Новият стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Новият стадион "Христо Ботев"

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 27 яну 2012 15:26

danimann написа:между другото нещо което ми направи впечатление-Южната трибуна,предназначена за гостуващите агитки ще е с капацитет 5000...това означава,че на разположение за феновете на домакините остават едва 13 000,което за мен е недостатъчно.лично мое мнение.не знам вие как мислите.
п.с.-нямам търпение да видя ТИ в завършен вид и най-вече козирката,която ми прави много добро впечатление... :)

Има вероятност козирката на ТИ да остане за втория етап, но това е само слух засега, докато не стане, няма как да се вярва само на слухове :)

Иначе за гостуващия сектор - нали се сещаш, че едва ли ще е перманентно затворен? Шансът всеки мач да има големи агитки е по-скоро нулев, отколкото реален, така че секторът най-вероятно ще е със свободна продажба на билети. А и не е показвана "клетката" къде точно и колко голяма ще е, по-скоро се говори че гостуващите фенове ще са на Южната, а не че цялата ще е за тях.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 27 яну 2012 15:46

Шврнц Тпрунков написа:
danimann написа:между другото нещо което ми направи впечатление-Южната трибуна,предназначена за гостуващите агитки ще е с капацитет 5000...това означава,че на разположение за феновете на домакините остават едва 13 000,което за мен е недостатъчно.лично мое мнение.не знам вие как мислите.
п.с.-нямам търпение да видя ТИ в завършен вид и най-вече козирката,която ми прави много добро впечатление... :)

Има вероятност козирката на ТИ да остане за втория етап, но това е само слух засега, докато не стане, няма как да се вярва само на слухове :)

Иначе за гостуващия сектор - нали се сещаш, че едва ли ще е перманентно затворен? Шансът всеки мач да има големи агитки е по-скоро нулев, отколкото реален, така че секторът най-вероятно ще е със свободна продажба на билети. А и не е показвана "клетката" къде точно и колко голяма ще е, по-скоро се говори че гостуващите фенове ще са на Южната, а не че цялата ще е за тях.

По принцип си прав,че сектора ще е свързан с другите сектори,поне по план,и че няма да е целия сектор за гостуващите агитки.ама нали се сещаш,че на мачовете с Локо пд,ЦСКА,Левски няма кой луд човек да седне там,поради основателни причини :lol: т.е за тях например целия сектор ще е ''техен''.
п.с.-надявам се това за козирката да е само слух.
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 27 яну 2012 15:51

danimann написа:
Шврнц Тпрунков написа:

По принцип си прав,че сектора ще е свързан с другите сектори,поне по план,и че няма да е целия сектор за гостуващите агитки.ама нали се сещаш,че на мачовете с Локо пд,ЦСКА,Левски няма кой луд човек да седне там,поради основателни причини :lol: т.е за тях например целия сектор ще е ''техен''.
п.с.-надявам се това за козирката да е само слух.

Те с тези три отбора ще е навалицата, шансът Светкавица или Калиакра да докарат повече от 10 човека (част от екипа на отбора) клони към нула.

Това за козирката го чух съвсем случайно като коментар, за това дебело подчертах, че е само слух.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 27 яну 2012 23:45

То сектора кат е за 5 000 незначи че толкова ще пускаме ;). 10 процента е по закон, ако искаме ще се ограничим в тези 1 800. С малки буферни зони заради вентуални мрежи на сектора за гости капацитета може да се увеличи от 13 малко нагоре... дедазнам. Ще видим кат стане реланост всичко
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 28 яну 2012 10:37

Южната трибуна в момента е 5000! След ремонта капацитета ще падне на 3000 с преходните зони към ТИ и ТЗ. Клуба ще отпуска толкова билети за гостуващия отбор, колкото и ще получава за нашите гостувания.

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Седалки и система за видеонаблюдение купува Ботев

Мнениеот Dexter Lord » 16 фев 2012 17:44

18 000 седалки, отговарящи на изискванията на УЕФА, електронно табло и система за видеонаблюдение ще закупи отборът на Ботев (Пловдив) с парите от софийския боклук. Това стана ясно по време на днешната сесия на общинския съвет, където бе гласуван и приет бюджетът на Пловдив за тази година.

Първоначално сумата, в размер на 1 млн.лева, беше предвидена за изграждане на нова трибуна, но заради плановете на ръководството за цялостна рекоснтрукция на стадиона, те решиха да използват парите за друго, обясни ресорният зам.-кмет Георги Титюков.

Общо 2 млн. от парите, които държавата дължи на Пловдив, за приемането на софийския боклук, са предвидени за местните Ботев и Локомотив. Смърфовете ще използват средствата за изграждане на осветление на Лаута.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Седалки и система за видеонаблюдение купува Ботев

Мнениеот Raoul_Duke » 16 фев 2012 18:00

Важното е нещата да вървят, напук на всички, дето могат само да злобеят и да палят билбордове, които така или иначе пак ще бъдат възстановени 8-)
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 16 фев 2012 18:02

А дали има някакъв шанс най-накрая да видим на някой стадион от сгъваемите седалки от английски тип ?

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 16 фев 2012 18:09

MoNteSo написа:А дали има някакъв шанс най-накрая да видим на някой стадион от сгъваемите седалки от английски тип ?

Забрави. :mrgreen:

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 16 фев 2012 18:22

Не искам да се заяждам, но това не ви ли притеснява? Да не се окаже накрая, че ще ви лепнат едни седалки върху старите трибуни, като на Локомотив-Спортклуб-Караджата-Аспарух-Кубрат-Адам и Ева?

Върни се в “Ботев”