На реванша на Емирейтс очаквам отново Милан да ги надиграе и да победи с минимум 2 гола разлика.
п.п. Голът на Боатенг - красота!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:Всички, които искате Жозе Моуриньо да отстрани Барса... помислете хубавичко над това, че Жозе с РЕал не може да отсрани Барса в два мача! Може само в един на неутрален терен, аккто се получи 2010-а на финала за КнК! Така че, за да ви се изпълни желанието трябва двата отбора да се срещнат на финала, а това означава, любимите ви отбори да са отпаднали... Явно това искате, не вашият любим отбор да спечели, а просто Реал да отстрани Барса..., вие сте ебати "феновете"!![]()
![]()
![]()
Аз съм бил арогантен?! Дооооообре!![]()
![]()
Не виждам нищо арагантно в това да не харесвам англисйкият футбол и да се радвам, когато английските отбори го духат!
dxl написа:Аре стига бе, Мегане. Аман вече от арогантно поведение. Къде си бил 00,01,02,03,04,05,07,08,10? Арсенал са 13 пъти шампион на Англия и един от най-популярните отбори на острова. Нямат ШЛ. В исторически план не седят до Реал, Милан, Пуул, Аякс, Байерн и Барса, но все пак са си име и голям клуб.
tornadoto_96 написа:megan fox написа:Всички, които искате Жозе Моуриньо да отстрани Барса... помислете хубавичко над това, че Жозе с РЕал не може да отсрани Барса в два мача! Може само в един на неутрален терен, аккто се получи 2010-а на финала за КнК! Така че, за да ви се изпълни желанието трябва двата отбора да се срещнат на финала, а това означава, любимите ви отбори да са отпаднали... Явно това искате, не вашият любим отбор да спечели, а просто Реал да отстрани Барса..., вие сте ебати "феновете"!![]()
![]()
![]()
Аз съм бил арогантен?! Дооооообре!![]()
![]()
Не виждам нищо арагантно в това да не харесвам англисйкият футбол и да се радвам, когато английските отбори го духат!
Ама ти верно си мислиш, че сте нещо повече от насКак разбра, че Реал не може да отстрани Барса в два мача. Ако това стане, повярвай ми, цял живот ще ти го натяквам. Защото много си вярваш и ако загубите най-много теб ще те боли, защото ще паднеш от най-високо
tornadoto_96 написа:Аз ти гарантирам, че играем ли както втория мач за купата (На Кампа) ще ви победим. Освен обаче ако късметът не бъде на ваша страна както в посочения от мен двубой. Първото полувреме от два удара имате два гола. Ние от 6-7 удара нито един гол.. И с риск да стане банално.... Малко съдийско рамо и си изкарахте измъчения Х. Дано поне ако се срешнем в ШЛ Моуриньо отново да излезе със същата схема 4-2-3-1 и да сме в атака от първата минута. Това е шанса. Ако излезем да се надхитряме, ще ни биете..
Santiago Munezz написа:THE G.A.M.E написа:Явно Челси ще трябва да спасява честа на Висшата лига ...
![]()
този сезон отборите от ВЛ са до 1/8 финалите!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта