1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fen4ica
Контакти:

Re: 1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец

Мнениеот fen4ica » 07 дек 2011 11:52

venomcho написа:
fen4ica написа:Ти колко добре познаваш историята на Лудогорец? Явно не я познаваш? ФК Лудогорец съществува от 1945 г.Клуба го е имало и преди Домусчиев но при него нещата тръгнаха нагоре. Както сам казваш поради липса на средства отбора ви е в Б група и оцелявате. Е, ние оцелявахме доста дълго време и сега е нашия шанс. Глупаво е да правиш прогнози от рода на "след Домусчиев". То по твоята логика ако го гръмнат трябва и заводите му да затворят. Ако не е Кирил ще е Георги и все е Домусчиев. "А" отбора може да не е все на върха, което е нормално, но детската школа ще я има, защото там в момента се обучават 180 деца. Така, че и да се върнем в миманса което не го вярвам, има с какво да ни помнят. Долавям доза песимизъм с привкус на завист. Направихме име, постигнахме резултати и това ви дразни. Ако трябва да мислим кой колко и кога....то тогава да закриват всички клубове защото всеки клуб е зависим от някой собственик и спонсор, който може да се гътне и да не успее да напише историята и традициите на дадения клуб. Прекалено драматизираш нещата приятел. Само с история, спомени и име нещата не стават! ;)

пич, вземи спри с писанията, защото ще развалиш иначе наистина добрите мнения и симпатиите от повечето от нас към клуба ви :!:
не знам какво сте направили, ама определено не ни дразни, а напротив - ние се радваме на всеки дръзнал да разруши синьо-червената мъгла, подобно на нас, но повтарям - само подобно :!:
защото колкото победи имаме и срещу двата хартиени тигъра, още бая трябва да се постараете, така че вярвай ми - не ви завиждаме за абсолютно нищо, по-скоро на нас все още над 90% от отборите в Б-я имат за какво да ни завиждат, та ако ще и да сме в областните групи :!:

продължавам да желая успех на Лудогорец в първенството, въпреки дребните ти заяждания...

Или аз не се изразих добре, или ти не ме разбра! ;) Не съм от хората, които се заяждат! Напротив доста позитивен човек съм. Това което не мога да приема и ме дразни е когато се насаждат предположения или изтърканите клишета с историите и традициите. Предполагам си съгласен, че всичко това е игра на думи и теория. Реалността е на терена! На мен ми се иска всички клубове да се поддържаме за да има развитие във футбола. Пристрастия трябва да има определено то това е и идеята, но нека да не се стига до крайности. Кой, как и до кога ще оцелее това е много тънка и деликатна тема и едва ли ние феновете можем да променим нещо, освен да Дано всички клубове да се могат и да се развиват нагоре. Ботев Пловдив е бил един от клубовете които харесвам и когато Радуканов го пое се зарадвах искрено! Коментирахме в нас, че това ще е добре за отбора ви скоро ще влезете в А група, където ви е мястото! И все пак предлагам, нека всеки си гледа и подкрепя отбора без да дава квалификации за другите! Поне ние не го правим!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 11 дек 2011 20:42

fen4ica написа:Ти колко добре познаваш историята на Лудогорец? Явно не я познаваш? ФК Лудогорец съществува от 1945 г.Клуба го е имало и преди Домусчиев но при него нещата тръгнаха нагоре. Както сам казваш поради липса на средства отбора ви е в Б група и оцелявате. Е, ние оцелявахме доста дълго време и сега е нашия шанс. Глупаво е да правиш прогнози от рода на "след Домусчиев". То по твоята логика ако го гръмнат трябва и заводите му да затворят. Ако не е Кирил ще е Георги и все е Домусчиев. "А" отбора може да не е все на върха, което е нормално, но детската школа ще я има, защото там в момента се обучават 180 деца. Така, че и да се върнем в миманса което не го вярвам, има с какво да ни помнят. Долавям доза песимизъм с привкус на завист. Направихме име, постигнахме резултати и това ви дразни. Ако трябва да мислим кой колко и кога....то тогава да закриват всички клубове защото всеки клуб е зависим от някой собственик и спонсор, който може да се гътне и да не успее да напише историята и традициите на дадения клуб. Прекалено драматизираш нещата приятел. Само с история, спомени и име нещата не стават! ;)

Пич, много добре знаеш че без Домусчиев ще се върнете обратно по регионите. В България има няколко клуба които са с огромно социално значение, които никога няма да се заличат и винаги ще са фактор. Като изключим софийските грандове то Пирин, Берое, Ботев,.... отбори които са се превърнали в институции. Съществуват от 100 години и целия региони живеят за тях. И в най-лошите моменти, те ще са нещо повече от останалият пълнеж в България. Осъзнайте се вече, че всеки си има място и няма нищо срамно в това да не си сред Елита. Лудогорец ще изживее своите славни моменти, в това няма нищо лошо. Но никога няма да има славата и статута на стожерите в българският футбол. Ето на това се вика отбор "еднодневка" За цялата си история веднъж във времето се появява някой който ви прави за кратко в исторически план отбор и после пак обратно.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 дек 2011 14:40

rump_shaker написа:Пич, много добре знаеш че без Домусчиев ще се върнете обратно по регионите. В България има няколко клуба които са с огромно социално значение, които никога няма да се заличат и винаги ще са фактор. Като изключим софийските грандове то Пирин, Берое, Ботев,.... отбори които са се превърнали в институции. Съществуват от 100 години и целия региони живеят за тях. И в най-лошите моменти, те ще са нещо повече от останалият пълнеж в България. Осъзнайте се вече, че всеки си има място и няма нищо срамно в това да не си сред Елита. Лудогорец ще изживее своите славни моменти, в това няма нищо лошо. Но никога няма да има славата и статута на стожерите в българският футбол. Ето на това се вика отбор "еднодневка" За цялата си история веднъж във времето се появява някой който ви прави за кратко в исторически план отбор и после пак обратно.

Все пак ще си позволя да не се съглася с теб, Нострадамус!
Всички отбори, които изброяваш идват от по-големи от Разград градове, което по времето на комунизма им е осигурявало по-добри условия за развитие. Всички тези отбори са от други области на България, докато Североизтокът няма своя гранд, без да омаловажам успехите на Дунав и Черно море.
Всяко нещо си има своето начало и ако до момента Лудогорец в своята 66 годишна история не е имал необходимите условия, то в момента ги има. Впрочем, първият отбор на Разград също се казва Ботев и води началото си от 1920-та година.
Чел съм много мнения на други пророци като теб, които още след новината, че Лудогорец ще играе отново в Б група твърдяха,че това е максимумът. "Надеждата" не умира и същите хора пророкуваха подобни неща, когато Лудогорец оглави Б група. После балонът щеше все да се пука - със Славия, с Левски и с ЦСКА. А Лудогорец продължава да държи едно и също високо ниво. Ето, на това му викам аз елитен отбор - не се плаши от нищо и не сваля гарда. Бях на Армията и видях какво значи мъжка игра дори и да ти вкарат два бързи гола в началото на мача. Дори и двамата съдии да отмениха гол и да си затваряха очите и измисляха засади. Това не спря момчетата и те преобърнаха мача въпреки всичко. Не ги спря и агресивната публика. Който е гледал мача знае за какво става въпрос. Никога няма да падна на това ниво да не вярвам на очите си и вместо да говорим за реалностите и за играта да обезличаваме постиженията с бабешки видения или да живеем в миналото.
Какво съдържа марката на един отбор? За настоящия момент тя съдържа всичко - щаба, футболистите, собственика, феновете, базата. За миналото тя съдържа само феновете и нищо друго. Всичко друго може да дойде отнякъде. Лудогорец винаги е имал фенове.
Все още няма БГ отбор, който да се е превърнал в забележим фактор в Европа. Надявам се това да предстои. И който го постигне и задържи, той ще има славата, която другите нямат. Всичко е въпрос на гледна точка и е желателно да се уважаваме повече, защото да наричате Лудогорец "еднодневка" не е проява нито на добро възпитание, нито на познания относно футбола. Аз също симпатизирам на отбора ви, както и на Радуканов и когато дойде при вас се зарадвах искрено. Дори си пожелах да се срещнем за този мач още преди жребия, защото това са двамата забележим млади треньори на 2011-та година. И двата отбора ще са по-силни тогава, когато ще се играе мача, отколкото сега. Нека се наслаждаваме на срещата и да избягваме да желаем лошото на другия отбор.
Ще се въздържа от прогноза, защото изненади във футбола винаги има. Но преднината в класата на Лудогорец над останалите няма да се стопи толкова бързо, колкото много хора се надяват. Виждам същото последователно надграждане, което ги доведе до позицията им в момента.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 дек 2011 11:31

Живееш в мечти и розови сънища. Да Лудогорец ще е фактор, докато имате този президент. Не бленувай за ново начало на нещо трайно. Балон сте и времето ще покаже. Дали ще е 1,2 10 години няма значение. Няма как да заемете мястото на утвърдените стожери в Българския футбол! Аз не съм Нострадамус но има една хубава дисциплина Статистика и тероия на вероятностите. Няма да задълбавам с формили и математически методи, но ето няколко нещица:

Да не занимавам хората с глупсоти кликни тука: [offtopic]Във всяко едно първенство 80 процента от заемащите челните места отбори са отборите които имат 80 процента от титлите и куите разпределени през годините. Това дава основна характеристика на извадката. Всякакви аномалии от сорта, Реал Сосиедат шампион се случват средно на 10 години в държава. Съответно аномалията от средностатистическите данни изчезва толкова бързо колкото се е появила. Средната продължителност на дадена аномалия е число което трудно би се разграничавала драстично всяка таква аномалия.[/offtopic]

Реал Сосиедат: 2 години пробиха в Примера за малко да станат шампиони, сега са в секунда.
Лийдс: Игра четвърт финал за шампионска лига, 4,5 сезона диктуваха стила в Англия, в момента се намират в 2 дивизия
Блекбърн: Станах шампиони и от тогава са средняк в висшата лига
примери още бол. Иситната е че на мода винаги ще са силните. А тези дето са силните на деня са тези като вас. Имате ли пари там сте. Ако нямате сте си на мястото. За 50 години ви е първото участие в А група, ти вече ми говориш за ново начало, пормяна на историята и алабала. Ако 50 години останате в А група тогава ще се наредите до грандовете. Тогава ще бъдете като Пирин, Черно Море, Ботев и ала бала който се сетиш.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 21 дек 2011 20:01

rump_shaker написа:Живееш в мечти и розови сънища. Да Лудогорец ще е фактор, докато имате този президент. Не бленувай за ново начало на нещо трайно. Балон сте и времето ще покаже. Дали ще е 1,2 10 години няма значение. Няма как да заемете мястото на утвърдените стожери в Българския футбол! Аз не съм Нострадамус но има една хубава дисциплина Статистика и тероия на вероятностите. Няма да задълбавам с формили и математически методи, но ето няколко нещица:

Да не занимавам хората с глупсоти кликни тука: [offtopic]Във всяко едно първенство 80 процента от заемащите челните места отбори са отборите които имат 80 процента от титлите и куите разпределени през годините. Това дава основна характеристика на извадката. Всякакви аномалии от сорта, Реал Сосиедат шампион се случват средно на 10 години в държава. Съответно аномалията от средностатистическите данни изчезва толкова бързо колкото се е появила. Средната продължителност на дадена аномалия е число което трудно би се разграничавала драстично всяка таква аномалия.[/offtopic]

Реал Сосиедат: 2 години пробиха в Примера за малко да станат шампиони, сега са в секунда.
Лийдс: Игра четвърт финал за шампионска лига, 4,5 сезона диктуваха стила в Англия, в момента се намират в 2 дивизия
Блекбърн: Станах шампиони и от тогава са средняк в висшата лига
примери още бол. Иситната е че на мода винаги ще са силните. А тези дето са силните на деня са тези като вас. Имате ли пари там сте. Ако нямате сте си на мястото. За 50 години ви е първото участие в А група, ти вече ми говориш за ново начало, пормяна на историята и алабала. Ако 50 години останате в А група тогава ще се наредите до грандовете. Тогава ще бъдете като Пирин, Черно Море, Ботев и ала бала който се сетиш.

+1912 Много сериозно и аргументирано. Евала!!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 дек 2011 10:16

rump_shaker написа: Балон сте и времето ще покаже. Дали ще е 1,2 10 години няма значение.

И 100 години да е, пак е балон, нали :mrgreen:
Явно съм се лъгал, че феновете на отбора ви са интелигентни и уважават противника. Аз съм до тук в спора. Просто ще гледам мача ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 дек 2011 22:27

tsonpen написа:
rump_shaker написа: Балон сте и времето ще покаже. Дали ще е 1,2 10 години няма значение.

И 100 години да е, пак е балон, нали :mrgreen:
Явно съм се лъгал, че феновете на отбора ви са интелигентни и уважават противника. Аз съм до тук в спора. Просто ще гледам мача ;)

Кат направите поне 1/4 от това което имат големите в А група тогава идвай с тва мнение.

Никъде не сме казали че НЕ уважаваме вашия отбор. Напротив. За мен той играе най-хубавият и качествен футбол в България. Наистина съм впечатлен. Но да ми твърдиш, че не ви уважавам, и не съм достатъчно интелигентен като футболен запалянко, за това че казвам истината, а тя е че вие за първи път опитвате вкуса на А група и вашият успех се дължи единствено и само на ентусиазма на Домусчиев и личният му стремеж да се покаже. Помниш ли Жоро Илиев. Пое Велбъжд, наля пари, направи го фактор и кво стана. После избра Локомотив защото Локомотив имаше традиции за разлика от Кюстендил. Сега Велбъжд скита из селските дивизии и помен няма от преди 10тина години. Кво стана с Нафтата? Нефтохима наля пари в края на 90-те и ги направи фактор в първенството. Но веднага щом парите секнаха и край със силният Нефотхимик. Единствено Литекс засега остава на картата. Ама нали се сещаш че някой ден Гришата ще се оттегли. И тогава Литекс ще си стане пак я Ловеч, я Осъм, ще се върне обратно в Б група и след години някой кат каже "помните ли 15 години слава на тоя отбор". Ама кво са 15 години елитен футбол на фона на 90, 100 и тнтн.
ИзображениеИзображение

neno_bg
Контакти:

Мнениеот neno_bg » 15 фев 2012 09:00

пичове споко,симпатяги са лудогорието,само че за купата нема прошка,смятам че макар и трудно ще ги бием.
BUNTA SEVER

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 16 фев 2012 17:35

Чудно ми е до кога всички привърженици в България ще търпим мачовете за купата да се играят през седмицата. Некадърниците от бфс със сигурност могат да намерят свободни дати, които да са събота и неделя, но не са тръгнали да си блъскат главите, за да го направят.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Върни се в “Архив”