тази. Така че не знам дали това е приемлив съперник. Залцбург са доста силни за нашите стандарти, гледах им гостуването в Загреб и мога да кажа, че играха много добре. Другите отбори са ми пълна мъгла, чудно ми е как Шериф са успели да отстранят Славия, явно нивото на чешкия клубен футбол в момента е спаднала доста, тъй като и Спарта не дадоха никаква съпротива на Панатинайкос. Дебрецен не са нищо особено, може би малко по-добри от Баку. Същото се отнася и за Вентспилс. Общо взето Левски за поредна година има уникален шанс да влезе в групите на ШЛ и въпреки, че съм от ЦСКА мисля, че ако не се паднат Залцбург и донякъде Апоел, то няма да имате проблеми с останалите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Понякога не мога да разбера мисленето на някои фенове! Човека за 10дни постигна с футболисти ,които дори не е селектирал,с футболисти които не е и подготвял даже това което други не успяваха изобщо ,или им трябваше доста повече време! Ами най-малкото даде ни шанс да мечтаем за ШЛ отново или поне да гледаме евромачове до Коледа поне! Искахте смяна на Кокъла,имате я! Отбора тръгна сега какво искате? Ако беше се провалил пак ли щяхте да пеете че е рано за оценка? Знам че мнозина подсмърчат за Мъри! Да факт- досега с него имахме най-големи успехи! Последната му година беше катастрофа обаче! Откакто е в Литекс дори и с чудесните футболисти които има,ги бием без проблеми! Радко го би и с девет футболисти даже! Дайте да се обединим,да си подкрепяме отбора и треньора ,за да имаме успехи! Само Левски!
Re: Нека приказката да започне сега!!!
Sleepwalker написа:.cskara. написа:Каква приказка бе?Равностойна игра с отбор като Баку,с изключение на минутите след първият гол,а как ли ще играете в следващият кръг,където отборите са с клса над днешният ви противник?Нищо,че съм цесекар,но ако Левски играеха добър и стойностен футбол,щях да бъда за тях,но не мога да приема,че отбора,който ни представя в най-силният европейски турнир,бие с мъка тези азерски анонимци и създава по 2-3 смислени атаки,а всичко останало е безцелно ритане и смешни пасове.
?????? Прав си,че Баку са анонимници,но трябва да признаеш,че само през първото полувреме имахме 3 (три) 1000% възможности,които не влязоха заради карък!Това е факт,човек!През второто полувреме имахме още толкова,освен двата гола!За първия мач съм съгласен,че нашите само кюскаха топката,но сега такива изритвания почти нямаше!Да не се изхвърлям,но ако беше влязло поне едно от положенията през първото полувреме,Баку отиваха на сериозна разлика и мисля,че няма как да не признаеш това! Успех на твоя отбор утре,дано биете Дери!
Какъв успех им пожелаваш на тия нещастници, дано да го издухат довечера, комплексирани свине!!!!
-
- Контакти:
Re: Искахме плейофи,жребия се тегли на 07.08
Аз не искам само апоел,но и те да се паднат Левски в шампионска лига отново.
Ратко е един от учителите на Мъри, аз съм много доволен, че той е начело на отбора. 

Re: Жо!?
успешно и бързо възтановяване
- ludost
- Контакти:
много е рано за оценки още.но е добре че отбора побеждава и трупа самочувствие.
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Вероятни съперници !!!

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Пичага много добре си ги описал играчите ни, само дето страшно бъркаш за Милиев и Балтанов... Те са ни бъдещето. Милиев е милион пъти по-добър от Генев, но не знам защо не го вкарват в групите. А Лъчо е страшен универсален футболист. Както и си объркал описанията на бразилчетата... Жо, в момента е в дупка и прави глупости, докато Зе макар да се усира със соловите акции поне в БГ първенството е цар. Иначе наистина ни трябва ляв бек. Минев не е лош защитник, но само защитник. В атака тръгва страшно рядко, а в днешно време не трябва да има разлика между ляв бек и ляво крило.